Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ko je seksal z drugo, mu je oprostila, ko je začel kaditi ga je pustila

Default avatar

Baba zmešana

Mož je svoji ženi sam povedal, da je seksal z drugo žensko. In žena mu je to oprostila.

Potem pa je v stanovanju našla cigarete in ga vprašala, če je spet začel kadit in je on zanikal. Potem je našla pepelnik s čiki in je on spet zanikal, da kadi. Ona je potem napadla delavce, ki so prenavljali stanovanje, vendar so tudi ti zanikali, da so čiki njihovi. Ko pa je tretjič, tokrat v njegovem žepu, našla cigarete, je znorela in mu spakirala cunje in zahtevala ločitev.

Jaz sicer ne vem, ali je on res kadil, ampak tudi, če je res kadil, je ona res glupa, da se gre zaradi tega ločit od njega, ko pa svoj lulek vtika v drugo žensko, mu pa oprosti. Ne razumem takih žensk.
Default avatar

film he's just not that into you

ja, to je iz filma he's just not that into you.
je treba še omenit, da je punca izgubila očeta zelo mlada zaradi raka na pljučih od kajenja.

drugače se pa zaradi filmov ne rabiš sekirat
Default avatar

Jaz pa razumem

Tudi zame je kajenje nekaj najhujšega na svetu. Od tuje lulike ne moreš dobiti raka ali pač?
Default avatar

flashgordon

Baba zmešana je napisal/a:
vsakdo si postavlja prioritete, ko je odkrito povedal mu je oprostila, ko je zanikal očitno laž, da ne kadi pač ne, njena prioriteta v življenju je očitno resnica, ne pa moževa zvestoba, kar je pohvalno a tebi očitno povsem nerazumljivo:)
Default avatar

jaz pa

Jaz sem pa to razumela, kot da so bile cigarete in laganje okoli njih tista zadnja kaplja čez rob, kjer se je zavedla, da je tip ******, ki mu ni za zaupat.
Default avatar

Mojster Miha

film he's just not that into you je napisal/a:
Sem gledala včeraj ta film (napol), ali ji je povedal, da je sexal z drugo? In tista škatlica ki jo je našla, ali so bile cigarete? Midva sva se pa ravno z mojmu pregovarjala, ali so cigarete ali kondomi :)... res pa da sva gledala le po odlomkih
Default avatar

6633

Vsak razume kar mu paše. Zame nisi razumela bistva.

Zatrdil ji je, da res ne kadi več in mu je verjela.
Priznal ji je prevaro, ji zatrdil, da jo še vedno ljubi in da se bo potrudil za njun zakon.

S škatlico cigaret je dobila le dokaz, da ji je ves čas lagal in da zato ni prihodnosti za njiju. Tako kot jo je gledal v oči in ji lagal, da ne kadi, tako ji je lagal o njuni ljubezni.
Default avatar

seveda lahko

Jaz pa razumem je napisal/a:
Teoretično pač. Tuja lulika ima HPV, naleze se tvoj partner in ti ga poda. Čez 10 let imaš lepega rakca na materničnem ustju, če si med tistimi 10%, ki gredo v kronično okužbo. Evo, pač.
Default avatar

2302

Jao mio.
Cigareti so bili samo zadnja pika na I vsega kar se je dogajalo.
Moreš bit pa res dojemljiv da ne vidiš tega. Ni vse dobesedno jao.
Meni recimo je čist logično. Lagal je. Prizadel jo je. Trudila se je. Našla škatlco čikov in je bla to tista pikica ki jo je pahnila čez rob. To pač ne pomeni da ga je pustila zarad čikov. Jao.
Default avatar

Baba zmešana

Jaz pa razumem je napisal/a:
Lahko pa dobi vse sorte spolnih bolezni AIDS, SIFILIS, GONOREJA, MEHKI ČANKAR, TRDI ČANKAR, SRAMNE UŠI, KAPAVICA, IN TAKO NAPREJ in piotem te bolezni prenese na svojo ženo, morilec.
Default avatar

bugnavilea

Saj ti veš, da film ni resnica, a ne? Čeprav sem jaz to, da je našla cigarete v njegovem žepu, razumela zgolj kot piko na i pri vseh njegovih lažeh, da je potem punca našla pogum oziroma odločnost, da ga je poslala v tri krasne. Ne pa, da ga pustila zgolj zaradi tiste škatljice cigaret.
Default avatar

Baba zmešana

Kako pa veste, da je kadil? Jaz ga že nisem videla, vi ste ga videle, da je prižgal? Po moje so bili cigareti od mehiških delavcev, ki tako kot naši gradbinci iz Bosne vsi kadijo.
Default avatar

še bolj zmešana

Baba zmešana je napisal/a:
jaja, našla jih je pa v žepu od njegovih hlač.
Default avatar

6633

Baba zmešana je napisal/a:
V žepu njegovih hlač?
Default avatar

Baba zmešana

Sploh pa mi je ta baba tako zoprna s tistimi stisnjenimi ustanicami, da mu ni nič za zamerit, da si je našel eno bolj nasmejano.
Default avatar

stefanie

Prav je storila ,da ga je pustila,saj bi jo vedno varal in lagal.Super,da ga je zapustila ljubica in žena,nobene si ni zaslužil.Ljubice zato ne,kaj ga ni bilo sram seksati pred njo z svojo ženo,podn od podna,ženo pa tako ni imel rad,no malo si je bila sama kriva,nista nič sexala,nič pogovarjala bila je malo zavrta ženska.Z tem ga je odbijala.
Default avatar

Ljubica v omari

Ali sta z ženo seksala na stolu, ko je bila ljubica skrita v omari?
Default avatar

saaša

6633 je napisal/a:
Točno to.

Za avtorico posta; malo me je šokiralo kako nekateri dojemate, razen če si se pošalila, upam da.
Default avatar

Ajna

Ljubica v omari je napisal/a:
Ne, nista! Je rekel, da ima delo......

Ga je pa ljubica napadla takoj, ko je prišla iz omare in mu rekla, da je strahopetec in, da nje se ne bo več dotaknil.-)
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠

AJNA WAS HERE