Mladi, ljubezen in spolnost

horoskop

Default avatar
Kaj ste po horoskopu? In ali verjamete vanj?
Pa ne v tiste vsakodnevne napovedi, ampak v karakteristične opise posameznih znamenj.
Jaz sem škorpijon. In določene značilnosti za to znamenje, bi kar veljale zame.
Kakšno je o tem vaše mišljenje?
Default avatar
Jst sm ribica :))) Verjamem pa delno...nekaj je res, nekaj se mi zdi pa mal pretirano no...ampak karakteristike znamenja so dost pravilne :)))
Default avatar
Vodnar(juhu,kmalu bo megažur!),drugače pa v razne astrološke napovedi ne dam nič.Horoskopi so samo zato,da nekaj deset babnic(ali tipov) v Sloveniji(in drugje) s svojimi prerokbami zapolnjujejo svojo pokojninsko dobo(in seveda mošnjiček).
Sp.
Default avatar
Strelka. Mam pa ful dosti od podznaka. Devica. Pri meni ful velja značajski horoskop in zato verjamem vanj. V te dnevne, mesečne itd. pa ne. Larifari.
Default avatar
Horoskop je en bullshit.
Default avatar
Jst sem vodnar! Karakteristični opisi se mi zdijo, da kar zadeti. Skor tolk, da lohk že po tem, kaj je kdo po horoskopu mal sklepaš njegov značaj.. tko!
Lp!
Default avatar
Pri meni ni vprašanja ali sploh verjamem, ker se že leta ukvarjam z astrologijo. Sem pa Rak v soncu, asc. Devica, Luna v Vodnarju... Ti trije elementi so eni najpomembnejših, zraven pa še vsi aspekti, planeti in hiše... Me ne moti, če kdo ne verjame, to je njegova odločitev, sploh pa mi gre na živce, ker nekateri to enačijo z vedeževanjem in podobnim sranjem... to je le analiziranje značaja in možnih dogodkov, pa tudi talentov, slabosti....
Default avatar
Pozdravljena!

Nam morda lahko zaupaš kako se izračuna ali ugotovi v katerem znamenju je luna. Jaz sem po sončnem znamenju Tehtnica, ascendent imam v znamenju device. Rad bi ugotovil v katerem znamenju imam luno.

L. P.
Default avatar
Ojla Gia!

A pol znaš tud karto zaračunat!? Sama sem tud Rakica, asc pa to pa nkol ne vem. Zdi se mi da sem pobrala kar precej lastnosti rakov, drugace pa ne jemljem to zelo resno!

Ga pa preberem ce nanese in potem malo primerjam!

Pa pa,

petra
Default avatar
na lunin.net si lahko izračunate vsa znamenja, podznamenja,... najdete razlage...
Default avatar
Sem tehtnica in moja deklca bo deklca ki ima tak znak ki se ujema s tehtnico.
Na juriiiiiiiš :)
Default avatar
Jaz sem tehtnica - tipična! :-) (sploh kar zadeva neodločnost oz. nihanje in pretehtavanje med različnimi možnostmi - grozno, koliko časa to vzame človeku v življenju po nepotrebnem...)
Default avatar
Kozoroginja, v podznaku pa sem tehtnica.

LP
Default avatar
... smo pa sami fejstni, a ne:-))))
Kdaj praznuješ - morda ta vikend?!
lp
Default avatar
devica....par značajskih kar drži....perfekcionist, malce nevrotika, blazno zahtevna do sebe in okolice....pa še bi se našlo. Dnevni horoskopi....moraš imet že veliko srečo, da kaj drži:))
Default avatar
Po horoskopu sem bik. In lahko rečem, da skoraj vse karakteristične oznake za bik-a, veljajo tudi zame. Zato ne morem napisati, da ne verjamem v horoskop, v tistega dnevnega že ne, v ta bolj poglobljeni del pa vsekakor. Nekaj je na temu, sigurno.
Default avatar
Lev po horoskopu in lev po ascendentu - Glede na to bi rekel, da zelo malo karakteristik za to znamenje drži zame.
Horoskop vzamem za zabavo.
Default avatar
Heh ... jaz sem kozoroginja ... in mislim, da zame kar držijo karakterne lastnosti, ki jih opisujejo v horoskopu ... :))))))))))

Sem si pa na lunin.net izračunala še ostale varjante ... ascendent pa luno ... in v asc. sem strelec ... luna pa tehtnica ... Si morem mal prečitat kaj to sploh pomeni ... :)))))))

Lp, Bgv
Default avatar
jaz verjamem v osebni horoskop...datum rostva in ura,,,,mislim da te to postavi v nek okvirček in nekak vzameš to v vzpodbudo...kaj zmoreš kaj znaš...v vsakodnevnega pa ne verjamem
Default avatar
ne,tam okrog 10.februarja(če bom sploh od predžurov dočakal ta datum) :-))))
Sprevrženc