Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

turčija

Default avatar

potepinkabibla

A je še kdo dobil pošto od neckermanna za zastonj potovanje v turčijo za teden dni? Njihovi naročniki plačajo 60 Eur za takse, ostalo pa majo zastonj. Spremljevalci pa plačajo od 300 do 500 Eur (odvisno od datuma- odhodi so od 1.10. do 26.11.) Drobnega tiska ni, vsaj kolikor sem preštudirala. Potovali bi z agencijo Nikal. Ali je kdo že potoval z njo? Internetna stran je v obdelavi in ni nič gor. Šli bi v Antalyo in še malo naokrog, videti je zanimivo. Ker pa nimam nobenih izkušenj me zanimajo vaša mnenja - če je kdo bil že tam, potoval s to agencijo, morebitne pasti,....
Hvala za odgovore
Default avatar

.:.:.:

Še tole preberi preden se odločiš

Default avatar

potepinkabibla

Zanimivi odgovori, hvala za linke. Sem spregledala, da je bilo že obravnavano. samo nekateri so napisali, da morajo plačati, jaz pa mam zastonj in samo, če gre kdo zraven plača. Malo me skrbi samo tisti: možnost doplačila za kerozin naknadno. Kaj naj bi to pomenilo? Da mi plačamo bencin za avion?????? Drugače pa se mi zdi poceni in zanimivo. Se priporočam še za kakšno mnenje.
Default avatar

Modri dirkač

Midva z ženo sva šla še za manj denarja pred dvema letoma v maju, po prvomajskih. Prva liga, hoteli brez pripomb. Tudi vročina bo jeseni mimo, tako da bo prijetno za ogledovanje.
Default avatar

11511

Modri dirkač je napisal/a:
Midva z ženo sva šla še za manj denarja pred dvema letoma v maju, po prvomajskih. Prva liga, hoteli brez pripomb. Tudi vročina bo jeseni mimo, tako da bo prijetno za ogledovanje.
Pazi - ne enači dopusta z potovanjem. Potovanja so vedno dražja.

Lahko pa kombiniraš dopust in lokalne agencije ki so cenejše od naših. Samo meni res ni v polnem avtobusu Rusov, Poljakov, Nemcev, Italijanov sedet.

Vsak govori posvoje in le redki obvladajo toliko ANg da lahko kak podatek akceptirajo. Posledično je govorjenja vsevprek in se bilokakšen ogled zavleče kot jara kača.
Default avatar

Mira T.

Pravkar sem se vrnila iz Turčije! Samo pohvale so za organizacijo in za vodiče.Mi smo sicer prva skupina v Nikal-ovi organizaciji in smo prebili led! Vse pohvale vodičem Hasanu in Sabini! Pojdite ne bo vam žal !!!!!
Default avatar

yosepina

Prosim,povejte kaj več-temperatura,hrana,hoteli,denar,a je čas za nakupe in kopanje? Je vodič že na" brniku".Z možem greva 15.10.
Default avatar

61

Vse pohvale organizaciji in odlicnim vodicem avtobusa 61 (Saneli in Denisu). Imeli smo se fajn in priporocamo tudi drugim!!!
Default avatar

SABINA....

GULE...GULE....OTOBUS...62........ımelı smo se fajn ın vsakıc nam je bolj fajn.....saj veste.....SLATKO .....SLAJSE......NAJSLAJSE!!!!!
Default avatar

Alenka11111

Mi gremo 19.11.2011 v Turčijo preko Nikal agencije in res jih ne moreš najdit na netu. Tako da mi je bilo najprej kar malo zastrašujoče, ampak zdaj mi je lažje, ko vidim da ste nekateri že bili z njimi in da je ok agencija. :) Bom sporočila kako je bilo, ko se vrnemo.
Default avatar

MD2710

Sabina, pozdravljena,

A ti si vodnica dol? Se lahko kako privat slišiva? [email protected]

100x ti hvala.

Lp,

D
Default avatar

jadranka

Tudi jest grem 19.11 z agencijo Nikal,upam,da bo vse v redu,nikjer pa ne najdem točnega podatka,kdaj mormo bit na letališču??
Default avatar

Franči

V Turčiji smo se imeli odlično in vse je bilo dobro organizirano.
Default avatar

riro

Turčija je čudovita, sami smo poleti prekrižarili predvsem severozahodni del z lastnim osebnim avtomobilom.
Imam pa na Neckermannovo ponudbo velikansko pripombo - kako da ne moremo s sabo vzeti otrok (moj je vajen napornih potovanj, jezi me, ker ne prepustijo odločanja o tem, ali bo otrok zmogel ali ne, staršem).
Zato ta agencija diši po diskriminaciji - SPREJEMAMO SAMO TAKE BREZ OTROK!
Default avatar

uršii

no jst sm lih učeri prišla iz turčije bilo je FENOMENALNO use pohvale vodički Silviju in turškemu vodiču Ercinu !! res imeli smo čas za kopanje tudi za nakupe .. ogledali smo si zlatarno kako delajo in usnjarno ( ogled je biu v srbskem jeziku in ne v angleškem ) .. imeli smo tudi gala večer in turški večer .. zelo zanimivo videli smo folkloro različnih predelou turčije lahko samo rečm ODLIČNO !!

pojdite nebo vam žal !!
Default avatar

darinkaan

za svoje prvo potovanje sem si izbrala turčijo preko agencije nikal, potovanje je potekalo v vseh pogledih za oceno 10, vsem ki se še odločate vam jo toplo priporočamo, posebna pohvala vodički Silviji, Elđinu in šoferju Aladini s katerimi smo prepotovali skoraj 1300km in videli ogromno lepega
Default avatar

darinkaan

pozdrav vsem aladinom
Default avatar

Bema

Zanima me, ali ste ti, ki ste že bili dol s to agencijo (Nikal), šli tudi kot nagrajenci = brezplačno.
In še: koliko je znesek doplačila za kerozin?

Hvala, tudi mene mika...
Default avatar

ŽIVO SREBRO

mi smo bili zadovoljni z organizacijo in hoteli,za tako ceno smo dobili dosti.Svaka čast vodiču Matiji,da je kljub pritisku nekaterih predvsem"tigrice".PRIPOROČAMO

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net