Starševski čvek

Spet Hofer rulz!

Default avatar
Deodorant Ombia Deo Spray Original, ki stane pol manj od konkurence, je na testiranju zasedel 3 mesto, Adidas in Dove sta pogrnila.

Stvar postaja že komična! Če ni Hofer pri vrhu, je pa Lidl. Čakamo še Eurospin. :)
Default avatar
Zdravo!
Kje so objavljeni ti testi?
Hvala.
Default avatar
Hofer je moral zelo dobro plačat, da je zasedel 3. mesto...Hofer shits...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar
Hja, če si snob, potem take informacije res težko padejo.
Mnogi s(m)o pa zadovoljni, ker za manj denarja dobijo enako dobro ali boljše.
Pa saj nihče nikomur ne brani "firm" kupovat.
Default avatar
Tej testi so se že velikokrat izkazali za kr nekaj. Pregledajo eno stvar in naredijo zaključel. Lep primer je bilo olivno olje. Največji podn je zasedel drugo mesto, ker niso vedeli kako se olje sploh ocenjuje. Veliko kupujem v Hoferju ampak bo kr držalo....denar dela čudeže.
Default avatar
2255 je napisal/a:
Kako je pa Kia Ceed postala najbolje prodajan avto v svojem razredu? Tako, da so z totalno agresivnim reklamiranjem in z 7 letno garancijo zagonili milijone, da so noname firmo spravili na prvo mesto....ampak začuda še vedno obstaja en kup budal, ki so in bodo kupili Kio, da z njimi pokrijejo vse stroške...drugač pa : slabi materiali, nepreverjene mašine(visoka poraba), zalo malo rezervnih delov(kopij) po dostopnih cenah, zelo velika izguba cene čez nekaj let, itd...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar
DRRR je napisal/a:
Hja, zato je pa najbrž najbolje prodajan, ne pa najboljši v svojem razredu. Je razlika, ne?
Kaj vse ti prodajajo med vsakim filmom dobre pol ure... Ne moreš verjet.
Default avatar
Ima Hofer več denarja za podkupnine kot Adidas? Ali Dove?

Tega ne kupim! :)
Default avatar
Katera sta pa zasedla 1. in 2. mesto?
Default avatar
Zakaj bi bil npr Ariel NO 1, ko ga reklamirajo 5x na dan. To vendar ogromno stane !!!! Torej niso sestavine v njem prav nič kvalitetnejše, če ne slabše kot v kakem no name izdelku. Meni se zdi to popolnoma jasno.
Kvalitete tako ni nikjer več, šteje le zaslužek, za kupce ni nikomur več mar, torej je za nas bolje , da zapravimo čim manj, če že kupujemo ta shit :-)
Default avatar
Mi je zanimivo pri večini, ki kupujejo v Hoferju, Lidlih. Eurospinih in podobnih trgovinah, da hočejo vedno znova dokazovat, kako je hrana in kozmetika i(n ne vem kaj še vse prodajajo tam) veliko boljša kot ostale (originalne) znamke. Temu sledi tudi napadanje tistih, ki se ne strinjajo s snobi, naivnežimi itd..
Ne vem, kot da niste povsem prepričani v to superiornost in rabite skoz neko potrditev (ne samo pač ugodno ceno). Naj vsak pač kupuje tisto kar mu paše in kjer hoče.
Default avatar
saj zato je napisal/a:
Naslednji dan pa že v salon, še prej pa obvezno po kredo...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar
zanimivo je napisal/a:
Po mojih izkušnjah je ravno obratno. Tisti, ki prisegajo na zveneča imena in znamke imajo veliko komentarjev čez tovrstne trgovine in komentirajo "blesav folk, ki tam kupuje", so ogorčeni, da "za tako malo denarja se pa res ne more dobiti kaj dobrega", če zmanja ostalih stvari pa komentirajo, da so "vse trgovine čisto enake". Kot da ne morejo doumeti, da nekateri pač to kupujejo, pa še vedno dobro jejo in obenem ne zapravijo celega premoženja. Vsekakor so to po mojih izkušnjah ljudje, ki verjamejo, da edino Calgonit dobro opere posodo, da se samo z Arielom lahko pere perilo, da je Rio mare najboljša tunina, da so Always eni in edini vložki in da samo Vanish odstranjuje madeže. Kar jim povedo med oglasi. Nihče pa ni sposoben pogledati malo dlje od oglasnih stebričkov.
Default avatar
ravno obratno je napisal/a:
Lej, marsikdo se bo strinjal, da je npr. roba v Transporterju tako kvalitetna, da se obutev z lahkoto nosi po 10 let in več....sicer pod 100 € ne dobiš nič ampak tle sploh ni debate o kakršnikoli primerjavi z čip štacunami s čevlji..da ne govorim o nosljivosti in dizajnu....po drugi strani imaš npr. moške majice v Kikih in Manah po 5 €, v Outletu dobiš pa na razprodajah majco od Tom tailorja, Marxa za 7-8 € in od Esprita za 10-12 €...pa smo spet tam...majco od Esprita lahko še vedno( v današnjih cajtih ko se špara na kvaliteti) opereš 100 x, pa bo še vedno ko iz štacune....podobno je z yachting programom(HH in podobno)...al pa softshell programom(Spider, Peak, North pole, itd...)...vse je drago ampak je kvalitetno in trajno...pa mal je treba po razprodajah stopit...

Vi pa kar izvolte čip šit robo kupovat in si zatiskat oči....še zmeri velja načelo, da je poceni kupovanje drago...pa da se jebeš je res..
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar
Mah, jaz še vedno, 18 let pozneje, nosim majice, ki sem jih v Ameriki kupila po principu 5 za 3 dolarje, jopice, ki sem jih kupila po principu 3 za 10 dolarjev. Totaln no name. Tako da res ne vem. Pa drugače ne kupujem po raznih Kikih in podobno, in ogromno denarja je šlo za razne Esprite, ampak hej, po vseh teh letih so se najbolj obnesne cunje, ki sem jih ekstra poceni privlekla iz Amerike. So sori, DRRR. Nike, na primer, ki se ga včasih drago plačevala, sem čisto nehala kupovati, odkar je ena majica šla po par pranjih v franže (majica za 30 dolarjev) in odkar se je ena jopica zelo hitro strgala. Je pa res, da imam bundo, za katero sem 10 let nazaj dala 300 evrov, od Nike, še vedno in je kot nova.
Default avatar
ha, dejstvo je, da ko pride do oblačil, veliko plačaš znamko. moja sestra je delala v prodajalni oblačil ene zelo cenjene znamke, drage znamke.
dobavna cena majice - 2 evra.
prodajna cena iste majice - 30 evrou.

BREZ HECA!
Default avatar
DRRR je napisal/a:
Malo si zabluzil.
Ljudje smo finančno omejeni in čevlji za 150€, pa naj boo še tako večni, si jih ne more vsak privoščit.

Če primerjam s Hoferjem in Lidlom, jaz tam kupujem določene izdelke, ki so meni dobri in so cenovno ugodni. Recimo pred časom je tekla debata o njihovem sladoledu, ki je smešno poceni. Pa so padle primerjave s sladoledi visokega cenovnega razreda, češ, kako so tisti oh in sploh najboljši, Lidl/hofer pa podn od sladoleda.
Nihče ne zanika, da so visokocenovni sladoledi zelo dobri, ampak če imam lahko podobno dober sladoled po zelo ugodni ceni, bom kupila tega in preostali denar namenila za Esprit majco. Recimo. Ker če bi kupovala sladoled za 8€ ali več po kg, ne bi imela niti za KIK majco.
Default avatar
No, jaz v Kiku ne kupujem in ne morem komentirat tamkajšnje kvalitete, je pa pri oblačilih razlika predvsem v kroju, detajlih in končni dodelavi. Naserješ se pa lahko povsod - meni sta se letos totalno zverižila bombažna kosa od Esprita in Dehe, da sta samo še za doma. Mi je pa dejansko hecno, da na Rudniku folk roma v Kik, ne gre pa v sosednji Mega Outlet, kjer bi za isto ceno z malo sreče dobili bistveno lepšo, če že ne boljšo robo.

Tudi pri čevljih ni vedno zanesljivega razmerja med ceno in kvaliteto. Okej, za martenske si še upam stavit, ker se jih zagotovo prej naveličaš, kot jih uničiš, za ostalo iz Transporterja pa nisem tolk ziher, ker mi je osebno uspelo kar hitro dokončat en par malo bolj športne obutve od tam. Sem bila kar razočarana.
Športne cunje iz Hoferja so zelo v redu za svoj denar in nimam niti najmanjšega predsodka. Nepremočljiv anorak je bil kar nekaj let dejansko skoraj nepremočljiv, zdaj je definitivno odslužil (naj počiva v miru), ampak za ta denar res nimam pripomb. Čevljev in ostalih oblačil pa tam res ne bi kupila, ker so po kroju "kr neki". Za otroke sem pa kupovala in je bilo vse brez pripomb.
Default avatar
Rada kupujem v lidlu, hoferju, kiku in eurospinu, grem tudi v spar, redkeje v mercator,v tuš redno.
S kvaliteto sem zadovoljna, večje vprašanje pa ej izbira. Npr. v lidlu so precej spremenili in je veliko izdelkov, ki so priljubljeni pri slovencih. Hofer ima slo. meso in mleko. Skratka jaz berem etikete.
Mi je pa fino, da imajo omenjene trgovine znižano robo, npr.sadje konec tedna, banane pa ne rastejo pri nas in je lčisto vseeno, kje jih kupim.
Default avatar
Jaz s Hoferju in Lidlu kupujem izdelke, ki jih ne bom rabila 100 let. Npr. majčke, superge, hlačke, žabice . .. vse kar je za majhne otroke, saj je to v uporabi samo kakšne tri mesece, potem pa prerastejo.