Klimakterij -menopavza

Odgovarjajo: Magdalena Fabčič, Pogumna.si, univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka

Neuspela operacija mehurja (TVT)

Default avatar

Lorena Meglič

Metka ( Aktem) je napisal/a:
************************************
http://www.drustvo-mena-maribor.si
Tel: 02-320-20-75
GSM: 040-462-029
Default avatar

Lorena Meglič

Pozdravljeni!

Škoda, da niste napisali kateri TVT poseg so pri vas opravili. Sicer pa, kar se tiče uriniranja po operaciji je običajno malce drugačno, kot pred njo. Ko greste na stranišče ne pritiskajte, ampak pustite, da voda sama odteče. Ko sedite na školjki pa poskušajte spreminjati položaj telesa, da bo voda lažje odtekla.

Kar se tiče ravnanja zdravniške službe ob iskanju pomoči po operaciji, pa lahko rečem, da so žal ravnali neodgovorno. Ni pa res, da se vam ne da pomagati.

Predlagam vam, da me po 5. septembru (sedaj sem na dopustu) pokličete med ponedeljkom in četrtkom, med 10. in 12. uro na eno izmed telefonskih številk 02/320 20 75 ali 040 462 029, kajti vem in verjamem, da bomo vašo težavo uspešno rešili. Seveda, pa je odločitev vaša.

Z lepimi pozdravi,

Lorena Meglič
************************************
http://www.drustvo-mena-maribor.si
Tel: 02-320-20-75
GSM: 040-462-029
Default avatar

HelgaR

Spoštovani!
pred 3 dnevi sem imela poseg TVT. Po posegu nisem mogla odvajati vode niti kapljice. Drugi dan mi je pod narkozo zdravnik razrahljal trak, vendar je bilo uriniranje zelo slabo (tanek curek in premalo), občutek sem imela, da je mehur še vedno poln. Tretji dan je bilo uriniranje malo boljše, vendar sem še vedno imela po uriniranju v mehurju 430 ml seča (po preizkusu s katetrom). Danes so me poslali domov s katetrom, ki ga moram imeti sedaj 10 dni. Ali bo to rešilo problem? Prosim vas za tolažilen odgovor, ker sem prav slabe volje. Stara sem 53 let.

Najlepša hvala za odgovor in nasvet kaj storiti.

Lep pozdrav

Moderatorji

Magdalena Fabčič, Pogumna.si , univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka
Magdalena Fabčič