Sex v mestu

Odgovarjajo: Eva

Sam res čemu so namenjen oralni odnosi???

Default avatar
A mi lahko kdo razloži čemu točno so namenjeni oralni odnosi. Jaz ne vidim nobenega pravega razloga za prakticiranje le -tega. Do prvotnega namena spolnih odnosov -to je razmnoževanja namreč pride s penetracijo,prav tako se pride s penetracijo tudi do orgazma , iz tega sledi,da to dvoje ne more biti razlog za oralne odnose.Prav tako se užitki doživljajo s penetracijo,torej tudi to ne more biti razlog za oralne odnose.Kaj je potem razlog za oralne odnose?Edini, ki meni pade na pamet je,da ljudje ne vejo več kaj bi sami s sabo in jim nič več ne zadošča za užitke ampak iščejo vedno nove in vedno globje tone v razne odklone.To pa vemo kam pelje ampak o tem kdaj drugič.
Default avatar
Čiščenju spolnih organov in pri ženskah tudi grla.
Default avatar
Oralni odnos odklon? Svašta. Nama so všeč in se jih greva, uživava zelo, potem pa še bolj v samem seksu. Če vama niso všeč, se jim komot odrečeta, ne bo nihče hud.
Default avatar
a Codelli je napisal/a:
Tudi pri nekaterih moških.
Default avatar
A čemu? ZADOVOLJSTVU in UŽIVANJU, ko se popolnoma prepustiš partnerju.
Kaj ne gre za to pri vsej stvari????
Default avatar
Tri pikice je napisal/a:
A dej, dej... Ni ti treba doktorata zdaj napisat iz tega, zakaj oz. čemu je namenjena orala... A ti seksaš samo v namen razmnoževanja? Oz. si seksala, ker če je število potomcev izponjeno, ne seksaš več? Ali zakaj seksaš? Ko si boš odgovorila zakaj, si boš odgovorila tudi čemu orala. Ne temu, da ne vemo, kaj bi sami s sabo in kaj bi si še izmislili, ampak zato ker je fajn! In če še ne veš tudi z oralo se pride do orgazma. Povem, ker ti namreč za to navajaš zgolj penetracijo. In še kaj bi lahko našteli, ki privede do orgazma poleg že omenjenega, ampak ne bom, da te ne bo kap oz. da ne oskruniš svoje čistosti.
Aja, še to. A za predigro si že slišala? Vtipkaj v guglčka in se poduči kaj in kako, če še nisi.

Kaj čmo, eni sam za tavelke praznike seksate, pa še to v popolni temi in poplni tišini. LOL :-D
Default avatar
gay je napisal/a:

ha ha ha
Default avatar
a sex je po novem samo še za razmnoževanje ali kaj? zakaj orala? ker pri tem uživava oba. ne vidim zakaj tega potem nebi prakticirala.
Default avatar
Zakaj se pa pravzaprav reče misjonarc? A misionarji tako seksajo? Od kje ime?
Default avatar
arkyca je napisal/a:
A lahko nehate izkrivljati moje besede!!? Nikjer nisem napisala, da so odnosi namenjeni samo razmnoževanju. To je sicer prvi razlog, ker smo tako ustvarjeni, sem pa navedla še dva: uživanje in orgazem. Kako znate nekateri vse zmanipulirati (no, se ne čudim, saj imate že desetletja dobre učitelje).
Default avatar
Človeška vrsta bi se komot nadaljevala tud brez orale in človek bi lahko preživel tud brez nožev in vilic, računalnikov, poslušanja muske ... Gledano s tega stališča bi bilo tud koristneje, da bi velike površine,na katerih so Louvre, Ermitaž, itd. posejali z žitaricami in da bi se literati rajši ukvarjali z ovčerejo. V človeški naravi je, da hoče izboljšat svoj lajf, nadgradit osnovne potrebe, ko so le te zadovoljene. Saj je fajn not pa ven, ampak pri orali so še druge nianse, čutni užitki, ki jih samo z not pa ven težko dosežeš.
Je pa res, da izobilje vsega lahko vodi k temu, da človek potrebuje vedno močnejše dražljaje in to lahko vodi v dekadenco, a tu je več faktorjev.
Default avatar
vedno sem vesela, kadar me nekdo nekaj novega nauči. Seks je samo za razmnoževanje, ja - po želenem številu otrok sta vidva najbrž nehala seksati ali kako.
Pri orali ne pride do orgazma. To ti je najbrž mož povedal, ker mu najbrž tvoja lulika ni dišala.
Tega ti pa ni povedal, da samo okoli 10/15 odstotkov žensk doživi pravi vaginalni orgazem - iz preprostega razloga, ker je v vagini zelo malo živčnih končičev v primerjavi z drugimi erogenimi conami.
Dragi/a avtor/ica, si prepričana, da sploh veš, kaj je to orgazem?
Default avatar
[quote="Borat"]Človeška vrsta bi se komot nadaljevala tud brez orale

Točno tako.Glede not pa ven pa naj ti pojasnim, da ne obstaja samo to, užitke se lahko doseže tudi z božanjem,dotiki, s tem se da vse te ižitke doseči za katere vi mislite,da se lahko dosežejo samo z oralnim odnosi,pa še veliko bolj higienično je neponižujoče za ženske.
Default avatar
Tri pikice je napisal/a:
že vprašanje je tako zelo napačno...

In če nekoga ljubiš...ljubiš celo telo in si ga želiš poljubljati povsod...to je čisto spontano...in nekdo ki tega ne razume pomeni da ga oseba s katero sexa v resnici sploh ne privlači in še manj ga ljubi. Ker to je moški najobčutljivejši del telesa in enostavno gredo ustnice same od sebe tja...samo to se začuti ko je ljubezen res prava....in če se ne... vemo zakaj
Default avatar
nimaš tri pike je napisal/a:
Spet izkrivljanje desjstev in manipulacija!!Še enkrat:nikjer nisem napisala,da so odnosi smao za razmnoževanje,preberi si še enkrat in še moj odgovor še eni taki kot si ti. Drugo tudi nisem nikjer napisala,da se z oralnimi odnosi ne more doživeti orgazma,napisala sem,da se s penetracijo doživi orgazem torej ni potrebe po oralnih odnosih.
Default avatar
Da on malo potrenira jezicek, ko ga cez dan spara, ... ter da ona malo obmolkne.
Default avatar
evo čemu je napisal/a:
No to pa je produkt današnje družbe v kateri so moralne vrednote popolnoma propadle oziroma se za moralne vrednote smatra zadovoljevanje moških na vse mogoče načine.Najbrž si še zelo mlada ali pa si bila deležna napačne vzgoje in nisi odraščala v ljubeči družini,kjer bi na vzgledu svojega očeta in matere videla,da je ljubezen vse kaj drugega kot sesanje določenih delov telesa!!Imaš pa res izkrivljeno predstavo o ljubezni, če misliš da te bo moški imel rad samo,če boš ugodila vsem njegovim perverznim željam.

Moderatorji

Eva
Eva Evica