Politični čvek

Kaj je Gregor Virant odgovoril na vprašanje po volitvah, ali razmišlja tudi o koaliciji z Janezom Janšo?

Default avatar
7. Kaj je Gregor Virant odgovoril na vprašanje po volitvah, ali razmišlja tudi o koaliciji z Janezom Janšo?

Vaš odgovor “Seveda, mi smo se pripravljeni pogajati z vsemi.” ni pravilen.

Pravilen odgovor je: Janez Janša je izgubil te volitve.

http://www.dnevnik.si/novice/kviz/173
Default avatar
Janša in Virant sta bila vse zmenjena in tole, da se je Virant kakor dogovarjal z Jankovićem en mesec, je bil čisti blef. Da ne bi izpadlo, da je ves čas Janšev trojanski konj. Jasno je kot beli dan, da je Virant samo zbiral glasove za Janšo.
Default avatar
vse je jasno je napisal/a:
......je dejala ovca z imenom vse je jasno.
Če pa bi šel v španovijo z jankovićem, bi pa govorili,da je rušil desnico po ukazu kučana in da je njihov trojanski konj,ali ne ?
Skratka,karkoli bi se Virant odločil bi bilo napak.
Default avatar
Virant je prevarant!
Default avatar
A bi lahko nasprotniki - tistega kar ni LZJ stopili korak nazaj in pričeli vsaj razmišljat.

Nič konstruktivnega še niste povedali, pa že več kot mesec ste relativni zmagovalci. V takem času, se da spisati konkreten progam in ga implementirati v koalicijsko pogodbo.

Da ste pa tako nesposobni, in neresni, brez pametnih idej je pa sramota, da vam je ljudstvo na lepe oči, na lepe besedice, ala, gospodarsko rast bom dvignil najman za 4%, prepolovil bom brezposlenost....... in zdaj nič od tega niti v obliki semen. Sramota, sramota.

Nadalje, obsojanje načina glasovanja. Sramota. Enako so naredili LDS leta 2000. Takrat jih ni noben kritiziral iz strani desnice. V današnjih dnevih pa za poteze, ki so jih delali sami obsojajo nasprotno stran. Sramota, da so takšni ljudje sploh v politiki. Kar znajo delat so zdrahe.

Vse kar pokritizirate delate točno sami.

Kdo že več kot pol leta blokira Slovenijo????? Kdo je že to izjavljal??

Poleti je več kot 70% ljudi zavrnilo 3 referendume: proti pokojninski reformi glasovalo 72,17 odstotka volivcev, proti zakonu o delu na črno 75,54 in proti zakonu o arhivih 71,01 odstotka.

In kaj vam tu ni jasno. To ni delo le desnice, kot ste stalno povdarjali v medijih, temveč spoznanje tudi ostalega dela volilnega telesa, da ima dovolj take vlade.

To pomeni, da so volilci politiki, JASNO dali vedeti da ne želijo več vlade Boruta Pahorja z Zaresom in LDS-jem. Erjavca so že prej neupravičeno (to je dokazal na sodišču) odstranili.

Ampak, potem je bilo potrebno zavlačevati do zime, ker je bilo potrebno prepričati novega Jokerja, ki bo re-organiziral levo opcijo.

In ko jim je spodletela korupcija poslancev, so zopet zagnali vik in krik. Predsednik pa je povdaril, da si bo vzel 14 dni časa, da razmisli in povnovno predlaga dobrega kandidata, istega.

Nikakor ne morejo sprejeti, da se stranke odločajo po svojem programu, zavezi do volilcev in samostojno.

In več kot na dlani je, da državo BLOKIRA, kar tisti, ki je to izjavo podal.

Za konec ne morem mimo laži našega predsednika Turka, ki se je za zamudo o odločanju, kdo je pravi kandidat, zlagal, da ga je to prosil Virant, Žerjav, Novakova.
Poleg tega, naš predsednik govori o odločanju, v bistvu pa je že nekaj let zelo JASNO odločen, komu pripada. Ostali državljani so drugorazredni. To tudi pomeni, da je ves čas vedel, da bo predlagal Jankoviča, pa je v njegovem imenu zavlačeval.

Zadnja laž pred glasovanjem Zorana Jankoviča, da ima 46 glasov, pa je pika na I.

Res žalostno je opazovati, kako se leva opcija deklarira kot edina PRAVILNA, kar potrjujejo tudi v izjavah. To žal ni nobena demokracija, temveč ponovno vpostavljanje enoumja, enopravilnosti.