Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

egipt, hurgada - ste že bili v katerem od teh hotelov?

Default avatar

aloha

Pozdravljeni,

zanima me, če je že bil kdo v katerem od spodnjih hotelov, kakšne so vaše izkušnje, kaj priporočate? Dress code je strikten? Mogoče kako je v primerjavi s Tunizijo, Djerbo? Na Djerbi se verjetno bolj da zmenit s kakim dinarjem, ali?

hoteli so pa:

Hotel PRIMA SOL TITANIC RESORT & AQUAPARK 4*

Egipt, Hurgada, Soma Bay, Hotel Caribbean World Resort*****

Egipt, Hurgada, Makadi Bay, Hotel Sunrise Royal Makadi*****

Egipt, Hurgada,Hotel Titanic Palace*****

zanima me tudi, če je kaki super izlet, poldneven/celodneven tu v Egiptu, za Tunizijo bolj ali manj vem kako in kaj, Egipt mi je večja neznanka. Kaj se splača iti?

Hvala vsem že vnaprej!
Default avatar

99971

Vse o Egiptu in hotelih si poglej na forum "moj sharm"
Default avatar

jasmina.black

Ravno v soboto sem prišla iz Hurgade.
Bila sem v hotelu titanic beach, ki je povezan s hotelom titanic palace. Palace je malo novejši, ker so ga dogradili za tem našim. Lahko koristiš določene stvari v obeh hotelih, čeprav se večina zadržuje samo v svojem hotelu. Hotel nima najboljše plaže. Okoli 400m peš,po morju ali po mostičku, da lahko zaplavaš... Tako, da so potem bazeni bolj polni. Je pa res, da je koralni greben, ki ga žal turisti uničujejo... Videti se da res veliko ribic... Posebno doživetje.
Drugače je pa hrane bolj malo. Ni velike izbire. Je Tunizija veliko boljša glede tega. Mogoče in upam, da je v katerem drugem hotelu ponudba boljša.

Lep dopust ti želim.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net