Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

grozne trepalnice

Default avatar

navzdol

Imam obupne, ampak res obupne trepalnice - zgornje trepalnice ob zunanjem kotu so večina obrnjene navzdol, ampak to res tako lepo zavito navzdol, namesto navzgor.

A ve katera za kakšno fajn rešitev tega? Pa ne kaj zakompliciranega, kakšen figaro za trepalnice itd., ker si še las ne znam zravnati, kaj šele trepalnice zaviti navzgor in urediti.

Večina jih moram kar populit, ko se mažem z maskaro, ker drugače ne gre :(
Default avatar

nova_

vem kak je to, meni rastejo postrani in poprek :/
Default avatar

krena123

Obstajajo "klešče" za vihanje trepalnic, pa mislim da tudi trajno vihanje trepalnic, vprašaj v kakem kozmetičnem salonu.
Default avatar

trajna trepalnic

Trajno vihanje trepalnic, izvajajo v kozmetičnih salonih, super izgleda, drži prvič kake tri tedne naslednjič pa že 5 do 6, tako da se nadaljni postopki razredčijo.
Dolgoročno trepalnicam škoduje manj kot vsakodnevno vihanje z kleščami.
Default avatar

Janchi

Sem imela podoben problem kot ti ampak sem imela zelo redke trepalnice ki so delale vse po svoje. Tud z maskaro ni šlo nikamor ali pa z tistim pripomočkom za vihanje. Ko sem šla prvič h kozmetičarki mi je nekako pomagalo za tisti en mesec potem pa spet nazaj na trepalnice kot bi jih s petardo razgnala haha. Če imaš podobne izkušnje pa nočeš vsak mesec hodit h kozmetičarki potem si nabavi tisti serum za otrepalnice od l'ux'factorja. Jaz ga zdaj uporabljam samo še za obrvi ker imam trepalnice ok ampak za začetek je bil v redu serum

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek