Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

SAMOTA

Default avatar

Vili

Pozdravljeni vsi skup.

Zanima me zakaj smo po večini tako nastrojeni, da se bojimo ostat sami, brez punce oz. fanta? Raje včasih trpimo nemogoče stvari, kot pa da bi rekli adijo.

Vem da imam svojo punco rad, samo včasih se vprašam, zakaj jo potem varam z bivšo, in zakaj ne morem vztrajat, ko ji rečem naj gre - ona pa v jok in na drevo, in spet popustim.

Najbolj čudno pa mi je, ker nisem edini, še trije prjatli so ravnotako vezani, pa so vsi v enakem sranju kot jaz, hkrati pa sem se jaz za razliko od njih začel nekako zavedati, da se bojim samote. Res pa je da mi je pri bivši ostalo srce, in takrat sem sam zasral, da me je pustila, pol pa mi je bilo žal, vsaj prijateljstvo sem dobil nazaj, že to mi je veliko pomenilo.

Sprašujem pa vas, če se je komu že dogajalo isto in kako je problem rešil.

Že vnaprej hvala za odgovore, sem prepričan da mi boste v pomoč.
Default avatar

katarina

meni se to ne dogaja, ker sem vglavnem skoz sama.
Default avatar

maestro

:))

Kaksni buteljni (prisotni ste izvzeti) so toti ljubljancani! Ce bi prisla na stajersko, bi bila nonstop zasedena.

maestro
Default avatar

maestro

Samo eden nasvet. Bodi "ded", pa pusti sedanje dekle.

Kaksna samota neki?! Razmisli, kaj ti je boljse ... samota? ... ali "sranje" v katerem si?

maestro
Default avatar

Blondy

Nevem zakaj večina pogojuje samsko življenje s samoto...Sej ti ostanejo še prijatli, družina, sorodniki...in tolikoooo stvari ki jih lahko počneš :)) Jst sm večimo življenja samska in mi nič ne manjka...včasih me veza celo duši...

To kar ti delaš je mučenje samega sebe, punce, bivše...Nevem deci se imate vedno za nek superlativ, kao "ja sam jak" , ko pa pride do kakšnih ljubezenskih situacij ste pa prave mevže!!! :)))
Default avatar

Don Vito

Ko sem prekinil z bivšo, sem bil precej časa sam. Mi je prav pasalo in to vsakemu priporočam. Ko pa si perajt za novo pa itak začutiš. To pa da varaš svojo sedanjo beybo z bivšo pa je čist brezveze. Upam, da ti je jasno, da nobene ne ljubiš. Sicer pa kakor češ.

Nekateri ljudje morajo biti non-stop obkroženi z raznimi zunanjimi dražljaji - naj bo to partner, drugi ljudje, radio, TV, samo da se zamotijo, da niso samo s seboj. Nekaterim je najhuje izklopiti čisto vse in prisluhniti sebi. Probaj kdaj.
Default avatar

miki

Bodi posten do obeh in ju pusti...Biti sam pa zna biti prava "milina"...In ne pogojuj svoje srece z drugimi okoli sebe....Tako si samo custvena pijavka
Default avatar

Lily

ej,to kar delaš je najslabs ka lahk!!!Mučiš sebe,svojo sedanjo in bivso!
Jst sm potem ko sm prekinla zelo dolgo vezo bla kr neki časa sama.......takrat sm se zdivjala,razmisla o tem ka bi rada in za neki časa prekinla čist vse veze z bivšim!!!
Ker sam tak lahk pozabiš na vse kar je bilo,in razmisliš o tem kaj bi rad!Ni se lahk soočit sam s seboj,a ko to enkrat nardiš je prav fajn!!!
Jst ti predlagam,da prekineš s to punco,pa ne glede na to če se ti bo jokala in se ti potem zasmilila....reč da rabiš neki cajta,da razmisliš o vsem skupi!!!!Pa glej da boš z bivšo enak nardil....Vzem si čas za sebe pa dobr razmisl!!!!!
Pa velik srece....!!!
Default avatar

Mišek

Kaj naj dodam ... ja nič ... čist prav maš!
Default avatar

Mare

A mislis da je Katarina iz Ljubljane? Po mojem je štajerka:)))
Default avatar

Mare

Nikoli ne smeš biti z neko punco, zato ker bi se bal ostati sam. To je ravno tako kot umiranje na obroke. Samsko življenje je včasih prav kul, greš s prijatelji ga žurat in si lahko brez slabe vesti tudi kaj privoščiš. Zato pa potem, ko z odprtimi očmi okrog hodiš, bolje spoznavaš ljudi in navsezadnje tudi sebe. Pa tudi vsaka naslednja zveza je veliko boljša, dokler je ne pride tista prava...

Dobrodešel v klubu samskih oz. svododnih:))))