Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj • mag. Irma Hus, specializantka psihoanalitične terapije

ljubica in žena

Default avatar
Ljubice bi vprašala, kako vam je deliti svojega moškega z eno drugo žensko - njegovo ženo? Raziskave namreč kažejo, da delijo spolne užitke doma prav tako, kot do afere, nekateri še bolj. Kako je zavestno se predajat moškemu, ki še diši po ženi?
Default avatar
Hmmmmm,

ja obstaja dilema. In ljubice vedno (v sebi vemo) da spolnost deli tudi ž zeno doma, kljub temu, da nekateri prisegajo, kako tega doma ne počnejo in tako naprej :-) .... ja pa ja ....


Torej, iz izkušenj rečem, da je ljubimec pozoren in pride na zmenek poštirkan, stuširan, nadišavljen, urejen.... in ne diši po ljubici, diši po toaletni vodici ;-) in preden pride k ženi predvidevam, da gre v kopalnico ....

Se mi pa zdi, da si hotla vprašat, kako sprejemamo to .... ja me moti, priznam in včasih tečnarim, včash se žrem v sebi, včasih si dopovedujem, da tako pač je ....

Tudi za nas ljubice ni čisto enostavno :-)
Default avatar
Jaz bom to še iz svoje moške perspektive opisal, da se mi zdi "ogabno" npr. spati z žensko, ko bi bil prejšnjo noč "v njej" njen moški. Preko tega ne bi mogel iti, da bi si delil žensko še z nekom drugim, si sploh ne predstavljam... Tako da ljubice morajo imeti zelo nizko samopodobo, da ne zahtevajo celotnega paketa zase, ampak pristajajo na polovičarstvo, da so peto kolo na vozu. Podajajo se v zveze, ki so na nek način nemogoče in slej ko prej razpadejo.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Nimam nobenih problemov s tem, tudi jaz seksam doma s svojim možem.
Diši pa vedno omamno in samo po sebi :) Meni je bistveno, da zadovolji mene, kaj počne z ženo, me res ne zanima.
Default avatar
J[quote=""Matjazko pravi""]
az bom to še iz svoje moške perspektive opisal, da se mi zdi "ogabno" npr. spati z žensko, ko bi bil prejšnjo noč "v njej" njen moški. Preko tega ne bi mogel iti, da bi si delil žensko še z nekom drugim, si sploh ne predstavljam...
[/quote]

Veš koliko moškim se to zgodi, pa tega sploh ne vedo??? O tem sem pisal tudi iz higieničnega vidika (in mentalnega), pa so se gospe vseskozi trudile debato speljati na drug led :D
Default avatar
Tukaj pa bi dodal tole:

Ko bi vi vedeli, kaj vse daste v usta in ne veste, koliko če lahko tako rečemo, nehigienskih stvari vsak dan naredite.

Ampak je že tako, kar ne vemo ne boli.

Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar
@Primož.

Če bi vse vedeli, bi bili hitro lačni. Marsikaj ne bi nesli v usta, še manj v glavo. Kar še ne pomeni, da ne smemo razpravljati vsaj o tistem, kar vemo. Vedno več bomo vedeli, prej bomo napredovali.
Default avatar
Seveda se lahko razpravlja, problem je v tem, da ne razparavljamo ampak pametujemo.

Ljud je imajo neustavljivo zeljo , da bi vse stvari razumeli, obstajajo pa dolocene stvari, ki preprosto so in ni potrebe, da se ukvarjamo z njimi, ker potem bistvene hitijo mimo nas. Vcasih je nevednost pravi blagoslov.

Z pravim nacinom zivljenja bi bile nekatere stvari sameposebi umeevne, ker preprosto so in v zivljenju z njimi racunamo in se o njih ne sprasujemo.

Eno taksnih vprasanj je Ali Bog res obstaja. Potem se pa celo zivljenje ukvarjamo s tem, namesto, da bi ziveli in to spoznali preko zivljenja.

Primoz
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar
Vprašanje je neumno zastavljeno, ker moški ni od ljubic, ampak je od žene. Ljubice si ga ne delijo. Ti trenutki so ukradeni, predvsem pa zlagani.
Zato se ljubice ne bi smele pritoževati in tečnariti, ker so si same izbrale vezanega moškega in vse kar pride zraven (žena in otroci).
Default avatar
Moški oz. nihče ni od nikogar! Ni lastnina. Kako veš, da so ti trenutki zlagani? Imaš izkušnje?...najbrž ne, ali pa si zgolj prevarana žena. Stvari niso tako preproste, če so vpletena čustva. Moj ljubček ima doma pač svojo ženo, s katero deli vsakdanje ževljenje, svar navade, rutino, zlato kletko itd....z menoj pa si polni tisto praznino duše, z menoj se lahko pogovarja, pa tudi seks je odličen. In diši zgolj po sebi.
Default avatar
Se strinjam z Astrid. Ljubica pa je samo ena navadna cipa, ******, moški je ne ljubi, ker če bi jo zares ljubil, bi se odselil k njej, tako pa mu je ljubica le kratkotrajen spolni užitek in nič drugega, v to sem prepričana. HHMMM, kar tolaži se, očitno se zelo, zelo malo ceniš. Gresta kam skupaj? verjetno ne, skrivata se pred očmi javnosti... Jaz ne bi bila nikoli moškemu samo za seks. Vsak dela kar hoče, mislim pa, da si ljubice, ki so zaljubljene v poročenega moškega, še kako želijo, da bi ga imele le zase.
Default avatar
meni se zdi,da je skakanje čez plot zelo nezvesto in nedopustno.Če bi fant oz. mož to naredil meni,bi ga pustila.
lp,majiq
Default avatar
Hmmmm ....
Da si ne lažeš kaj preveč, a?:) Seveda se je treba tolažiti in slepit, ampak če ti ta tvoj zlati lubček tolk trpev doma, bi verjemi, bil že ločen. Kaj misliš, da mu je res tolk težko doma????? Da mu je muka seksati z ženo??? hahaahahaha, daj no!! Pa če ti je dal razlog kao zarad otrok, naj ti povem, da ločitev ne pomeni da se vloga starša prekine, še vedno si starš, četudi sta ločena... torej...
Default avatar
Ostala tebi pa tkole povem:) Lih samih ljubic ni treba kriviti, ker varal te je še zmer MOŽ! On je pač tukaj glavni ******, ker bi on moral vedet kje ima meje, pa jih je prekoračil, ga namočil.. brez da bi mu ljubica dala viagro in prisilila v seks, kaj misliš a?:) Tvoj varališki možek je zdaj ves bogi, ker se revček ni mogu upreti eni mladi damici? Ona je pa največja ******? Kaj si pa ti?
Default avatar
Nimam izkušenj kot ljubica, ker se preveč spoštujem, da bi se spustila v eno takšno ogromno laž. Sem pa otrok prevarane matere. Lahko rečem, sram vas bodi ljubice. Če že na ženo ne pomislite nikoli, bi lahko pomislile na najbolj nedolžne, ki niso nič krivi.
Default avatar
Miriam_ je napisal/a:
Saj ne krivim samo ljubic, seveda vem, da je najbolj kriv MOŽ, povedala sem svoje mnenje o ljubicah, jaz ne bi bila NIKOLI. In poleg tega sploh ni bila mlada!! Tako. Pa saj ni važno, važno je, da je varal in ga nič ne opravičujem. Zdi se mi, da se ljubice spustijo zelo nizko, na raven prostititk in se prav nič ne cenijo.
Default avatar
Miriam_ je napisal/a:
Poleg tega je to tema o ljubicah in ženah.
Živijo v večnem upanju, da bo pustil ženo (kar seveda ne naredi, razen tisti, ki se res zaljubi), one pa postarane ostanejo same in zamudijo kakšno dobro priložnost. Žalostno in resnično.
Default avatar
Joj, ženskice, pa v kakšni pravljici ve živite? Ljubice smo kurbe, cipe.......kar, če se s takimi izrazi spihate, vaši možeki se spihajo drugod. Res je, da bi ga imela le zase, če bi ga lahko, vendar vem, da je razhod zelo zelo boleč in za ženo in za otroke, zato sem pač toliko uvidevna, da ga v to ne napeljujem. Ločitev je grda stvar, ni enostavno za nikogar, da ne govorim, koliko družin je skupaj samo še zaradi ekonomske eksistence.....Drugače pa se midva z mojim prijateljem ne skrivava prav preveč, hodiva na izlete, včasih se mi zdi, da sva celo preveč predrzna, ampak žene si itak nočete ničesar priznati in raje zamižite na obe očesi, kot pa da bi morale ukrepati. Govoriti in groziti je eno, naredi pa nekaj povsem drugega. V bistvu se lahko vprašamo, kdo se ima bolj rad in kdo se bolj spoštuje, prevarane žene, ki zamižijo, ali ljubice.
Mojemu ni doma nič hudega, je lepo porihtan, njo ima rad, mene pa ljubi.
Default avatar
Astrid, ja kva pa mož, ki je varal????Kaj pa on? njega pa nič naj ne bo sram? On pa naj še veselo naprej namaka??? PA KAJ SE GRESTE BABE NORE???

KRIVITE ljubice, kaj pa tipe, ki varajo??Saj so oni glavni krivci! Astrid, raj reči sram vas bodi, možje ki varate!!

Ja saj res, mož je ful trpel ane z ljubico, verjetno komaj čakal, da bo seksa konec in da viagra popusti in da ga ljubica odveže in pusti že končno domov:)))))))))))))
Default avatar
Nikar tako jezno, nihče ni nor, so samo drugačni pogledi na situacijo. Zato pa smo tukaj, da jih povemo, potem pa vsak po svoje, kjer se najde, kakorkoli se počuti.

Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic
mag. Irma Hus , specializantka psihoanalitične terapije
Irma Hus