Mali oglasi

POZOR!!! Mali Rikitiki = Malimaj2012

Default avatar
Hvala za opozorilo.
Default avatar
Hvala za opozorilo, sem ravno hotla nekaj stvari "pocahnati" da jih kupim :)
Default avatar
Gospa ima videti kar lepa oblačila in ugodne cene.

Mogoče bi se splačal kateri, ki je blizu MB nakup z osebnim prevzemom.

Sicer pa moraš biti danes res pazljiv, ker si ene nonstop menjujejo nicke.

Ena takšnij je tudi bivša Wera
Default avatar
Kam naj vas kontaktiram, bi kupila nekaj oblačil v št. 164.

Hvala

Lp
P.s. lahko mi napišete tudi mobi številko, pa se zmeniva
Default avatar
Groza kakšen odnos imajo ene prodajalke do kupk.

Sem včasih prav vesela, da imam pošteno prodajalko od katere redno jemlem oblačila.
In to zelo lepa in po ugodni ceni, pa še veliko mi zraven podari.
Default avatar
jaz pa ravno gledala ta na novo odprt album :(
Default avatar
No takole, moram se oglasiti, ker sem videla to temo, groza je, da eni verjamete samo eni, ki ji ni bilo vse dano brez plačila, stvari imam res ugodne in vsaj 100 in več kupcev, ki so bili zadovoljni, in niso mogli prehvaliti tako oblačil kot igrač, ki so jih od mene kupili.

Nima smisla da na veliko razglabljam o tem, kako je potekalo razmerje prodajalec - kupec s strani "kupke" ki me tukaj blati.

Verjeli boste tako to kar želite, ker pa je anonimnost tukaj "zlata vrlina"...pa povejte...tako anonimno, kako bi se ve branile nekoga, ki vas izsiljuje, ker mu ne date stvari ( med njimi veliko novih oblačil) zastonj, in vam preti da vas bo razkrinkal ipd.

Nima smisla, tole je moje mnenje, in to da se blati moje ime, ne samo da ni fer, ampak bodimo realni...neka anonimna ženska, z lahkoto popljuva navadnega smrtnika, in ostali verjamejo vse, jaz pa mislim, da slikce in cene govorijo zase.

Lahko bi prilepila vsaj 48 pohval različnih kupcev, ki jih še imam v mailu...pa mi prav tako ne bi verjeli...

ker je pač slovenska želja ljudi blatit, in jim delat krivico, ko želijo nekaj dobrega...

Pa še ena zadeva, vse kar se mi ne zdi da je vredno prodajati ( oblačila igrače, ki so res uporabljene zelo...) jih zmeraj podarim tako varni hiši kot rk - ju...in lahko samo vprašate tudi tam...pa boste videli, da je bilo doniranih že ogromno stvari iz moje strani...

In ena takšna ženska, ki blati in črni vseprek, ker ni dosegla svojega nemoralnega predloga( o katerem ne bom razpravljala, saj se ne bom spuščala na njen nivo!) ...mi ne bo pokvarila tako dobrodelnosti, kot tega, da bom še naprej prodajala stvari, za katere nimam slabe vesti in jih načeloma res prodam po zelo nizki ceni.

Verjemite mi pa, da bom med drugim se poslužila tudi kazenske ovadbe zoper (vašo anonimno gospo) do katere imam vso pravico!

pa hvala za branje, Ester, malimaj oz. malirikitiki!
Default avatar
Slučajno sem uletela na to temo, lahko samo povem, da sem z gospo poslovala in sem zelo zadovoljna, še celo dostavila mi je stvari na dom, ker imam dojenčka s katerim težko tekam naokoli. Vem, da nakup, kjer vidiš stvari ni enak, kot če prejmeš pošiljko, pa vendar, sem s stvarmi zadovoljna. To sem samo želela povedati!
Default avatar
da se oglasim še jaz! je napisal/a:
Glede na to, da očitno hranite stare maile, verjetno ne bo težko sproducirat teh, v katerih vas kupka izsiljuje. Ker človek res ne ve, kaj naj si misli.
Default avatar
Ne vem pa zakaj je dobro, da odpirate nonstop nove albume in spreminjate nicke.

Če je bilo z vašimi oblačili zadovoljnih toliko kupk se lahko na eno požvižgate.
Še vedno vam ostanejo vaše zadovoljne kupke, ki poznajo vaš stari nick in vas bodo z lahkoto našle, aloi ga imajo celo shranjene.
Default avatar
bari: hvala, lepo da pogledajo še na takšno temo ljudje, ki vedo, da nisem nikoli nikogar "okrog prenesla"...hvala še enkrat

ena, ki ne ve več: zadeva je takšna, ker je bilo blateno in razkrito moje osebno ime ( kar je strogo proti pravilom in obnašanju na forumih) sem vse podatke, tako maile in stvari, ki dokazujejo mojo nedolžnost, prepustila službi, ki se ukvarja s prestopom zakona o varovanju osebnih podatkov in katera je tudi pristojna za prijavo oz. sprožitev kazenske ovadbe proti osebi ( anonimni gospe tukaj na forumu), ki je prestopila zakonodajno plat!
Tukaj ni ne primeren kraj ne pristojen kraj, kjer bi razkrivala podatke, pa čeprav me je ta oseba zelo prizadela...pač vem kje so meje.
Zato je zadevo prevzela služba, ki je za to pristojna.
Zakaj pa.. ; nikoli nisem spreminjala albumov ali nickov...že leta sem tako na bolhi kot v svojem albumu picasa( google) malirikitiki, in tako me vse kupke poznajo. Ker pa ssem pred dnevi prvič ustvarjala album na "moj album" pa se nisem mogla več registrirat kot malirikitiki - saj mi je portal pokazal, da je ime zasedeno, sem pač dala drugo ime, ki je bilo prosto. Ne vem kaj bi naj bilo tukaj narobe. Vse kupke poznajo moje osebne podatke, tudi osebni domač mail in večina tistih, ki se vrača mi tudi na tisti mail piše!

In kot mi je ena od bralk danes na zs v mojem albumu sporočila, naj se ne zmenim za obtožbe in naj uspešno prodajam naprej, se ji zahvaljujem tudi tukaj, če bo slučajno kaj pokukala še sem...in tudi tukaj povem, da me ta gospa, ki skruni moje osebno ime ne bo potolkla, saj je res ena od vseh ostalih, ki je zaradi očitno svojih razlogov nezadovoljna.

Zame je ta tema zaključena in ne mislim o njej več razpredat.

Vseeno pa hvala tudi vsem tistim, ki veste, da obstajajo pač škodoželjni ljudje ki jim ni para.
Default avatar
Sicer lepo za vaš čut, samo od vaše 'zasebne borbe s kupko' kupci še zmeraj nič nimamo in ne vemo, ali je sploh res. Če bi mene nekdo javno blatil, bi tudi javno postregla z dokazi, kaj je na stvari. Ampak očitno jih nimate. Pohval pa tudi ni od nikoder, z izjemo ene. Pa toliko kot pravite da je zadovoljnih kupcev.
Default avatar
Od gospe sem kupila za hčer-bilo je ugodno in o.k. Brez pripomb.
Default avatar
da se oglasim še jaz! je napisal/a:
Vi imate pa skoraj toliko kupcev kot kakšna trgovina. Torej ste preprodajalka? Ne prodajate oblek svojih otrok? Si lahko mislim, če imate takšno število kupcev. Ne bi od preprodajalke nič kupila. Me ne bi presenetilo tudi, če fehtate obleke pod pretvezo, da ste revni in jih ne morete kupiti, potem pa prodajatel.
Default avatar
No, zdaj pa vem, da laže. Jaz ogromno prodajam, pa je rednih kupk mogoče 10. Saj pa nima trgovine!
Default avatar
Da ne bodo same kritike, naj še jaz dodam svojo izkušnjo.
Sama sem z gospo Ester sodelovala dvakrat, enkrat sem od nje kupila igračke, drugič pa oblačila in obutev za hčerkico, pa sem bila obakrat zadovoljna z nakupom, bila je celo tako prijazna, da mi je oblačila dostavila do Slovenske Bistrice, prvič me je morala celo malo počakati, ker sem zamudila, pa ni nič komplicirala, vse stvari pa so bile opisane čisto realno, v bistvu so bile še lepše kot sem pričakovala. Ester, še enkrat hvala, pa škoda, da nimate kaj več stvari v hčerkini številki, s tovornjakom, ki sem ga kupila od vas res poceni, pa se še zdaj igra:)
Sama sem bila s prodajalkinim odnosom in kupljenimi stvarmi zadovoljna.
Lep pozdrav in vse dobro vsem skupaj.
Default avatar
da se oglasim še jaz! je napisal/a:


gospa ne se sekirat za te škodoželjne mamice...dejstvo je,da nimajo kaj drugega za početi,kot čepeti za računalnikom in pisati samo slabo...kdaj so nazadnje pisale o kaki lepi temi?,....saj so vedno iste na tem forumu...komaj čakajo,da kdo naredi napako,da ga lahko oblatijo!!!če bi hodle v službo do 17.00 kot nekateri in prišle domov,kjer bi jih čakali trije ali dva ali eden otroček,si nebi mogle privoščiti tega in bi raje posvetile trenutke družinici...očitno jim nekja ne štima doma...
to je sama zavist in škodoželje...lep dan in imejte se rade!