Starševski čvek

ali posodite denar

Default avatar
Ali ste že kdaj posodili denar partnerju, če ga je potreboval? Doživel je nesrečo, ostal je brez avta, nihče mu noče posoditi, sedaj pritiska name. Naj mu posodim?
Default avatar
če sta poročena in partnerja v tem mislim da živita pod isto streho JA,drugače pa v nobenem primeru NEEEEEEEEEE.
Default avatar
pa daj mu že enkrat tisti denar, ko bo še petič razbil avto in ti bo pobral še zadnje pare, ti vsaj težit ne bo mogel več.
Default avatar
Midva nimava mojega/njegovega denarja.

In če si ti tista, ki se je v dobrem tednu že 2x oglasila tu, ker je partner razbil avte - ne, ker ne gre za denar, ampak gre za to, da on ne sodi na cesto.
Default avatar
Oprosti, ampak če to sprašuješ, potem nista partnerja, ampak sostanovalca, sex prijatelja ali kar koli že.
Default avatar
A to je govora o poslovnem partnerju?
Default avatar
Samo vprašam je napisal/a:
Ali samo o fukaču?
Default avatar
Ja ok, jaz sem tista. Ni tako preprosto kot se sliši. Skupaj sva že več kot petnajst let, do sedaj teh problemov ni bilo. Sedaj se je dvakrat to zgodilo. A sedaj naj pa popokam otroka in kar grem? Ne razumete moje situacije, ker ne veste točno kako in kaj!
Default avatar
Ker vidim, da ne boš dala mira: JA DAJ MU DENAR, DA BO MIR.

Samo ne hodi potem čez par mesecev jokat, ko ne bo ne denarja in ne avta (ker ga bo spet razbil).
Default avatar
denarce_anja je napisal/a:
Mogoce bi bilo bolje, ce bi si mozakar omislil primerno kasko zavarovanje, preden zacne razbijat avte po svoji krivdi in tega potem ne more placat.
Default avatar
Dej mu že enkrat tist preklet denar, pa nehaj utrujat tukaj gor. Če bi mu dala takoj bi bila frajerka, tako pa si ena navadna cmizdra, k te vrti okol prsta. Zakaj pa tip ne vzame avta na lizing? Si ne sposodi pri mami? Sestri? Kakšni drugi budali?
Default avatar
denarce_anja je napisal/a:
Zakaj pa bi rada, da mi tukaj razumemo tvojo situacijo? Saj ta situacija je tvoja in naredi tako, kot se ti zdi prav.
Default avatar
Dej mu denar in nam daj že mir, ker smo tvojo situacijo že premleli. Daj denar ali pa pejd stran od njega.
Default avatar
Dvakrat razbil avto,pa kako ga pije,kaj je z njim narobe, joj kake imate res doma,jaz niti riti si nebi s takim obrisala,pa brez zamire.Ti pa kot sneguljčica,ali pa pepelka ga drži za roko,joj,joj!!!
Mal se zamisli nad sabo,on je že pameten ti nisi.
Default avatar
Ene ste pa res podle. Jaz žensko razumem, ni v enostavni situaciji. 15let??Pol pa kar iti, halo??Ne vem kaj naj svtujem, vem pa da ni lahko.Ti moža najbolj poznaš, zato veš ali mu posoditi ali ne ali ti bo vrnil ali ne?Srečno, res.

lp
Default avatar
Ne dajaj več nič, ker je to tvoje.
Kaj pa on da tebi?
Povej mu da je to zate in za otroka, ker se lahko ločiš od njega-imaš za hude čase, saj ne veš kako se bo naprej obnašal.
Naj si sposodi od svojih staršev in se z njimi dogovori, kako jim bo vračal.
Ti pa tudi njegovim staršem povej, da ker je dva avta razbil, mu glede pijače ne zaupaš več, če mu pa oni, naj mu oni dajo.
Pika, konec.
Default avatar
Kako pa bo sploh lahko vozil? Ali nima prepovedi vožnje?
Default avatar
denarce_anja je napisal/a:
Ko je moj bivši kredit zapravil za dirkalni motor, ga razbil, nato pa mene prosil za moje prihranke, da premosti obdobje, ko se je revček znašel v finančni krizi, sem popokala otroke in šla. Jasno mi je bilo, da bi zafrčkal tudi denar, ki bi mu ga dala jaz, in ga nikoli ne bi videla. Poznam situacijo, v kateri si, in ti svetujem, da ne vztrajaš s takim luzerjem samo zato, ker sta skupaj že dalj časa in ker imata otroke.
Predvidevam, da avta ni razbil, ker se je cesta obrnila drugače kot ponavadi, temveč je vozil vinjen ali/in norel preko vseh meja. Pri takem človeku ne škripa samo pri denarju, temveč tudi pri odnosih.
Default avatar
Pravi, da nobeden nima, da je že vse vprašal. Mama nima, brat tudi ne. A ni zanimivo, brat je zaposlen,avta nima (se pravi nobenih straoškov z avtom), pa pravi da nima denarja. Partner ga pri tem zagovarja, pravi itak da nima, če bi imel bi mi posodil tako pa nima? Zasluži, pa nima, kam pa gre denar, še punce nima, nič nima, živi z mamo. No in?
Default avatar
denarce_anja je napisal/a:
In zdaj so krivi vsi ostali, ker nimajo denarja, ki so ga očitno dolžni posoditi nekemu alkoholiku.
Upala bi si trditi, da denarja nimajo zgolj uradno, v resnici pa ga nočejo posoditi, ker vedo, da ga nikoli ne bodo dobili nazaj.
Brcni že enkrat v rit to zgubo in zaživi polno življenje brez njega!