Med.Over.Net

Neplodnost

Odgovarjajo: Branka Žegura, dr. med., spec. ginekologije in porodništva

Cellfood kapljice

Default avatar

sonsin

Pozdravljene!
Kupila sem si te kapljice in me zanima,če jih katera pozna in jemlje.Naj bi bile hrana za vse celice,močan antioksidant,za čiščenje telesa...in še mnogo več.
Ima katera z njimi izkušnje?
Hvala,lp
Default avatar

mismis

Jedla sem jih jaz, moj mož, posredovala kolegicam in smo imeli vsi pozitivne učinke. Boljše počutje, manj glavobolov, več energije, boljši spanec... v glavnem dobra zadeva. Je pa treba jemati dlje časa, se pravi minimum 3 mesece. Ena kolegica je v tem času zanosila, prišla do res lepih zarodkov (prej večinoma nezrele ali degenerirane celice)- pila je pa 4 mesece.
Smo pa naročali v glavnem iz anglije po več flašk v paketu in pride občutno ceneje, npr februarja smo dali za 1 flaško 16-18 evrov
Default avatar

PoPo

SONSIN,
kje si jih pa pri nas kupila?

Hvala za odgovor in lp
Default avatar

mismis

imaš jih v vsaki lekarni
Default avatar

sonsin

Mismis,hvala za odgovor.Tudi jaz sem slišala same pozitivne stvari o kapljicah,zdaj jih bom pa še sama sprobala.Verjamem,da se bom počutila boljše,če mi bodo pa pomagale,da ponovno zanosim,bom skoraj prepričana v to,da so imele nekaj vmes tudi te kapljice.
Ne dobijo se v vseh lekarnah.Seznam lekarn in trgovin imaš na njihovi spletni strani.
Default avatar

odsotnost

U super še neakj novega za stestirat. Mislite da lahko jemlješ to skupaj z matičnim mlečkom? Sedaj sem ravno to začela jemat, poskusila pa bi sevda rada vse, saj niamm najboljših celic, in zarodki se nehajo razvijati tretji dan. Tako da bi se rada čimbolj pripravila preden rem v nov postopek.
Default avatar

kittynpr

Jaz sem jih ene 3x probala jemat in vsakič sem po parih dneh začela krvavet :( Počutila sem se sicer dobro ampak sem potem vsakič prekinila. Dan po prekinitvi se je tudi krvavitev vsakič ustavila.
Default avatar

mismis

Ja, v prvih dneh in tednih jemanja imaš lahko veliko stranskih učinkov. Jaz sem sprva celo imela več močnejših glavobolov, prijateljica pa je čutila slabost, pa en kup mozoljev je ven udarilo. Pa smrad-potenje se je povečalo. Nekateri pišejo o driski.... vse to je znak, da deluje, da se začne telo tudi čistit. Zato je tudi bolje začet z manjšim število kapljic in jih postopoma zviševat, ali pa kar obstat na 4 kapljicah dnevno. Ponavadi 1 flaška ni dovolj, večina nas je začela čutit pozitivne učinke šele po 2 flaški. In kot je znano, da se celice šele po 3 mesecih obnovijo in izboljšajo, je treba vsaj 3 flaške porabit. Še bolje 4 flaške in 4 mesece.
Na mon-u imaš forum oksidativni stres, pa je tam veliko napisanega o teh kapljicah, o stranskih učinkih, o pozitivnih učinkih, izkušnjah....
Default avatar

sonsin

Kapljice sem danes vzela peti dan.Za enkrat se nič drugače ne počutim,tudi v fazi čiščenja nisem.Sem pa začela prvi dan s samo eno kapljico trikrat na dan,drugi dan po dve trikrat in potem sem tri dni jemala po tri kapljice trikrat na dan.Jutri povečam,kot je napisano v brošuri od 6-13 dne po pet kapljic.Bom pa poročala,če bom kaj občutila.Začela sem jih dajati tudi sinu,star je 2 leti in 4 mes. Naj bi se jim dajalo toliko kapljic,kolikor let ima.Bomo videli kako bo pri njemu.Predvsem upam,da bo kaj manj virozic,da se mu bo okrepil imunski sistem in izboljšal apetit.
Default avatar

kittynpr

mismis je napisal/a:
Ja in tudi moderatorka lepo svetuje v primeru morebitnih težav. Meni je žal svetovala naj preneham, ker očitno pri meni niso vredu. Pa sem pila 1 kapljico dnevno. Odgovori pa res hitro in se zelo potrudi. Pohvalno :)))
Default avatar

sonsin

Mismis,
mi lahko prosim napišeš,kje ste naročali kapljice?
Našla sem ameriško stran,kjer so kapljice po 18 eur + poštnina.To je kar dobra cena,bi pa vseeno raje naročila iz anglije,kot ste vi.Je bljižje.
Hvala
Default avatar

srecka

Sonsin, se ti lahko mogoče pridružim pri nakupu in si deliva poštnino?
Default avatar

sonsin

Jaz se še sploh nisem odločila,za takšno naročanje.Sploh pa iz amerike.Vprašanje kdaj bi dobila,pa carino se tudi plača.Raje bi iz anglije,ker je v eu,a je pri njih skoraj takšna cena kot pri nas.Vsaj kot sem jaz gledala.Lahko pa še vidve malo pobrskata,če bosta kaj ugodnega našle.
Default avatar

sonsin

Srecka,
sem dobila tvoje sporočilo in sem za to,da skupaj naročiva.To sem tudi jaz gledala in pride še najugodneje.Bi te pa prosila,če lahko počakava do 10.1. Takrat dobim plačo.Lahko tudi jaz naročim.Iz kje si?
Lp,Sonja
Default avatar

sonsin

Živjo,

torej kar naroči,da boš začela čimprej jemati.Jaz jih uživam že skoraj tri tedne.Zdaj sem že na 8 kapljicah 3x na dan.In zdaj sem dobila nekaj mozoljčkov,kot pravijo,ker se telo čisti.Kaj drugega pa zaenkrat ne opazim.Po dodatnih petih flaškah,bom pa lahko kaj več napisala.Jaz sem ob nakupu dobila CF kartico in en žig.Ob nakupu petih CF izdelkov,dobiš enega gratis.Ne vem kako je,če naročiš na njihovi spletni strani.Mislim,da ti požigosajo,če kupuješ posamično.Bojim pa se tudi,da moraš CF kartico že imeti,če želiš kupiti tako,kot bove medve.Najbolje,da najprej pokličeš.Drugače sem pa jaz iz čisto drugega konca,tako da je najbolje,da mi pošlješ.Če pa boš hodila kaj v Lj in v City park,pa mi lahko tja prineseš.Več se bove pa še zmenile.
Želim ti lep dan!
Default avatar

sonsin

No,zdaj sem jaz malo bolj natančno prebrala,glede naročanja in ne rabiš imeti Cf kartice,za takšen nakup,kot ga bova midve opravile.
Cell defence pride nekaj čez 20 eur.Jaz bom nekaj časa jemala le CF kapljice,potem se bom pa naprej odločila.Mislim,da ni fino oboje skupaj jemat.
Tinta tudi tebi želim lep dan!
Default avatar

g.g.

Jaz sem jih naročila in pijem že tretji teden. Ne opažam nobenih posebnosti kar se negativnih stranskih učinkov tiče :)
Upam, da bo pomagalo mojim celicam :)

Moderatorji

Branka Žegura , dr. med., spec. ginekologije in porodništva
Branka Žegura