ARHIV - alternativa in zdravo življenje

atlantidski prstan

Default avatar
Pozdravljene vse dušice, ki se sproščeno pogovarjate o teh temah, čeprav nas ima še vedno marsikdo za čudake, lebdeče, "kilave" vegetarijance in še vse mogoče :o), haha
Me prav veseli, da se je odprl tudi tak forum.

Jaz sem prejšnji teden po letu popolnega zdravja dobila eno virozico. Štiri dni
me je kuhala visoka vročina, tretji dan se je temu pridružilo tudi gnojno izkašljevanje in smrkanje. Ker imam skoraj vedno na roki atlantidski prstan in ga pač premikam po prstih, glede na področje, ki ga tisti dan potrebujem, sem
ga tokrat nosila na palcu-za dihala. Počasi sem dobila občutek, da mi bo prst
"razgonilo", vročina je pa tudi vztrajno lezla proti 40.
Prstan sem snela, v meditaciji obnovila barve čaker, kar ponavadi počnem in vročina je padla. Čez kakšni dve uri sem prstan dala nazaj in spet je bilo isto.
Potem nisem več probavala, ker me je vročina tako zdelala, da sem se samo še predala, obležele kot snop in pogoltnila tiste presnete antibiotike, ki jih je predpisala moja zdravnica.
Ugotavljala sem, če je imel prstan res tako povezavo z dogajanjem in zakaj mi ni uspelo?

Pozdravček ;o) Andi
Default avatar
Moja mama ma izkušnjo z atlantidskim prstanom,slabo.
KO ga je nosla je mela hude bolečine v kosteh,ko ga je snela je blo vredu,Pa še naj se sliš tak neverjetno ji je ta prstan skos prinašal nesrečo pa naši družini. Zdj ga je dala očistit z nihalom pa je menda vredu ter ga lahko nosi.
Default avatar
pozdravljena Andi in vsi ki to berete
jaz imam zanimive izkusnje glede atlantidskega prstana
najbolj me je presenetilo nekega dne ko sem se skregal z najboljsim kolegom in se istega vecera tik pred spanjem sem dobil fobije, strahove, imel sem prisluhe in bilo je res kot v mori prvic sem to dozivel. no vendarle sem z muko zaspal in zjutraj ko sem se zbudil sem slucajno dal dol prstan kar po intuiciji in zacudeno strmel vanj, prstan se je namrec deformiral - spremenil je obliko iz okroglega v jajcasto cisto res tudi sam sem komaj verjel potem sem ga nazaj poravnal v krog in ga dal nazaj gor
Jaz si razlagam to tako da me je informacija ki prihaja s prstanom nekako zascitila pred negativnimi vplivi in zato je nastalo to da je prstan jajcast se je deformiral kar je dokaz da stvar deluje
Sam zadnje case se bolje pocutim brez njega na roki nekako cutim pritisk, kot da me nekaj omejuje kot da je na njemu nekaj umazanega, morda ga bi bilo potrebno ocistito kot je treba energijsko ne vem v glavnem sem cul tudi od drugih ljudi da jim je prinesel prstan pozitivne, cudezne rezultate
to so pac stvari ki si jih ne znamo razlagat pa vseeno delujejo ko je treba
ima se kdo kaksne izkusnje s tem prstanom?
Default avatar
Pozdravček :o))
Atlantidski prstan je prav gotovo potrebno redno čistiti, kar jaz počnem enkrat na mesec nekaj minut pod tekočo vodo. To je ob dnevih, ko je polna luna. Nato ga za nekaj ur postavim na okensko polico, da se navzame nove energije polne lune ali podnevi energije sonca. Kadar ni sonca, se ne sekirat, ker menda deluje tudi skozi oblake. Obstajajo pa tudi drugi načini čiščenja (nihalo, kvarčna zvezdica...)
Prepričana sem, da prstan nima škodljivih učinkov, če ga res nosi samo ena in ista oseba, saj prstan prevzame njene vibracije. Če bi ga nosil kdo drug, bi te vibracije lahko nanj slabo vplivale.
Razlagam si, da bi morali znake oz. bolezenske težave, ki se pojavljajo v telesu ob nošenju, vzeti kot opozorilo. Težave se ne pojavijo zaradi prstana, ampak že obstajajo prikrite od prej. Prstan oddaja energijo, zaradi katere se začnejo reševati problemi, ki se šele tedaj izkažejo, da sploh obstajajo.
Deformacije ali celo zlom prstana pomenijo, da je pomagal pri rešitvi hujše situacije. Pravijo, da ko se zlomi, je odslužil svoje in moramo ga zakopati v zemljo. Če ima še kdo kakšno zanimivo izkušnjo, bi pa tudi mene zanimalo.

Vzemite atlantidski prstan za svojega in zaupajte intuiciji.

:o))))
Default avatar
Tudi jaz lahko potrdim glede prstana.KO sem še hodila v službo sem nekega dne padla zgodilo se mi ni nič ,se je ps prstan prelomil.Seveda sem ga zakopala v zemljo kamor sodi.Sedaj nosim drugega ,ker brez nega ne morem biti.
Default avatar
Mogoče me boste nagnali s tega foruma, ampak jaz v take čirule čarule ne verjamem. Se pa dam podučiti, če bi kdo bil tako prijazen. Meni se zdi, da gre za čisto slučajne zadeve, kot jih Svetlana Makarovič opiše v zgodbici: Miška si skuje srečo. Prstan je po mojem le simbol, podoba, ki ga naši možgani potrebujejo, ker pač delujejo na takšen slikovni način. Tako kot recimo deluje placebo, kar se tiče zdravil in nadomestkov. Če ne moreš sprejeti Življenja, pa ne takega v žajfarcah in purfavorkah, rabiš nekaj, kar bi bilo krivo za hudo in zaslužno za dobro, kar bi te varovalo pred slabim, po možnosti tudi odvzelo odgovornost.

Koliko pa taka reč stane in kako naj bi delovala?
JP(jasen pogled)
Živa
Default avatar
Draga Živa!
Čeprav še nisi prišla do določenih spoznanj o širini življenja, ki ne zajema samo to kar vidimo tukaj in zdaj, je dobro zate, da zaideš na ta forum in se daš podučiti še o čem.
Katerokoli stvar ali predmet ki ga najdeš na sebi ali v okolici lahko pojmuješ kot "čirule čarule", če ga ne razumeš, ne sprejmeš, zavračaš ali vanj ne verjameš. Ljudje, ki v svoje prebivanje vključujemo namesto zlata, diamantov in dragih materialnih dobrin drugačne, lahko rečeš tudi energetske elemente, te dojemamo globje. Trajajo, izpolnjujejo, ne izgubljajo svoje vrednosti in ob njih nam ne raste EGO, kot se to rado dogaja pri materialnih dobrinah, ki so edini vredni predmeti marsikaterega človeka.
Kemijsko zdravilo primerjati z atlantidskim prstanom :o), je pa kar velika brca v prazno! Nobene skupne točke nimata.
Sprejemanje življenja in prelaganje odgovornosti na nekaj drugega tudi omenjaš? Bodi brez skrbi, da smo tisti, ki najdemo energijo v takšnih stvareh, pogosto najbližje miru in ljubezni, ki jo nosimo v sebi. Ne iščemo potrditev, pomoči in usmiljenja v drugih ljudeh in stvareh, ker so nam vse življenske situacije razložljive in sprejemljive, kot izobrazba za nas in našo dušo.
Večkrat preberi moje misli, preden spet zamahneš z roko in rečeš: Kakšna duša, kakšen mir in ljubezen v sebi...?
Želim ti, da si na koncu vzameš kaj zase.

;o) Andi
Default avatar
Hvala za tvoj odgovor!
Pravzaprav sem z atlantidskim prstanom primerjala placebo, to je tisto, kar dajo namesto kemikalije, kakšno glukozo, sladkor torej. Ima pa pri velikem procentu preiskovancev enak učinek kot kemikalija. Torej sem vprašala, ali prstan deluje sam po sebi, četudi vanj ne verjameš ali deluje le, če vanj verjameš, tako kot placebo deluje zato, ker vanj verjameš.
Kako torej deluje Atlantidski prstan?
Priznam pa, da moje spoznavne funkcije, torej dojemanje in razumevanje sveta in sebe, delujejo na osnovi tega, kar sprobam, vidim , slišim, občutim,...
Morda so pa moja spoznanja o širini življenja drugačna kot tvoja? Kaj pa če imamo v sebi vsak malce drugačno vesolje, pa ni nobeno boljše od drugega, samo različno?
Brez dvoma pa je res, da se učim in razvijam, zato pa sprašujem. Saj ko bi prišla prehitro do odgovorov, bi bilo dolgočasno.
Kako deluje torej ta prstan?
Pozdrav iz sosednjega vesolja!
Živa
Default avatar
Vsak simbol deluje sam po sebi. Izhodišče delovanja je v energijskem svetu, posledice pa dosežejo fizični svet, ki ga zaznavamo s pomočjo petih čutil. Kakšen vplov ima nek simbol na posameznika, je zelo odvisno od človekove energijske opremljenosti in zrelostne stopnje, ne od verjetja. Saj v radiestezijske tokove tudi ni treba verjet, še vedet ni treba zanje, a kljub temu delujejo po svojih zakonitostih, a ne. Tudi kristali so nam v pomoč na podoben način, pa gibi, mantre, molitev.... Samo da vsak od teh načinov deluje na različno območje v človeku, bodisi na harmonizacijo eterskega telesa, na čustva ali na misleinost. Bo treba počasi zamenjat svetovni nazor iz strogo materialističnega v holistični, da ne rečem kar v idealističnega. Ker človek je dejansko celota iz majčkenega dela vidne materije in večinskega deleža nevidne energije, ki je osnova vsega s čutili dosegljivega sveta. Kar nam sporočajo čuti, je le ena, površinska oblika resnice. Kvantna fizika pa ugotavlja, da je vsak snovni del kozmosa le energija, ki vibrira v praznini. Torej je naše telo iz energije in informacij, ne iz trdne snovi. Biokemični procesi v telesu so proizvod zavesti. Poglejmo, kako je možno, da spomin na stres sproži enako reakcijo kakor sam stres. Ker misli in čustva sprožijo kemične reakcije. Z razumom nenehno vplivamo na svoje telo in ker smo seštevek miselnih impulzov, ob spremenjenem načinu razmišljanja delujemo na celice drugače kot pred spremembo. Globoko v nas je skrito nespremenljivo bistvo, ki oblikuje osebnost. To bistvo je naše osnovno stanje. Ko se ga z duhovno rastjo ozavestimo in iz njega zaživimo, prerastemo vse vplive energijskih, čustvenih in miselnih form, ker se dvignemo nad njihov doseg. Tako da nam, ki smo v večini, prstani in kristali še kar prav pridejo. Lep pozdrav iz mojega sveta, kajti vsakdo je svet zase.
Default avatar
Hvala za razumljivo razlago! Se mi zdi, da sem nekako zrela, da bi probala. En namigec, kje ga lahko nabavim, prosim?
Živa
Default avatar
Aurea, Btc, hala A, Revija Misteriji, Maximarket, Sanolabor.
Te trgovine imajo atlantidski prstan, ki ga dela Zlatarna Celje, informacije pa vtisne Vili Poznik
Default avatar
Zdravo bralci in nosilci atlantidskega prstana.

Dano mi je , da imam nekaj več informacij o tej zadevi.
Atlantitski prstan ima zelo visoke vibracije, katerim mi na zemlji še približno nismo ravni, zato vam že iz tega vidika odsvetujem nošemje Poleg tega je prstan zlorabljen in je manipuliran od temnih energij, katere na vas učinkujejo na različne načine
Nasvet.
Trudimo se,da duhovno zrastemo, da se povežemo z višjimi vibracijami in kot prvo osvobodimo našo dušo iz okovov v katerih je trenutno uklenjena.
Če želitze še kaj več, se oglasite!

V obilju svetlobe in energije

Kristal
Default avatar
Kristal, lahko bolj natančno?

in še nekaj....moj nima tiste značilne vijuge na notrranji strani...kaj naj naredim? kupim novega, kaj naj s tem, če bo ležal doma lahko tudi deluje....joj, res ne vem.
Default avatar
Na visokem energetskem nivoju, duhovno zelo razvita, verjamem da si ANDI, ampak prstan, nima nobene funkcije, ker je vse v tebi, to že veš. Raznorazni pripomočki za srečo vas samo držijo nazaj, opustitev tega je naslednja stopnička na vašem duhovnem razvoju....
Default avatar
No, zdaj je pa že čas, da mogoče zaključim s tistim, kar sem vas na začetku te teme spraševala, ker je zadeva postala čisto preveč pomembna. Verjetno izgleda, da mi prstan pomeni središče dogajanja tega življenja in bivanja. A to je daleč od resnice.

Najprej hvala vsem, ki so izrazili skrb do mene in vseh, ki nosijo atlantidski prstan.
Naj vas ne skrbi. Ljudje pač včasih malo eksperimentiramo. Moje vprašanje na začetku te teme je bilo mišljeno v smislu: "Ali še kdo eksperimentira s prstanom in kaj se mu dogaja?"
A glej ga zlomka... Priklicali smo temne sile in nazadovanje v duhovnem razvoju.
Zakaj draga Anabanana me prstan, ki nima nobene funkcije drži nazaj, če te funkcije nima ?
Zakaj draga Kristal temne sile? Hočeš reči, da sem prenesla svojo energetsko kodo v ta prstan? Težko verjamem. Vstop lahko dovolim le jaz, s svojo podzavestjo.

In za konec:
Zakaj za vraga me nihče ne roti, da naj snamem poročni prstan ?

Topel pozdravček

Andreja :o)
Default avatar
Z atlantidskim prstanom treba ravnati zelo previdno. Ne vem, kako naj to povem, ampak njegov energetski vpliv je lahko zelo močan. Pa se bojim, da je ta vpliv negativen. Seveda, je v naših glavah Atlantida kot nekaj, kar je bilo bolj povezano z vsemi temi naravnimi energijami in, da je potem logična posledica, da si z njim lahko pomagamo. Problem je v tem, ker prstan nosi v sebi dediščino propada Atlantide, zaradi zlorab teh energij. Če bi bila to zgodba o uspehu, bi bilo še nekako smiselno častit tak simbol, pa na žalost to ni bila, je pa ena velika negativna energija, ki se je prstan še vedno drži na astralu, za to je prstan, enostavno povedano, škodljiv! Vsi ti akterji propada, še vedno delujejo preko njega in bijejo svoj boj na drugih nivojih. Lahko si predstavljate, koliko energije je bilo prisotno, koliko zlorab, če se je zradi njih odprla zemlja in pogoltnila njih same.
Lp
draghci
Default avatar
Pozdravljeni,
jaz tudi imam takšen prstan in odkar ga imam je res vse nekak pozitivno. sem pa ga kupila od osebe, ki jih je prinesla iz Brazilije, so res ta pravi in ima tudi te zvezdice, ki pomagajo pri raznih bolečinah, glavobolih itd. Če vas zanima kje jih kupit, mislim, da še jih nekaj ima, pišite mi, pa bom vprašala
[email protected]
bodite uspešni in zavarovani z atlantidskimi prstani in kvarčnimi zvezdicami
Default avatar
Lepo pozdravljeni!
Mene pa nekaj zanima...jaz sploh nisem vedela,kako funkcijo sploh ima ta prstan :/ in v bisvtu je imel moj brat ta prstan in enkrat,pač čisto tako ne vede mi ga je podaril,da ga lahko jaz nosim.Pred kratkim pa me je prosil če mu ga lahko posodil(tudi on ne ve,da ta prstan sploh ima kakšno funkcijo).Zato me zanima,kaj je mogoče to zdej zelo narobe?Mu svetujem da ga očisti,da stran?Pa razmišljala sem ali bi si jaz kupila svoje,po tem ko sem zvedla tule kaj sploh to je,ampak sem skeptična,ker ne vem kaj zdej,a je vredu al ni vredu,eni govorite da je,eni da ni?????Hvala za odgovore!
LP
Default avatar
Vsi taki amuleti vsebujejo v sebi nevarno kal praznoverja. ki človeka prične odpirati temnim silam in črni magiji. Predlagam, da vso to navlako vržete stran.
Default avatar
kje pa dobim to? zelo me zanima.