Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Prosim - iščem čist navadno črno jakno

Default avatar
Iščem črno žensko jakno, številke 36 ali 38.
Brez kakih posebnih dodatkov (no, tudi če je malo kičasta), ampak želim pa čist navaden in krajši (ne predolg) teliran kroj.
Pa izgled usnja (torej iz umetnega usnja ali kake tkanine ki mu je podobna) .... izgled ne mikrofibre, bombaža, raznih flisov ....

Ali ste kje videli kaj v tem stilu? Sem bila v veliko trgovinah, pa nikjer nisem zasledila kaj podobnega, prečesala sem že Bolho,....


Hvala.
Default avatar
Aha, pa čist običajen ovratnik, ne kakih nizkih, ekstra krojenih, tudi rokave ne bi imela zaključenih na kakšen xy način, pa klasične žepe....
Default avatar
na trg v staro gorico italija jo dobiš za 20 e točno tako kot hočeš.
Default avatar
Poglej pod Zaro TRF, Jackets ali ženske modele .....

Je to to kar iščeš? Sicer mi ne deluje glih čisto običajna, ti hočeš iz umetnih materialov, črno, navadnega ovratnika (v imitaciji usnja so izjemno redke), telirano, pa take žepe, pa ...ne vem če boš vse v pikico natančno našla, kar si si zamislla.

No, ampak dobro poznam ta občutek, ko si sama naprdnem nekaj met, potem pa tok časa okrog šarim, dokler ne najdem TOČN tist kar sm si zamislla, kaj čmo, take smo...:-)))))))))))))
Default avatar
Hvala, ni kr u redu zgleda .... bom šla pogledat v Zaro, a najbrž je nimajo, ane?

Hecn se mi zdi ker v bistvu hočem črno jakno "brez vsega" - skratka normalno kratko, normalen ovratnik, normalni rokavi, le da je telirana ...... brez ovinkov, dodatkov "čez tkanino" - da štrlijo žepi, zadrge, dodatki, napihnjeni rokavi, .... pa niti usnjene nisem videla (no po specializiranih trgovinah z usnjem nisem hodila).
Default avatar
jakn je napisal/a:

Imam eno klasično črno usnjeno jakno, od firme Morgan, zapenjanje na gumbe, ki se je v omari pomanjšala za eno številko in mi je malo tesna.:))
Če te zanima, pusti mail,ti v teh dneh 1x pošljem kakšno fotko, če se bo jakna pustila slikati, pa boš morda rešena iskanja. ;)
Default avatar
Danes sem bila c Mercatorcentru v Šiški in je tam ena trgovina, ki ima popuste od 20 do 50% in sem videla en kup črnih jaken na tako vižo kot opisuješ. Trgovina je zraven Habjani.
Default avatar
jakn je napisal/a:
Velja, ampak nič ne obljubim, da bo to takoj jutri. Bo uredu, če bo v parih dneh? Mail sem si shranila in se "slišiva". Lepo bodi.
Default avatar
malo morgen je napisal/a:
Ja, zmenjeno.... ni zime...
Default avatar
Jaz pa že dolgo iščem točno tako, samo usnjeno. Kje bi jo našla? Italija? Kje konkretno imajo veliko izbire usnja? Pa, da ni cena 500 Eur...

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek