Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Kako do res naravnega videza s pomočjo umetnega?

Default avatar
Spoštovani.


Zanima me kakšen poseg (oblika implatantov, mesto vstavitve, velikost vsadkov, itn...) je potreben, da dosežete pri ženski, z normalno telesno težo (56 kg) pri višini 168 cm (če je ta podatek sploh pomemben) zelo naraven videz dojk, da se torej na prvi pogled nikakor ne opazi, da so prsa umetna? Najpomembnejši je torej, končni zelo zelo naraven videz! S predpostavko, da so dojke sicer lepe oblike (vel. koš A), le izjemno povešene, zaradi dveh porodov in dolgega dojenja..
Default avatar
Pozdravljena,

glede nato, da ste po dveh porodih in da sta dojki povešeni je postopek sledeč:
- dojki lahko povečamo z vstavitvijo implantatov okrog prsne bradavice
- dojki lahko povečamo z vstavitvijo implantatov okrog prsne bradavice in navpičnim rezom v smislu dviga dojk - zaradi prevelike povešenosti

Ali jih vstavimo pod prsno mišico ali žlezo, se odločimo na prvem pregledu, prav tako za velikost in obliko implantatov.
Estetika Fabjan d.o.o.
www.fabjan.si
Default avatar
Spoštovani,
stara sem 53 let in čez polovico brade ter usnice imam rdečo obarvano kožo, ki naj bi bilo ognjeno znamenje. Ne boli in ne raste. To imam že vse življenje (materinsko znamenje) in sem veliko pretrpela zaradi neprijetnih vprašanj, sploh v mladosti. Sedaj se koža stara in si želim, da ne bi nonstop uporabljala kozmetičnih pripomočkov, da se mi tako ne vidi. Znamenje si prekliram s pudrom, vendar rada bi imela normalen izgled, brez uporabe kozmetike, Baje se to lahko odstrani z laserjem oz. doseže, da je koža svetlejša.
Ali delate pri vas te posege, kako to poteka in ali naj pridem k vam na pregled in koliko stane. Hvala za vaš odgovor.

Slavica
Default avatar
Spoštovana,

predhodno je potreben pregled, kjer ugotovimo stanje in se nato ev. odločimo za terapijo. Cena pregleda je 50 eurov, čakalna doba na pregled pa do 20 dni.
Estetika Fabjan d.o.o.
www.fabjan.si

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika