Starševski čvek

Obleka za maturantski ples

Default avatar
Pozdravljene,

hčerka je bila lani na maturantskem plesu in je imela zelo lepo svetlo modro bleko, ki smo jo naročili preko spleta iz ZDA. Obleko je imela na sebi le 3 ure, potem se je preoblekla. Po plesu smo jo dali očistit v čistilnico in je kot nova. Številka obleke je 36.

Ima pa še eno obleko svetlo roza barve, s prevleko iz črnega tila s črnimi pikicami - zelo lepa, ki pa je ni še niti enkrat oblekla - si je naročila dve, potem izbrala svetlo modro.

Obe obleki sta srednje dolžine.

Če katera rabi za svojo hčerko ali pozna koga, ki bi jo kupil, prosim, da se mi oglasite, vam pošljem e-mail, kjer boste dobili več podatkov in tudi sliki.

Cena za prvo obleko je 100 €, za drugo pa 120 €.

Sem že dala na bolho, pa ni učinka, prav tako oblek ne vzame nobena izposojevalnica ali trgovina, mi je pa škoda, da taki dve lepi oblekci obvisita v omari.

Torej, če vas zanima - z veseljem odgovorim.

Prijeten dan
Default avatar
Mogoče je cena malo visoka za obleke, ki nista iz trgovine?

Ko ti enkrat nekaj kupiš in imaš doma, cena vedno pade.

Samo moje ugibanje, zakaj ni odziva.

Ali pa je mogoče še prezgodaj, ker še ni čas maturantskih plesov?
Default avatar
To je res konkreten denar za rabljeno oblačilo in potem vsak raje da zraven še 50 evrov in kupi kaj novega ganc po svojem okusu.

Razen seveda če ni neka huda firma in sta oblekici v osnovi stali 300, 400 evrov. Samo to potem napiši tudi v oglasu (ime firme in prvotno ceno).
Ampak sumim seveda, da nista stali toliko.
Default avatar
Kakšna fotka bi prav prišla.
Živi in pusti živeti
Default avatar
ja,

mogoče bom res morala ceno sputiti - sem jo že za 30 %. Se lahko zmenimo, ni problema.

Zraven modre obleke dodam še čevlje št. 37 v beli barvi z malo modre - če potrebujete.

slikici sem priložila.

lep pozdrav.
Priponke

47356_roza.jpg
0 (2.08 KiB)

47355_modra.jpg
0 (20.55 KiB)

Default avatar
Še večja slikica od roza oblekce - da se bolje vidi - če vas zanima, z veseljem odgovorim.
Lp,
Priponke

47357_roza.jpg
0 (18.03 KiB)

Default avatar
a bi se dalo mašnico vzet dol...
za valeto bi tudi lahko bilo al je prefina...
Default avatar
Poskusi objavit oglas na Cosmopolitan forumu (mali oglasi) in na Planetu lepote.
Default avatar
darja2 je napisal/a:
A nakup preko spletne trgovine zate ni nakup v trgovini, ali kaj? A ti veš, da se v ameriki nakupuje pretežno preko spleta (tudi nekateri Slovenci raje kupijo preko spleta) in da imajo v Ameriki mnogo boljše in cenejše ponudbe preko spletnih trgovin, kot v rednih trgovinah-ker v trgovini je potrebno plačat naprej prodajalko, pa najem prostora na elitni lokaciji, itd, itd. in je dosti ceneje, če pošljejo po naročilu prejetem preko spletne trgovine iz centralnega sladišča, kjer vse opravijo lahko le eden, dva, trije zaposleni za bistveno nižje stroške? Pa v spletnih trgovinah imaš ponavadi na voljo pri njih tudi ekskluzivne izdelke, ki jih v rednih trgovinah ni na voljo.

Če je obleka res OK in kakšnih dobrih znamk, ki so kvalitetne ( npr. Banana Republic, Forever 21, JuicyCouture, ..), potem to sploh ni pretirana cena, glede na to koliko so pri nas preterane cene teh oblačil, nekih no name znamk, ali pa zašite pri kreatorkah (tudi po 1000 eur in več...)
Default avatar
Ja, mislim, da se mašnica lahko sname brez problema. Obleka pa je zelo lahkotna in enostavna, tako da je vsekakor primerna tudi za valeto - če je seveda vam všeč.

Lp,
Default avatar
ko pride hči dam, jo vprašam, kako se ji zdi...
men je lepa, sam brez mašnice...poročam oz če boste pustila kak kontakt...
Default avatar
izven domačih plank je napisal/a:
v tem trenutku ne gre za obleki iz trgovine, ampak za rabljeno robo. to je verjetno mišljeno pod tem, da to nista obleki iz trgovine.
Default avatar
ne razumeš je napisal/a:
Žal ne razmišljaš tako kot valetnice in maturantke, ampak kot njihova mama :)
Sta "unikatni", verjetno edini tukaj na voljo - rabljeni gor ali dol, še vedno vredni svoje cene - ker oblačila delana za ameriški trg so popolnoma drugačne kvalitete, kot za Evropo ( preizkušeno, mi lahko verjameš) in je verjetno bolj malo možnosti, da bo še kakšna valetnica ali maturantka imela popolnoma enako, isti "brend" :D To med temi deklicami ob tem dogodku tudi (najbolj) šteje, biti unikatna, da ne bo še katera imela enako, si pozabila :DD ?
Default avatar
Ampak takšni obleki dobiš tudi pri nas (h&m, zara, orsay...) in za dosti nižjo ceno. Sploh zdaj, ko je še malo te novoletne robe.

Ravno danes sem bila v h&m-ogromna znižanja lepih svečanih oblekic. Dobiš koktajl oblekcio za 20€, če ne še manj.
Default avatar
izven domačih plank je napisal/a:
sorry bejba, ne mislit, da je zaradi tega oblekca kaj hudo posebnega, ker je naročena iz amerike... vsak si lahko naroči novo oblekco iz amerike, če ima hudo in strašno željo biti unikaten. na ta račun ti ne moreš računat več.
sicer pa... če boš prodala. kudos to you. se mi pa zdi, da boš morala znižat ceno :)
Default avatar
sorry bejba je napisal/a:

Ejj, ne ti men "bejba" -nisva krav skupaj pasli! Respect!

Malo si sfalila - jaz ne prodajam, samo sem realno pokomentirala...Še enkrat ti napišem je razlika v kvaliteti oblačil, kupljenih v Ameriki, od kvalitete tistih, kupljenih v Evropi... So drugi standardi za surovine in izdelavo in posledično dlje uporabna oblačila, četudi sešita na enako na Kitajskem in v Aziji (imam kar nekaj kosov doma že 5, 10 let in so uporabni in kot novi - npr. "mala črna" obleka, pa športna oblačila, ipd..) -ameriški predpisi za sestavino materialov so drugačni, kot to dopuščajo evropejski! Upam, da boš to uspela sprejet brez argumentiranja.
Default avatar
izven domačih plank je napisal/a:
ceno določa trg in povpraševanje. ne glede na to, kaj je odzadaj. in tole tu je pač second hand roba. mogoče pa ni povpraševanja za tako hudo hudo kvalitetno oblekco, ki jo bo punca oblekla samo enkrat.....
Default avatar
omojbog...pa sej nisem zmešana, da bom dala za RABLJENO obleko 100€. mislim, da boš mogla ceno kar lepo spustit, če želiš tole prodat.
Default avatar
sorry bejba je napisal/a:
Dej ne bodi no tipična slovenchica s tem stilom pisanja se ji zelo približuješ! A če bi ti mela npr. neko oblačilo, pa reciva "tvoje" priljubljene znamke, 8tudi če je no name) pa bi se npr. zredila po dveh mesecih in ti nebi bilo več prav - s tem, da bi ga oblekla samo 2x za posebne priložnosti in seveda veš, da je popolnoma novo, neznošeno - torej pošteno to poveš; a nisi upravičena, da ga prodaš naprej za npr. 30-50%% ceneje od nabavne cene? Ali bi ti prodala takoj 80% ceneje - orposti tako znižanje cene podaja sum, da je z oblačilom nekaj narobe, da je iztrošeno, ali pa nekvalitetno... Ja, OK, pustimo opcijo podaritve. glej tako, da želiš dobiti nekaj denarja, da si kupiš pač novo, ker ti prejšnja ni več prav...
Default avatar
halo!? je napisal/a:
dej stopi iz kože tipične slovenchice in se malo umiri s takimi zaničevalnimi komentarji - če nimaš namena kupit, preskoči temo :)

JAZZ- upam, da bodo obleke čimprej dobile novi lastnici! Sta zagotovo vredni tega denarja!