Mladi, ljubezen in spolnost

Kako pogosto pijete alkohol?

Default avatar
Opolnoči je začel veljati zakon, da ponoči, med 21. in 7 zjutraj ni dovoljena prodaja alkohola v trgovinah. za vse, ne le za mladoletne.

Mene pa zanima, kako pogosto pijete alkohol. A je to vsak dan, samo ob vikendih na zabavah, nič...?
Default avatar
Seveda velja tudi za bencinske servise.
Default avatar
odvisno od tedna: lahko vsak dan kakšen pir,
ali pa tud cel tedn neč
Default avatar
Ful redko. Mogoče spijem 1x/mesec kaj alkoholnega in sicer še to kakšen Smirnoff Mule, Breezer ali pa gin-tonic :) ali pa za super gešmak po kakšnih ita špagetih - deci refoška, merlota al pa cabernet sauvignona.
Default avatar
Več ga spijemo boljši smo
in lepše zgledamo.

Če mi paše ga pijem, če mi pa ne paše ga pa ne. Včasih dva meseca nič včasih pa dvakrat na teden. V mejah normale ?????????????
LP
Default avatar
Zelo zelo redko, tako da ta zadeva ne bo nič kaj dosti vplivala name:)) Pa še takrat, ko pijem, popijem le en ali dva bambusa ali kaj podobnega. Redkokdaj kaj več. Mi niti ne paše.
Default avatar
Včasih sem vsak vikend, zdaj pa nič. (no, v petek sem spila 1 malo pivo, pa so mi policaji dali za pihat....joj, sem bila jezna.....in ful sem se tresla...., no, pa je blo 0,00.)
Default avatar
a ti ful drsiš?
Default avatar
no vidiš da ga dobr neseš :))
jest sm spil 4 smile pa sm tud napihu 0.00 (pa še v LJ so me ustavl)
Default avatar
Alkohol pijem zelo redko. Le ob vikendih, pa se to ne prevec - kaksen kozarcek refoska, najvec tri...Potem pa se na zabavah...tu spijem malo vec :). Piva niti ne maram prevec.
Default avatar
Jaz bi se ga pa kar zdaj napila, do konca!!!!!!

Sorry, mal sem depresivna danes!! Drugac pa sem ter tja kako pivce za zivce, pa na zurkah kaj, torej recimo 3,4 krat na mesec malo vec spijemo, druac pa ( posebno zdaj ko je tako vroce ) ene 10, 15 pivick na mesec.

Marisy
Default avatar
Kadar grem za vikend žurat spijem 2-3 bacardi breezerja, redbull-vodke ali bambusa...Drugače čez teden skoraj nikoli ne pijem alkohola, napijem se ga pa tut sam za kake rojstne dneve pa še to ko feštamo na vikendici ali na morju - po lokalih nikoli.
Default avatar
A vedno, ko ga malo spiješ, poješ Udri Mujo?:-)))
Default avatar
mogoce ob kakem kosilu, al pa, ce kej nazdravmo .. pa se to samo kak kozarcek ..
Default avatar
Zelo redko.

So se nekako "pivski" dnevi zame koncali. Sem ze davno nazaj ugotovil, da ga cez mrzlo gazirano pijaco pac ni :) .

Kaksen kozarce spijem ob kosilu, ki je res kaj posebnega, da dodam piko na i mojstrsko pripravljeni hrani. Ali pa kaksen pir po tekmi, ce ni cesa drugega pri roki.

maestro
Default avatar
ne glih pogosto...včeraj je blo vroče pa sem se šel učit dol v zidanco in ker dolenc neb bil dolenc če v zidanci neb pil sem ruknil 2 špricerja
Default avatar
....mojstrsko pripravljeni hrani, ki jo naredi kdo drug kot maestro...
Default avatar
1-2 bandidosa na mesec trenutno - drugče pa sem bil v zadnjih 2 letih prbit mogoče ene 4x
Default avatar
Sem pričakovala, da bodo tu gor sami pijanci :-))) Jaz do včeraj nisem dva meseca spila niti požirka alkohola. Včeraj pa sem pol Bandidosa, pa se mi je že vrtelo. Pa ne počnem tega namerno, tako mi pač paše. Tudi poskusila ga nisem do 19 leta. Pa ne da sem pridna punčka, še zdaleč od tega, ni mi pasalo. V nasprotju z mano so moj oče in nekateri prijatelji pravi alkoholiki. Pa na brata sem pozabila. on se ga je napil že ko je bil star eno leto.
Default avatar
hahaha vidim,da sem največji pijanec na tem forumu :))