Starševski čvek

Javlanje z dopustov prek FB - nova moda?!

Default avatar
Ne štekam folka, ki že mesece dni pred dopustom traumira, kolikokrat grejo še spat, pol pa morje ipd...
Pol pa že naslednji dan vidš, da igrajo spletne FB igrice, objavljajo kdaj grejo srat, kdaj prdnejo, kaj jejo, pošiljajo fotke morja, otrok, rib na krožnikih po gostilnah...

A je folk res ratal tok odvisen od neta ali želijo samo potrditev in čakajo komentarje na njihove prelepe otroke, hrano, kozarec piva...da se kao vidi da res uživajo!
Default avatar
Vidiš, mi, ki kampiramo, se stvarem kot so internet z veseljem odpovemo za čas dopusta :D
Default avatar
Hahaha:), ja jest tud kampiram...a mislš da bo to to?!
Default avatar
kampistka je napisal/a:
Ja, vidimo :)))

Mah, gre za neko vrsto razkazovanja, hvaljenja, postavljanja ... Pač tisti, ki gre na morje, to pove realnemu folku, ki se ga to tiče, jim tudi pokaže slike, če jih zanima, ne pa vsem 453 "prijateljem", da mu bodo kao zavidali.
Default avatar
Ne, to ne bo to. Jaz nikoli ne kampiram, ampak počitnice preživljam v udobnem apartmaju. Nikoli niti pod točko razno ne nosim s seboj računalnika, kaj šele da bi se šla priklapljati na internet.
Default avatar
Vem za enega, ki dela na radiu in vsake toliko da gor sliko, da ima VIP karte za ta in ta koncert. In potem seveda spodaj komentarji ... Si lahko mislite, kakšni.

Svašta.
Default avatar
Namesto, da se sprasujes, zakaj imajo nekateri potrebo, da vse objavijo na FB in potrebo po stalnem priklopu na splet, se rajsi vprasaj, zakaj imas ti potrebo, da se zgrazas nad njimi in povelicujes sebe oz zakaj njihova dejanja obsojas, da bi ti izpadla v boljsi luci...
Default avatar
rdeca strela je napisal/a:
Ker sem na čveku in tu čvekamo. Al nam boš ti napisala teme, o katerih lahko debatiramo in tiste o katerih po tvojem mnenju ne smemo. Me pač kuhanje in kako priti do Paga...ne zanima.
Kaj zdej?
Default avatar
nč jasn je napisal/a:
Zakaj pa mislis, da ti postavljas pravila, kaj je pravilno in kaj ne?

Ce ze debatirammo:
Zakaj msilis, da je oglasanje na FB nepravilno dejanje?
In zakaj mislis, da si ti, ki se ne oglasas na FB boljsa in v cem si boljsa od tistega, ki se na FB oglasa z dopusta?

Debatiramo...
Default avatar
kdo ti kuha kosilo? :)))))
Default avatar
evo pri meni je pa tako- na klasične počitnice itak skor ne hodim, hodim pa na potovanja v daljne in manj daljne dežele. in ja, ko greš tko po svetu, je nujno prit na internet, je treba marsikaj urediti na sami poti prek neta. na fb pa recimo tud kaj napišem- predvsem da javim svojim najbližjim kje in kako sem- to je najhitrejši način, kdaj pa pošljem tudi mail.
Default avatar
V vsakem človeku je nekaj ekshibicionista, nekateri so odvisni od nastopanja.
Vsak za svojo samozavest potrebuje nekaj pozornosti, nekateri pa je potrebujejo veliko več.
Osebno na dopustu izklopim.
Na FB-ju itak nisem več, na mail pa tudi ne pogledam.
Nisem tako odvisna od zunanjih kontaktov.
Nekateri pa so pač drugačni.
Default avatar
Še vedno mi je laže razumljivo, da folk tudi med dopustom kaj nakraca na fejsbuk, kot da tukaj popolnim anonimnežem razglašajo, da imajo že vse zapokano in gredo jutri na morje.
Default avatar
In ti imaš travme zaradi tega? :)
naj dela in piše folk kaj, kje in zakaj....pa kaj.
***************

Upanje je kakor nočno nebo. Nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili vsaj ene zvezde...
Default avatar
duhovitka je napisal/a:

podpišem !
Default avatar
ne kampiram, pa niti slučajno nisem povohala neta 14 dni morja. tudi tvja v app. nismo niti enkrat prižgali, radia ni bilo, v glavnem popolna informacijska osama. no, pogrešala sem malo muzike, pa se preživi.

pridem domov, en norc pobil 100 ljudi, Amy je overdozirala, ma te mine vse skupi. zavestno ne odpiram maila, ker vem, kaj me tam čaka. naj počaka do jutri zjutraj.

aja, zakaj folk z dopusta objavlja fotke na FB? pa saj je kristalno zakaj. sploh če so kje v hudi eksotiki, to še raje počnejo.
Default avatar
Tebi je tole čvek in tukaj čvekamo ... folku je pa pač Facebook sredstvo, s katerim s prijatelji deli, kar se mu dogaja ... če bi bila malo bolj 'na izi', bi bila pač vesela, da uživajo, ne pa imela v glavi, da kako so bedni, ker morajo to deliti z vami ... Zakaj pa to potem objavljaš na forum, saj je objavil fotko pa ga spodaj vprašaj kar direkt, kaj je hotel doseči s tem??
Default avatar
Rdeča strela...

In zakaj mislis, da si ti, ki se ne oglasas na FB boljsa in v cem si boljsa od tistega, ki se na FB oglasa z dopusta?

Tole vprašanje je zelo zanimivo. Dejstvo je, da na FB postaviš svoje življenje na ogled ne samo svojim "prijateljem", temveč tudi iz ozadja kukajoči celi kopici ljudi.

Za hrbtom tvojega kolega gleda ljubosumna žena tvoj profil, pa si misli svoje. Ko gre kolega v službo, žena počekira tvoje slike, verjemi, da ji ne uide niti najmanjša podrobnst. Vidi prah na omari, kosmate noge, tudi smrkelj z nosa tvojega otroka ji ne uide. Pha.. kakšna mama s smrkavim mulčkom... Ni prehudo, a? Ena, brezvezna ženska vohlja..

Za hrbtom neslednjega "prijatelja" kuka njegov brat, ki se ljubiteljsko ukvarja z vlomi. Ti mu razkažeš celotn stanovanje, hkrati pa mu nazorno poveš, kdaj te ne bo doma. Ko prideš z dopusta, manjka polovica stanovanja, vključno z zelo dragim zaročnim prstanom, katerega sliko si objavila pred tremi tedni. Olala, to pa ni več hec.. Ampak to se itak ne bo zgodilo vam..
Default avatar
rdeca strela je napisal/a:
Evo, sem prav vedela že ko sem prebrala uvodni post da se bo javila ena s klišejskimi floskulami. Tu gor se debatira vse živo in ravno ti imaš skoraj v vsaki temi kaj za pripomnit. Koji k*** sploh delaš tukaj gor?
Default avatar
in ja, paše ob večerih tudi na internet skočit