Forum.Over.Net

Starševski čvek

Za Bohinjce in ostale pohajače :)

Default avatar

kateri je...

Lepo lepo vas prosim za mnenja, kateri kamp v Bohinju (ali okolica Bleda) je vam osebno najlepši in najboljši (veliko senčke, bližina vode, urejenost,...)

Sej veste, v tej vročini se bojim iti na blef v kakšen "goli" kamp :))))

Hvala in imejte lep lep dan, pa pod klimo se držte!! ;)
Default avatar

nataliaP

Bled / kamp Bled takoj pri Blejskem jezeru.
Default avatar

fda

No, na Bledu je definitivno najboljši kamp Šobec.
V Bohinju imaš 2, eden v Bohinjski Bistrici, 6 km od jezera, leži ob reki Savi, lepo urejen, kar nekaj sence, precej poln.
Točno ob jezeru je kamp v Ukancu, sence je še več, kampiraš dobesedno ob jezeru, zna pa biti še bolj poln kot tisti v Bistrici.
Default avatar

Maja***

Če misliš iti ta vikend te samo opozorim, da je na Bledu trenutno prepovedano kopanje zaradi nekega tekmovanja.
Default avatar

pororo

Maja*** je napisal/a:
Ja, ves teden bo sv. prvenstvo v veslanju, tako da zna biti gneča pa še kopanje tam je prepovedano. V Bohinju sta oba kampa senčna, kopaš se lahko tako v Kampu danica v BB, mimo teče Sava, zame definitivno najboljša izbira pa je Ukanc, kjer se lahko kopaš v jezeru, saj je kamp na obali jezera. Voda te dni je božanska. LP
Default avatar

kateri je...

Waw, prov res hvala za vsa mnenja!

Naj bo tudi vaš vikend nekje v senčki.... ;)
Default avatar

no-ja

Kdaj pa se odpravljaš? Ker že za ta vikend obljubljajo poslabšanje vremena in če ne veš: V Bohinju ima dež mlade.

P.S. To neko tekmovanje je svetovno prvenstvo, tako da jaz temu ne bi rekla kar neko:).

P.S. 1 - Kamp Šobec ni na Bledu, ampak v Lescah:)
Default avatar

fda

PS.2
saj je vprašala tudi za okolico Bleda... Res je formalno v Lescah, izvoz za kamp je točno na sredi poti med Lescami in Bledom, poleg tega še nisem nikogar slišal reči, da gre v kamp v Lesce. Ne dlakocepi.
Default avatar

no-ja

Pa bom, ker mi ravno paše....P.S. je odgovor fda, ki navaja, da je na Bledu to najboljši kamp - sori, ampak, če bo bejba kamp Šobec iskala na Bledu, se letos ne bo kopala, dlakocepljenje gor ali dol.
Default avatar

fda

no-ja je napisal/a:
Ampak še vedno boš edina, ki gre v Lesce v kamp, vsi ostali evropejci, vključno z avtorico, pa ti bodo povedali, da kampirajo na Bledu. Pa če še bolj težiš.
Default avatar

no-ja

"čil aut":)) da te ne bo kapč...pol ne bo ne Šobca v Lescah, ne Šobca na Bledu.))
Default avatar

fda

no-ja je napisal/a:
Hvala enako. Za kapč pa še ni bojazni, je treba precej več, da se mi dovolj dvigne pritisk.
Default avatar

Maja***

no-ja je napisal/a:
Jaz pa bi, pač neko tekmovanje. Ker mi ni do veslanja, ker me ta šport ne zanima, ga ne spremljam in ker nimam prav nobenega odnosa do tega tekmovanja. Zame je pač neko tekmovanje. In vse kar vem v zvezi s tem tekmovanjem je to, da je zaradi tega prepovedano kopanje na Bledu:))

Pa tudi poslabšanja blaznega ne napovedujejo, nekaj stopinj ohladitve (kar je še vedno zelo zelo toplo) in mogoče kakšno nevihtico pa še to je malo možnosti.
Default avatar

Rok-1

Daleč vodi Zlatorog v Bohinju ob jezeru. Ampak samo pa naravnih danostih - tik ob vodi, možnost imeti čoln pred šotorom in veslati cel dan, ipd... nikakor pa ne po urejenosti, prijaznosti ali celo cenah.
Default avatar

moon-noom

No, smo to bi rekla, da nisem prepričana da bo čisto zaprto kopanje na Bledu. Na grajskem kopališču namreč piše, da se lahko v času svetovnega prvenstva kopa samo v ograjenem delu kopališča, kopalo se bo pa še vedno. Ja, res pa je da je tam potrebno plačati vstopnino....