Starševski čvek

Navodilo kako nositi trenirko

Default avatar
KIDANJE SNEGA: bela trenirka (da se zliješ z okolico), ki je že malo znucana, strgana ali razbarvana. Vsakdo takšno najde v svoji omari.
Črte tu nimajo nobene vloge.

PIJANSKI VEČER S PRIJATELJI: najboljša oz. najdražja trenirka, ki se nahaja v vaši omari, obvezno s tremi črtami, sprejemljivi sta tudi dve črti, toda ti dve črti morata biti dovolj poudarjeni oz. zadebeljeni.
Zraven obvezno torbica čez rame oz. pederuša.

FITNESS: navadna trenirka iz bombaža (zato, da se ne boste zašvical full), spodaj nujno oprijeta majica, da se vidijo vaše prsne mišice, ena hlačnica pa mora biti obvezno zavihana do kolena.

BOŽIČNA VEČERJA: rdeča trenirka z belimi črtami, lahko z dodatkom kraguljčka.

PRAZNOVANJE NOVEGA LETA (31.12 ali 13.1): črna trenirka, lahko šuškava, črte morajo biti obvezno obdane z bleščicami, ženske še raif z bleščicami.

KONCERT MILETA KITIĆA: na koncert se obvezno pripeljite z odprtimi okni in prižganimi meglenkami, vaš najljubši komad mora biti do daske tako močno, da avto dela bh bh bh, sedež avtomobila naj bo v spalnem položaju, leva roka naj visi čez okno, v roki pa lahko, seveda po želji, držiš šampanjac. Obvezno bela trenirka s tremi zlatimi črtami, pod trenirko pa nujno bela spodnja majica z naramnicami. Zraven pa seveda sodi tudi zlati lanac, po presoji tudi zobotrebec v ustih.
----------------------------------------

Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar
Default avatar
namesto zobotrebca je lahko dolgi, na špic oblikovan noht
Default avatar
'PIJANSKI VEČER S PRIJATELJI: najboljša oz. najdražja trenirka, ki se nahaja v vaši omari, obvezno s tremi črtami, sprejemljivi sta tudi dve črti, toda ti dve črti morata biti dovolj poudarjeni oz. zadebeljeni.
Zraven obvezno torbica čez rame oz. pederuša. '

Takšni taboljš trenirki s tremi črtami se reče črtomirka. Se pravi k črtomirki sodi pederuša.