Starševski čvek

bova razočarana?

Default avatar
Prosim za pomoč vse, ki ste že bili v tem hotelu. Namreč. Mož je šele danes zvedel za točen datum dopusta in zato nisva mogla izbrati počitnic. Kakšen šok je bil, ko so nama na agenciji rekli, da je zasedeno vse, kar sva izbrala in sva sva se morala na hitro odločit kam. Odločila sva se za Korčulo, za hotel Bon Repos- all incl. O njem piiše vse lepo, ko pa sva kasneje brala vtise ljudi, sva se tolkla po glavi. Prosim, če je kdo že bil dol, ali bo dopust res taka katastrofa? Naj povem, da nisva zahtevna glede nobene reči.
Hvala vsem, ki si boste vzeli čas in svetovali.
Default avatar
Kolegica je bila v tem hotelu pred 2-3 leti. Ni bila zadovoljna, ne vem točno zakaj, vem samo,da se je pritoževala nad nekaj stvarmi.
Default avatar
Mesto Korčula je prekrasno, je mesto kjer je živel Marco Polo, prav tako tudi otok, raćunaj, da boš v hotelu je spala in jedla, ostanek dneva pa preživita aktivno, raziskujta otok, pojdita do domačinov, ki so zelo prijazni, poskusita njihove specialitete, ribe, olivno olje, črno vino, utopljnenike (pecivo)...
ne obremenjuj se z mislijo, da je slabo, naredita si da bo dopust enkraten

sol omnibus lucet
Default avatar
V tem hotelu so lani zasledili pajke-črne vdove....., previdnost ne bo odveč.
Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...
Default avatar
Korčula je po mojem spominu super mesto. mi smo bili z jadrnico tam. res mi je bilo všeč. kar se pa tiče nastanitev ne vem. prehrana je bila super. kotleta ne bom nikol pozabila, kak smo v miru jedli v restavraciji s pogledom na morje.

sam mal dolga je do korčule...tko z avtom, v vročini in gužvi..
Default avatar
Hotel ima pač dve zvezdici, predvidevam da ne zastonj. Če veš kaj to pomeni, ne bi smela biti razočarana. Ne moreš pa pričakovat, kakšne luksuzne sobe, ni klime, verjetno tudi ni nevemkoliko različne vrste hrane. Korčula je drugače prekrasna.
Default avatar
Razočarana boš lahko le v primeru, če bo v hotelski sobi polno nadležnega mrčesa, v kopalnici ne bo vode in, če ne preneseš svojega moža, ter ti bo trpljenje z njim preživeti teden dni.
Default avatar
Še nekaj. Nekateri ljudje vplačajo hotel z npr. 2 ali 3*, pričakujejo pa 4 ali 5*. To pač ne gre. Različni pajki so lahko povsod, drugo pa je, če bi bili npr. kakšni ščurki. Sem že našla škorpijona v hotelu s 4*. Pa saj tudi doma pride kaj v hišo, če so odprta okna in vrata. Pač odstraniš ali pokličeš sobarico. Uživajta!
Default avatar
No, hotel ni glih za dol past, če ima dve zvezdici, tud cena ni mogla bit ne vem kaj. Sicer je pa dobro take stvari preverit pred rezervacijo. Vsaj jaz tako delam, tiste vsake kvatre, ko grem za par dni kam v hotel.
Default avatar
Če imata nizka pričakovanja, ne bosta razočarana.
Default avatar
Hvala vsem! Tole nama je pa dalo za mislit. Jutri bom poklicala, pa poskusila prebukirat, če se bo dalo. Ker je bilo vse tako na hitro, sva gledala samo all incl. in da gre za Korčulo, ki je nama prečudovita.. Kje so bile nama mar zvezdice!
Default avatar
Mislim, pri tako natančnih kriterijih bosta itak težko prebukirala. Koliko pa je AI hotelov na Korčuli sploh?
Default avatar
Ne vem. Greva pa drugam in ne na Korčulo, pač preko iste agencije.
Default avatar
Nisem bila tam, ne vem. Sem pa prebrala komentarje in moram reči - razen tistega ogabnega, za katerega pa je res pvrašanje, koliko je resničen - da niso nič grozni. Pač, veš, da je hotel star, da pa lahko pričakuješ povprečno ali morda celo čisto spodobno hrano in prijazno osebje. Sem bila že v hotelih žnj kategorije, pa se je tudi dalo preživeti - še posebej če si sam in brez otrok. Če si zadovoljna s ceno, po mojem ni panike. In tiste slabe strani sprejemaš s humorjem, pa uživaš v otoku in vodi in dvojini. Znucane stene pa tudi preživiš.
Default avatar
Hvala ti za prijazne besede.:)
Default avatar
Jaz pa ne razumem ljudi, ki si v času interneta počitnice urejajo preko agencij. Agencije imajo zakupljeno določeno število kapacitet in ko jih prodajo, pravijo, da je vse polno, kar pa sploh ni res.

Preko neta se še vedno da dobit karkoli in kjerkoli. Se zmeniš direkt, ti potrdijo, pa še ceneje je.
Če sem si jaz lahko splanirala in rezervirala sama vnaprej potovanje po Ameriki z vsemi hoteli, moteli, rent a cari in ostalim iz domačega fotelja, pa je vse štimalo kot namazano, pa ne bi ti zrihtala enih navadnih all inclusive počitnic v Dalmaciji?
Default avatar
Vtisi ljudi so zelo varljivi. Marsikdaj so tako neupravičeno negativni, da se sprašuješ, če je pri nas res taka kriza kot se govori. Človek dobi očutek, da je še vedno ogromno princes in princev na zrnu graha.
Default avatar
Meni je pa nasplošno samo naselje Bon Repos zelo všeč. Nudi kar nekaj dodatnih storitev, sobe so za prespat, hrane in pijače pa je tudi dovolj. Plaža je lepa z nekaj sence, do mesta pa samo 30 km.
Default avatar
Sodelavec ravni išče apartma na Korčuli in je rekel, da je še ogromno prostih apartmajev, tako da ti predlagam, da pogledaš še to ali pa kakšen sobe, če ne maraš kuhat in hodita ven jest.