Forum.Over.Net

Starševski čvek

JANKOVIČA NE RAZUMEM

Default avatar

Menka

Ne razumem Jankoviča. Hiša v kateri živi njegov sin, ni Jankovičeva in tudi ni sinova, ker je ni prepisal. Čigava je torej? Ali mi lahko kdo razloži.
V moji hiši tudi živi sin z družino, nisem mu je prepisala in jo smatram za MOJO lastnino. Jaz jo lahko prodam, dam pod hipoteko, ali vržem sina iz nje. Nikakor pa ne mislim, da je hiša sinova.
Ali velja nova zakonodaja za katero ne vem in je ta moja hiša sinova?
Razložite mi vi, ki se na to spoznate, saj ne bi rada ostala brez hiše.
Default avatar

6633

Vidiš jaz pa razmišljam ravno obratno kot ti. HIšo sem podarila sinu in je njegova čeprav iz določenih razlogov lastnine nismo (še) uredili. Kar je podarjeno ni več moje pa čeprav birokracija še ni rešena.
Default avatar

jankovik

Menka je napisal/a:
Ja počas bo mogu vse po resnic povedat, pa bo težje razumljiv
Default avatar

ubogasnaha

Uboga tvoja snaha s taščo kot si ti.
Upam, da svojo lastnino tudi primerno vzdržuješ in plačuješ davke.
Default avatar

ah dej

6633 je napisal/a:
Jankovič naklada, da se kar kadi. Dejstvo je, da je hiša njegova dokler ne bo uredil lastništva. Do takrat lahko naklada komur hoče ampak dejstvo je dejstvo. Ko bo uredil lastništvo bo hiša sinova.
Default avatar

Menka

6633 je napisal/a:
Ali so določeni razlogi, da sinu ne zaupaš? Da razmišljaš kaj bi se zgodilo, če se sinu kaj naredi? Ali bo lahko v to hišo snaha pripeljala novega partnerja? Ali bi v slabih odnosih hišo ne prepisala?
Če hočeš podariti prepiši, da z njo razpolagajo sami, da lahko prodajo zapravijo konec koncev tudi klobaso pojedo, če jo podariš.
Po moje nisi ničesar podarila, samo dovolila, da v TVOJI hiši stanujejo.
Default avatar

Swan

Menka je napisal/a:
Podobno kot Gregor Golobič se je tudi Zoran Janković ujel v past, ko je medijem zamolčal lastništvo hiše v Grosuplju (naselje Brvace), v kateri živi od leta 2004 z družino njegov mlajši sin Jure. Lastnik 183 kvadratov velike hiše v Grosupljem je po podatkih Geodetske uprave uradno Zoran Janković, ob hiši je še pokrit bazen.

vir: reporter

tle vse jasno piše ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Don't cry, just say "f°ck you" and smile
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Default avatar

:))))

6633 je napisal/a:
Iz katerih razlogov? Da ni treba plačat davka? Matr vam, sami lopovi.
Default avatar

kjcbp

Pa kaj so novinarji take podrepne muhe? Jankovič sedi na denarju in tega ne skriva. Kaj je zdaj važno, če ima 1 ali 10 hiš? Tip ima milijone.
Pri Golobiču je bilo čisto nekaj drugega, ker se je prikazoval kot skorajda revež, ki nič nima, potem se je pa izkazalo, da ima delež v dobičkonosnem podjetju, ki za povrh sklepa še pomembne posle z državo. Kako je zdaj to dvoje primerljivo?
Če imam jaz 20 milijonov evrov in se to ve, kaj je važno, kaj točno kupim s tem denarjem in lastnik česa sem?
Osebno mislim, da novinarji brcajo v temo. Zakaj pa Janše nihče ne vpraša, kaj vse ima in kako je to dobil? Zakaj je tam tako zatišje? Kdo plačuje, da se mediji osredotočajo samo na novince?
Default avatar

Notranjka*

6633 je napisal/a:
Pravno hiša ni sinova!
Default avatar

butasti

ste do amena. a ne ločite, kaj je osebna lastnina, kar je Jankovičeva hiša, in kaj je zasebna lastnina v neki firmi, kot jo ima Golobič. Jankovič ne ustvarja nobenega dobička s to hišo, vizavi Golobiča, ki je za firmo Ultra pridobival državne posle in s tem ustvarjal velike dobičke.

v reporterju in njemu podobnih medijih vse piše, piše že, samo vsak normalen človek spregleda in ve zakaj gre.

Jankovič je hišo kupil s svojim denarjem, če pa je naredim prepis ali ne, pa nič ne spremeni. kako pa je Golobič prišel do deleža v Ultri pa se ve!! Na račun nas davkoplačevalcev.

Pop TV so plačani SDS Janeza Janše, saj vidite, da je cela njihova 24.kur v SDS obarvnava,
mi gre kar na kozlanje, ko pogledam to stran.

pa meni je vseeno kdo bo zmagal, ker bo itak vse isto, psi lajajo karavana gre dalje.
Default avatar

nope.

kjcbp je napisal/a:
Ni važno kaj kdo ima, če je vse skupaj transparentno. Če lahko dokaže izvor premoženja in nadaljne transakcije, odvedene davke, napoved v dohodnini...če lahko, ni problem. A ker ne more, je to problem. In to velik.
Default avatar

debelinka m.

kjcbp je napisal/a:
Ker ne plačuje davkov, miška. A vam je treba narisat.
Default avatar

vsaj en pameten

kjcbp je napisal/a:
hvala bogu, da so še nekateri pametni. tako je kot pišeš.

Res Janšo bi bilo treba vprašat, kako je do vsega bogastva prišel, s katerim denarjem. saj se ve, vojno dobičkarstvo je najdonosnejši posel.
Default avatar

butasti

debelinka m. je napisal/a:
kdo pravi, da ne plačuje davkov? kaj zdaj mešaš.

Hvala bogu, da ima tip Jankovič milijone, je pameten in deloven ... taki debelini kot si ti, pa ste folž :)))
Default avatar

Težka bo

Menka je napisal/a:
...ne moremi mi to razumet- to lahko razume samo njegova družina ;)))
Default avatar

Menka

Ni čudno, da nas ima Jankovič za bedake in neumne, ker se ne znamo opredelit čigava je hiša Ali njegova ali sinova. Res smo pravi Slovenceljni!
Nisem vprašala kaj, koliko in kje ima Jankovič. Zanima me samo čigava je hiša. Kdo je lastnik. Jankovič trdi, da on ni, Kdo torej je?
Kakršni smo, tako vlado zaslužimo.
Default avatar

123....

butasti je napisal/a:
Kupil jo je z denarjem, ki ga je dobil po tem, ko je nekemu zemljišču, ki ni bilo vredno nič, kot župan spremenil namembnost in povedal sinu, naj zadevo kupi ter izbral sinovo firmo (ustanovljeno na Cipru) izmed vseh ostalih, ki je kupila zemljišče po nizki ceni in ga potem prodala po 18x višji. A kapiraš, da je ta denar bil protipravno pridobljen, ker je tip izkoristil svoj položaj za osebne namene in je ravno tako OBČINSKI DENAR pokasiral za osebne namene. A vam res ni nič jasno?

Da ni že davno v zaporu, pa gre zahvala sodstvu in policiji, ki si ne upata ukrepati, ko gre za znano osebnost. V anglosaških deželah bi tip na volitve gledal skozi rešetke.
Default avatar

in ko vaši starši

In ko zdaj vaši starši veselo nategujejo državo z darilnimi pogodbami stanovanj vam, da ne bo treba državi varstvenega dodatka vračat - ve ste pa tolk poštene. Kaj res koga briga komu on da svojo bajto za živet. Ko pa ve svoje flete oddajate na črno - ste pa poštene. Hiša je njegova, v uporabi jo ima sin. In ?! Je stanovanje ki ga oddajate ve na črno enak šmoren ? ne, ker ve goljufate, njega pa jebete. Dlake na tamali iščete in to pobriti. Prav mu dam.
Default avatar

sam prašam

A je kakšna razlika? Jankovići imajo tok in tok denarja, pa je čisto vseeno, kako imajo to med seboj razdeljeno. A če bi pa vse podaril in razdal sinovom in špilal reveža, ki nima nič, a to bi bilo pa v redu? Bi mu verjeli, da je res revež in bi vas zanimalo samo formalno???