Forum.Over.Net

Politični čvek

nezadovoljstvo s strankami

Default avatar

ninej

Politične stranke pa niso bistveno spremenile svojih deležev. Ta mesec so se v anketi deleži glasov za posamezne stranke spremenili največ za dve odstotni točki (izjema je SNS, ki je dobila 2,7 odstotne točke manj glasov kot prejšnji mesec). Opazen pa je zanimiv trend: medtem ko deleži dveh največjih strank, SDS in SLS, v zadnjih nekaj mesecih počasi upadajo, pa deleži dveh manjših, LDS in SLS, postopno naraščajo. Narašča tudi delež neopredeljenih. Izrazit skok pa ima ta mesec delež tistih anketirancev, ki hočejo glasovati, a glasu ne bi dali nobeni od parlamentarnih strank, temveč kaki drugi stranki[/b]. Vse navedeno nam kaže, da je javnost precej nezadovoljna z obstoječimi parlamentarnimi strankami.

http://www.najdi.si/novica/Delo/Sloveni ... f8dcc5f7d2


hahahahaha, ti šment no - prov vse se je zarotilo proti SDS-u, pa ja ni mogoče da nikakor ne bodo dosegli 50+????:)))))))))))))))))))))

bo pač treba zamenjat narod - ki ne verjame v njeno vsemogočnost in poštenost!!!:)))))))))))))))
Default avatar

potaplacka

Hahahah lds narašča Ja, mogoče so mislili lsd v lds.
Default avatar

ninej

hja ni kaj, važno je da tvoji stranki podpora pada, se je težko sprijaznit!!!!??:)))))))))))

če bo padala s takim tempom, bo komaj prstopila prag parlamenta na naslednih volitvah, se pa nič ne čudim, ob taki reklami, ki ji jo delate tule na forumu se bom čudila, če jo bo sploh še kak normalen slovenec volil!!!:)))))))))))))))))
Default avatar

boss

ninej je napisal/a:

Saj ni važno če Slovenija propada zaradi nesposobnosti vladajoče koalicije, važno je le , da Janša ni na oblasti!
Default avatar

Boom

boss je napisal/a:
Če že propada, potem je pametno delovat tako, da se to dogaja čimbolj počasi. Tako ostane več možnosti, da se morda stvari popravijo.
Default avatar

ninej

boss je napisal/a:
zdej ne vem glih kolk je sposobna al ni, saj ji vsi zakoni ali referome, ki jih parlamentarci sprejmejo na referendumih padejo, če odmislimo referendume - pol je uspešna!!!:))))hja nekdo jo pač želi naredit neuspešno ali po tvoje nesposobno!!!:)))))

mah kar naj pride, bo v enem samem letu frčal, če ne tako pa drugače, očitno ne razumete , da je narodu dovolj intrigantske politike, ki škoduje navadnim državljanom in Janša je eden največjih intrigantov!!!!:))))
Default avatar

boss

ninej je napisal/a:
A res? A samo Janša? A KGB trojček pa je zelo transparenten, brezmadežen? Kakšna pa je bila odzivnost na krizo s strani vlade? Ali je v času svoje vladavine sprejela le te na referendumu zavržene zakone? Pa dej že enkrat, strezen se no!

Po čem je bila uspešna? Po tem, da je dokapitalizirala NLB in jo bo do konca leta potrebno zopet? Mogoče po bančni shemi ki sploh ne deluje? Mogoče po nadomestilu za brezposelnost?

In če povzamem po boom-ovem mnenju da je umiranje na obroke boljše kot pa da pride do zamenjave na oblasti, ki ga očitno tudi ti zagovarjaš, pa me spominja na čas osamosvajanja in takratno propagando proti temu dejanju.
Default avatar

Boom

boss je napisal/a:
A sem mogoče tako napisal ali imaš ti težave z razumevanjem?
Default avatar

boss

Boom je napisal/a:
"Če že propada, potem je pametno delovat tako, da se to dogaja čimbolj počasi. Tako ostane več možnosti, da se morda stvari popravijo. "

No to je tvoj zapis. Počasen propad = umiranje na obroke Men se zdi to enako ostalo sem pa sam dodal glede na vajine prejšnje zapise! Ali se s tem ne strinjaš?
Default avatar

ninej

hahahaha saj pravim da je boss mojster branja, prebere tudi tisti kar nikjer ne piše!!!!

več časa-več možnosti za popravke ali izboljšave!!!!:)))))))))))))jaz sem prebrala točno to - ti pač umiranje na obroke!!!:))))))))))))))

hahahaha boss, nikjer nisem napisala samo Janša - je pa eden največjih!!!!:))))))))))

za njeno odzivnost si pa itak pobral pri Janši, tako da se mi zdi brezveze razpravljat o tej zadevi - sploh z nekom, ki misli da nas lahko reši le on!!!:)))))))))))))))))))))

hja kar se pa NLB-ja tiče, pa vpraš prejšnjo vlado, zakaj se mora ta ukvarjati z njo!!!!:)))))))
Default avatar

Boom

moj point je bil, da je po svoje bolje, če propada počasi kot pa hitro :-)))) na žalost vidim le ti dve možnosti, razen če se ne pojavijo na političnem prizorišču še kakšne nove možnosti. Vsi trenutno prisotni so se že dovolj dokazali in zdaj je stanje tako kot je.

Res pa je zanimivo, da se prav morebitne tretje možnosti najbolj bojijo v S(d)S :-))))
Default avatar

boss

Tvoj tipičen odgovor, mi pa nismo ja nič krivi. Jaz sem edini ki lahko Slovenijo rešim in še podobne cvetke Pahorja in vladajoče koalicije. Si pa hujša kot kameleon, v menjavi svojih izjav! Pa preberi si članek v današnjem DELO-u o nepodpori vladi, je zanimiv kronološki zapis ta najtarbulše vlade! Ker je to eden izmed vaših cajtengov mu boš pa mogoče le verjela!?
Default avatar

boss

Boom je napisal/a:
Ne vem kje to tretjo možnost vidiš in zakaj bi se je bali!?

Dejstvo je, da sedanja vlada ni sposobna popraviti tega kar je uničila do sedaj!

Tudi če pride tretja oseba na predsedniško mesto, brez podpore strank ne bo mogel ničesar storiti.

Če nekdo umira počasi se slepi da pa vse le ni tako hudo in dela dalje po starem in se zdravljenje ne prime. Z našo državo in vlado je popolnoma enako!
Default avatar

Boom

boss je napisal/a:
Nisem rekel, da jo vidim. Vidim pa strah v izjavah. Od uradnih pa vse tja do tistih, ki jih vojački pišete po forumih
Default avatar

boss

Boom je napisal/a:
Tretja možnost je le neka nova stranka ni pa to neka garancija za uspeh. Strah pa je očitno večji v SD saj ta noče zamenjati Pahorja, se ti ne zdi da je tako?
Default avatar

ninej

hahaha boss, seveda ni garancija - a te stare stranke so pa al kako???:))))))

vseeno pa imam občutek da SD-ja ni strah in si ne obetajo zmage na naslednjih volitvah, če bi si jo - ne bi želeli sprejemati reforme (ki seveda po besedah tvojega liderja itak niso potrebne), ja imam pa občutek da je druge strah, kaj če se prikaže tretja možnost!!!!:))))))))))))))

in boss - res si mojster branja, ne vem kje prebereš stvari, ki jih nihče ne piše???:)))))))))))
Default avatar

boss

ninej je napisal/a:
Sprašujem te, če se SD ne boji tretje osebe zakaj potem ne odstavi Pahorja?
Default avatar

ninej

ma kdo pa govori o tretji osebi - jo ti slučajno zaenkrat vidiš????(verjamem da vidiš le tadrugo!!!:)))))

govorim o tretji opciji - novih obrazih - novih strankah.....................itd. , seveda pa ne morem pričakovat, da boš ti to razumel!!!:))))))))))))))
Default avatar

boss

ninej je napisal/a:
No pa mi razloži kdo je ta tretja opcija ( stranka, obrazi-osebe ) ki se jo je treba bati? Predvsem pa zakaj se naj bi je bala le SDS med tem ko sedanja leva opcija pa ni v nevarnosti? Daj, napiši mi tako, da bom to razumel!