Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator: Matjaž P. (jwslo)

Can't hold us down

Default avatar

cia

Pred pol ure sem videl na TRL premiero novega videa Christina Aguilere. Shujšala je. Ampak je še vedno nenavadno neprivlačna. No, včasih je bla bejba. Zdaj pa...
Default avatar

Esy

...zdaj pa kaj?
Tudi pop zvezde so samo ljudje, in jih včasih zanese:-)))
Nikoli mi pa ne bo jasno, zakaj se eni tako sekirate in si razbijate glave zaradi njih:-))))
Default avatar

cia

ma zakaj bi se sekirali...zanimivo je pač to, da je prej bla mega bejba, zdaj pa malo manj :)))
valda da je samo človek, samo vsak človek vsaj proba izgledat najboljše po svojim močeh, v tem videu pa kao da se je prav trudila izgledat kar se da neprivlačno...in guess what-uspelo ji je :)))))
sicer pa, who cares
Default avatar

Esy

Poglej čisto iz te strani...dokaz več, da sanjska postava ni možna brez zdrave prehrane in vadbe:-)))))
Default avatar

-XS-

se strinjam s cio...

PA dej, na črn se je šla pobarvat pa fru-fru narest (novga videa še nism vidu, ampak vseen)...

Ko je bla blont je bla full dobra.. najbolša je bla pa takrat v spoti Genie in the bottle :)...aja full sexy je bla pa v Dirty.

Ampak, hmm... Esy, ka tolk te zvezde zagovarjaš? Pa da mi nisi ti ena izmed članic Bepop al pa [Junik]? ;)
Default avatar

cia

baje se prej glih ni zdravo prehranjevala (main food- McDonald's drive in, frid chicken), itak pa je znano da ni glih pristaš fitnessa. Pa saj je zdaj glede postave kul, samo kaj če ma ultra krive noge, popačeno faco in čdne lase.
Default avatar

cia

čudne even:))))))))
Default avatar

Elle

ful prevec se ukvarjate s tem.
men ima zenska dober glas, pa svoj stil, kar je tudi v redu.

mogoce sem jaz cudna, ampak meni so razlicni izvajalci glasbe usec zarad muske, ne pa ker so crni blond, debeli al pa suhi.
Default avatar

Esy

Zagovarjam? Vzemi kot hočeš, sem samo oseba, ki svet dojema realno...respa poznam kar nekaj takih "oseb", ki so v različnih medijskih področjih dejavni,...pa zato mogoče malo drugače gledam na razna obrekovanja in trače...

Glede Christine...prej je res zgledala zelooo dobro, tko postavca, kot imidge, sam je pa tako, da je sedaj niti ne morem komentirat, ker je nisem videla ne v spotih ne na slikah itd. Tisti njen prvi video, ki si ga omenil, je bil res ta pravi, da smo si napasli oči in zavist:-))))))
Default avatar

-XS-

Avtor: Elle
>Datum: 31-07-03 19:33
>
>mogoce sem jaz cudna, ampak meni so razlicni izvajalci glasbe usec zarad >muske, ne pa ker so crni blond, debeli al pa suhi.


Eh, Elle, ti si čudna. Ka ma pa tle muska zravn :-D. Naj ti rečem tak..najljubši komad - Eminem - Rabbit Run ... najljubši SPOT - recimo tale zadnji od Beyonce je dobr, drgač pa Smack my bitch up od Prodigy..pa ne zarad muske...

Get my point now?

:-D (pa ne vzam me ČIST zares)
Default avatar

Elle

mislim, da je brezveze, da karkoli recem.
uzivaj v sinfanju drugih ljudi...eh ja..ta slovenska fousarija.
Default avatar

Elle

nasplosno se prevec ukvarjate s tem kako tele zvezdice zgledajo.
ker je dekle na oceh javnosti, se ne pomeni, da mora biti popolna...ceprav sigurno dela na tem. sama sebi je ocitno vsec, drugace se ne bi pobarvala na crno-al kokrkol je ze pobarvana...
povedala sem svoje mnenje. da mi je vseen kdo poje, glavno, da mi je vsec.
in recem, ta film je dober, ce je dobra vsebina in ostalo in ne ce je lep igralec.
Default avatar

cia

-XS------------>zakon izjave!
Izvajalčev look ima dosti pri tem, kako dobro se bodo prodajale njegove plate...zato mislim, da je pomembno, če je Chris privlačna ali ne, ker ziher se bo vsaki pevec/pevka trudil pokazati v spotih tisto najboljše kar ima. In če je to kar ima Christina za pokazati njeno najboljše kar zmore, se ni glih potrudila. Je pa res, da ima killing voice, po moje mnenju enega izmed top5 na svetu. Za tiste, ki pa jim njena glasba oz. glas ni všeč pa mora ponudit vsaj kaj za pogledat, saj navsezadnje od tega živi.
Default avatar

cia

Sploh pa se ne gre za to, da je samo človek, da ima pravico imeti slab dan in malo slabše izgledati, se zrediti ipd...Sploh ne gre za to. V novem videu je oblečena v vijolični sodniški komplet, baseballsko kapo, visoke bele nogavice in 10cm pete, kar ji pomoje ne bo glih pomagalo pri zvišanju popularnosti. Je pa talentirana.
Default avatar

Elle

pozabljas, da imajo ljudje razlicen okus in da nekaterim je pa takle vsec.
meni je osebno bolj vsec v fighter kot pa dirty. pac.

ne bos verjela, ampak okusi so razlicni.
Default avatar

Elle

se opravicujem. malo sem tecna.
pac me moti, da ljudje toliko damo na zunanjost.
pa brez zamere.
hkrati se umikam od te debate.
lp
Default avatar

cia

fighter je itak boljši od Dirrty!