Forum.Over.Net

Starševski čvek

A ima katera Nokio C3 in kako je zadovoljna?

Default avatar

mobi-mona

Kupujem en nizkocenovni mobitel, tradicija je Nokia, pa me zanima, če ima katera C3 in kako je (ne)zadovoljna? Moti me, ker ima ful slabo kamero, to je na 2. mestu pomembnosti, ker rada fotkam, nimam pa drugega fotoaparata kot tega na mobiju.

Na 1. mestu mi je vzdržljiva baterija, kar ta mobi naj bi imel.

Hvala.
Default avatar

imam,

Imam tole Nokio in sem kar zadovoljna, meni je pa (kako smo si različni) zelo pomembno le to, da ima dober zvok, da je tanek, lahek, da ga imam za poslušanje radia ko tečem in da sem hkrati dosegljiva za otroka.....

S slikanjem se pa ne ukvarjam preveč...

Na splošno je to kar en simpatičen telefonček....želim pa si imeti tako opevan Iphone....
Default avatar

imam jo

Jo imam že od novembra. Je kar vzdržljiva in zelo enostavna. Tako, da če mobi uporabljaš zgolj za klicanje in sms-anje..je to super mobi. Kamera je pa slaba, z njo se ne da dosti pofotkat, pa tud fleša nima. Baterija pa res zdrži, sicer odvisno od uporabe. Recimo, da zdrži teden dni(nenehno prižgana), če jo uporabljaš samo za kakšen nujen pogovor.
Default avatar

C3

jast mam jst mam C3 - citroen ful pokuri
Default avatar

DRRR

Pa sej človk ne more verjet...baterija in kamera....kot pri avtu poraba...totalno nepomembne zadeve pri telefonu...

C3 je ena sama plastika z minimalnimi aplikacijami...edina dobra zadeva je zunanja tipkovnica...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar

DRRR

imam, je napisal/a:
Kolegica ima zadnji model....fila ga vsaj 1x dnevno in 2x, če bluzi po internetu...tolk o i-sekretu...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar

DRRR

Pred pol leta sem nabavil rabljeno E71 na bolhi...model je star že skoraj 3 leta in je še vedno med top najnovejšimi telefoni po funkcijah in aplikacijah...dostop do interneta je med najhitrejšimi....poleg tega je tanjši od iphona in ima ohišje z inoxa, plus vrhunski dizajn...baterija drži okrog 5 dni...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar

dingaling

Ja, in potem s zbudiš poten s kukavico v roki. Vsak telefon, ki mogoča 3G/wifi povezavo za browsanje po spletu (in s tem, recimo temu, neprenehno prisotnostjo na facebooku/twitter/chat/mail), bo skuru baterijo v dveh dneh. Prvič zaradi konstantne uporabe podatkovne povezave in drugič, ker rabi velik zaslon, da lahko take aplikacije učinkovito uporabljaš. Če tega ne rabiš, izklopiš wifi, 3G in še gprs, pa bo tudi moderen telefon zdržal en teden. Ampak se je pa potrebno vprašati, zakaj bi tak telefon sploh kupil, če imaš vse to izklopljeno. Je bolje vzeti nekaj za 1EUR z vezavo pri svojem operaterju.
Default avatar

pearl

Jaz imam ta telefon od lanskega decembra in sem zadovoljna, omogoča mi vse, kar pričakujem in potrebujem od telefona (pretežno osnovne funkcije - in kaj je narobe s tem, če nismo vsi neki tehnofili), poleg tega pa je še ful lep, kar seveda ni zanemarljivo :-)))
Baterija mi zdrži po teden dni, kar mi je super, šibka točka je pa kamera, to je tudi mene na začetku najbolj motilo (posebej ker je imel moj prešnji mobi Cyber shot kamero), ampak slike vseeno niso takoooo zelo slabe.
Malo je trajalo, da sem se navadila na qwerty tipkovnico in SMS-a pač ni možno tako hitro napisat, kot na navadnem telefonu z 9 tipkami.
drugače pa je men to za nekega nezahtevnega uporabnika super telefončič.
Default avatar

imam,

Jaz pa gledam kaj tale govori o quarty tipkovnici......

Imam C3 - touch and type.....pa mi ni bilo jasno....

ok, v glavnem imam tegale in je čisto cool,
Default avatar

pearl

To je Nokia C3:
Priponke

45544_nokia-c3-colors.jpg
0 (102.4 KiB)

Default avatar

meni ni všeč ---

Jaz imam Nokio E5, kolegica je imela Nokio C3 ... jaz moje E5 za njeno C3 ne zamenjam, pa tudi ona je nad njo obupala (je imela pred tem predhodnico E5), jo je že zamenjala.

Meni osebno čudni meniji, v roko mi ne sede, deluje plastikfantastik ... Poglej si E5 in C3, pa boš lažje primerjala.
Default avatar

mobi-mona

Hvala za odgovore. Sem se potem odločila za E52. http://images.ceneje.si/products/thumbn ... 24x768.jpg

Sem ugotovila, da ipak bolje, da kupime boljšega in sem z njim zadovoljna. Na internet pa ne hodim, tak da so mi razne fb...aplikacije brezveze, tudi igric ne igram. Omrežje imam pa vedno GSM, mi bolje lovi pa še podaljša dobo baterije.

Recimo drsni telefoni tud niso vsi isti, kar se baterije tiče. E66 recimo zdrži ob normalni uporabi dan pa pol, medtem kot N95 vsaj 4 dni, pa je to že zelo star model.