Forum.Over.Net

Starševski čvek

Linea snella izkušnje - Maribor

Default avatar

ne znam se gibati

Zanimajo me izkušje z Lineo Snello? Kaj se splača in kaj ne?
Sicer me najbolj zanima za MB, vendar so dobrodošle tudi druge izkušnje.

Sama imam sicer prehrano urejeno, vendar se ne spravim na noben šport. To me tepe. Izgubila sem 10 kg. Ostalo jih je še kakih 7-8 pa ne gre in ne gre. Naročena sem na prvi pregled. Kako sploh izgleda?

Hvala!
Default avatar

jaz pa...

...sem se spravila telovadit, pri hrani pa nimam reda in očitno me to tepe. Kar sem zgubila na Linea Snelli sem hitro pridobila nazaj.
Default avatar

NataSL

Pozdravljene,

Svojo izkušnjo z Linea Snello sem sicer že opisala, pa vendar...

Sem mlada mamica dveh majhnih otrok, ki se je že po rojstvu prvega borila z odvečnimi kilogrami. Kljub temu, da sem se poskusila čimbolj zdravo prehranjevati, mi je za gibanje primanjkovalo časa. In zato sem se odločila, da nimam kaj izgubiti, če se odpravim vsaj na brezplačni pregled. Sicer sem iz Ljubljane, tako da lahko povem svojo izkušnjo, ki sem jo doživela tukaj. Verjamem pa, da imajo prav vsi centri po Sloveniji enak pristop in način dela.

Odločitev, zakaj obiskovati Linea Snello, je bila enostavna! Že na brezplačnem pregledu je bila moja terapevtka res prijazna in je takoj razumela moje težave. Pomanjkanje časa in volje, nekoliko neredna prehrana, včasih kakšna sladkarija preveč, utrujenost od celega dneva… Vse to ji je bilo dobro poznano. Skozi pogovor in meritve mi je sestavila okviren načrt vadbe, sestavila jedilnik in določila koliko centimetrov obsega bom izgubila v 3 mesečnem programu. In sem se odločila... Pa bom poskusila!

Hodila sem 2x tedensko, kar mi je vzelo 2h na teden. In v vadbi sem, presenetljivo, začela celo uživati. No, Thermoslim je aparat v katerem telovadiš 20 minut pa se ne zmatraš prav preveč, učinek je pa fenomenalen! Vedno je zraven terapevtka, ki usmerja in spreminja vaje in cilja na tiste najbolj kritične dele telesa. Ooo, ko se pa spomnim Bodywarma… Uživala sem v savni, ki mi je pomagala učvrstiti mojo kožo in me obenem popolnoma razbremenila. Čisti užitek! Potem sem imela nekaj kavitacij za odpravo celulita, nekaj drenaž presoterapij in v treh mesecih izgubila 30 centimetrov več obsega po celem telesu, kot je bil prvotni cilj.

Glede na to, da je precej tem odprtih na Linea Snella, boš verjetno našla cel kup tudi slabih izkušenj. In te pomoje izvirajo iz tega, da so se ženske po koncu programa, vrnile k starem načinu življenja. Vsekakor moram priznati, da brez truda ni nič! Jaz sem spremenila svojo prehrano in še danes poskušam čim več gibati. Od mojega zadnjega obiska je minilo že več kot 1 leto in še vedno ostajam fit!
Moje mnenje – Linea Snella je super! Meni je pomagala bolj kot karkoli drugega. Res so se mi posvetili in me pripeljali do norega rezultata, o katerem sem mislila, da lahko samo sanjam. Mislim, da je res vredno poskusiti! Sicer pa nič ne moreš zgubiti, če greš vsaj na brezplačni pregled.

Veliko sreče in uspehov pri oblikovanju svoje postavice inspreminjanju življenjskih navad!
NS
Default avatar

seveda3333

Prosi nekoga, da te brcne v rit namesto da daješ več kot tisočaka za LS....kakšen nateg. Potem pa dobiš nazaj vse kar si izgubila krat dva.

Po neki osnovnošolski logiki bi moral biti multimilionar tisti, ki bi izumil nekaj, s čimer hujšaš brez problema in muke. Pa takega ni.
Default avatar

Poročam

Poročam:
Bila včeraj na pregledu. Punci super prijazni, pa tudi fantje, ker imamo pri nas tudi fit man.
Ker imam sama prewhrano urejeno in se znam prehranjevati, sem se naročila le na terpaije. Prehrano imam pod svojo kontrolo, saj mi je tako lažje tudi za naprej.
Zdaj imajo neko akcijo na vse in se zares splača. Kupila sem 7x Termoslim in 5x bodywarm. S Sedaj se mi vse skupaj ne zdi tako drago, glede na to, da mi bo to zadostovalo za 14 dni! Kako bodo pa rezultati pa poročam:) Danes grem prvič in komaj čakam:)
Default avatar

Matic19

Zgornji prispevek je očitno navadno reklama.

Ni boljšega načina promocije kot objaviti vprašanje o neki neuveljavljeni firmi ali izdelki, počakati 2-3 ure, se prijaviti pod drugim imenom in hvaliti kot na Top Shopu.
Default avatar

Poročam

To ni nobena reklama ampak dejstvo. Saj pravim danes grem prvič, kako bo pa izgledala vadba pa lahko še poročam, če seveda koga zanima. Me je strah vsega skupaj ampak...saj bo....
Default avatar

KIT

Linea Snella je super, če imaš jasen cilj in željo po tem da shujšaš.
Prav tako je super vsaka druga aktivnost, ki si jo umislimo...pač vsak izbere kar je njemu všeč in kar deluje.
Dejstvo pa je, da je vse v nas samih. Tako, da tudi če mislimo, da je tek ena brezvezna stvar, samo zato ker se nam enostavno ne da tečt v krogu ali po pločnikih, travnikih itd za to vsekakor ni kriv tek ampak mi sami :)
Linea Snella je mogoče prav za take, ki enostavno rabijo - rabimo nekoga ob sebi da jih-nas žene naprej... vse ostalo je pa od nas samih odvisno :)