Forum.Over.Net

Starševski čvek

Podarimo nočitev na Dunaju

Default avatar

azn

Na hitro... ampak poskusiti velja. Danes bi morali prespati na Dunaju... Preko booking.com rezervirali hotel Wilhelmsdorf zraven Pratra. Hči zbolela, zaradi vročine ostali doma.
Če koga zanima, naj se "oglasi".
Lepo nedeljo
Default avatar

v sluŽbi

Zelo lepo in prijazno od tebe. Ampak sporočilo ni čisto razumljivo, vsaj meni ne. Npr.: gre samo za rezervacijo ali ste vi to tudi že plačali?
Za koliko oseb to velja (3?)?
Default avatar

azn

Plačano ob rezervaciji. Soba prostorna, zakonska postelja, možnost 2 dodatnih postelj, za otroke do 12 leta brez doplačila. V ceni zajtrk. Hotel 4*.
Default avatar

creativa nepr.

Pa glih danes :( ko je moj cel dan na šihtu...če bi bilo včeraj ali jut3 :))))
Sicer pa škoda, da se vam je to zgodilo :(
Default avatar

nikol plačala

azn je napisal/a:
Na booking.com nisem še nikoli vnaprej plačala, pa sem nardila že en kup rezervacij.
Res pa daš za garancijo številko kartice in če ne storniraš v določenem roku (dan ali dva pred prihodom), ti plačilo za prvo noč odtegnejo s kartice.
Default avatar

azn

Ja, drži ...nam se je odpoved zgodila tik pred zdajci, zadnji dan...mi smo imeli le to nočitev na Dunaju... so nam itak odtegnili denar. Bi pa lahko prišel nekdo drug.
Default avatar

azn

Še ena info, če bo komu pomagalo v prihodnje: ker nismo oddali naše nočitve, smo poskusili še tole. Direktno hotelu smo poslali en prijazen mail... kratko obrazložili situacijo... povprašali, če bi bilo možno kaj prestaviti... in danes dobili pozitiven prijazen odgovor. Smo se že dogovorili, da koristimo na drug datum. Res lepa gesta!