Forum.Over.Net

Starševski čvek

Nudistična plaža Sol Polynesia

Default avatar

nudistka

Morda kdo ve, ali v okviru turističnega naselja Sol Polynesia še obstaja nudistična plaža tako kot je to prikazano na temle zemljevidu http://www.cronatur.com/Maps/mapkatoropoly.jpg.
Ali je turistično naselje ograjeno? Ali je možen dostop do te plaže tudi iz Zambratije?
Hvala vnaprej za morebitne odgovore pa lep dan vsem!
Default avatar

Ena z Zambratije

Nudistična je še in sicer vse okoli tistega pol-otočka. Smo bili ta vikend in so bili nagci že takoj ko prideš po klancu iz Zambratije (pri bifeju), ob obali proti Polineziji (obalo so posekali, tako da je obalni pas očiščen). Turistično naselje je ograjeno le v zgornjem delu ob glavni cesti. Dol je sicer rampa, tako da z avtom ne moreš do plaže, peš ali s kolesom je dostopno iz vseh strani.
Default avatar

pa še lepa plaža je tam

Zakaj imajo vedno najlepše plaže nageci?? V celi polineziji je tam najlepša plaža:( sicer pa ne vem, če je sploh kaka tabla tam, da je fkk - tako, da ne vem zakaj se razburjam, samo lepoti škodi, cccc ....
Default avatar

ofca

pa še lepa plaža je tam je napisal/a:
ti se bojiš slečt? ali te je sram?
Default avatar

jaz takole

Jaz pa nebi šla na nudistično plažo! Enostavno se mi gabi. Vsi gole rite, sedijo okoli, bljak.
No nekje na samem, na divje že, ampak tako pa sigurno ne, mi ni apetitlich!

Pa se ne bojim slečt, ker zgledam dobro, samo se mi gnusi, tako kot hotelske sobe, tepihi, sedežne garniture,...bljak pa še nagci in kocine po plaži...
Že tako ne maram polno plažo, pa polno las, kocin - joooj fuj.

Letos gremo v app na plaži, kjer je privat plaža in upam da ne bo ful polna, no saj od 2 app kot so v naši hiši ne more lih bit!

Jooooj sem se res postarala, vse me moti, jao jao meni!!!
Default avatar

ti takole

jaz takole je napisal/a:
Jao, pravi psiho,genau zrela za strokovno obravnavo :)) Pa še funkcionalno nepismena. A si razumela vprašanje? Koga klinca briga, kaj se tebi gabi?
Default avatar

jaz takole

ti takole je napisal/a:
Jao, v bistvu nisem odgovarjala na vprašanje avtorice, ampak bolj Ofci navedla svoj emišljenje o nudistični plaži!
Tko mene pa klinc briga kaj si ti misliš o mojem odgovoru!

Relax bejba!
Default avatar

nudistka

Najprej najlepša hvala Eni z Zambratije za konkreten in uporaben odgovor!!!

Glede nekaterih ostalih odgovorov pa sem sicer nameravala ostati kar brez komentarja, pa ga vendarle podajam za tiste, ki ste napisale te odgovore, da boste morda, morda razumele, da nudizem ni to, kar vi mislite, da je :)

Torej:
- pri večini pravih nudistov prav veliko kocin pač ni :);
- ne vem, od kje ideja, da nudisti imamo pa radi polne plaže?!? Halo? Pa je ja logično, da ima večina od nas (tako nudisti kot nenudisti) raje mir in svojo zasebnost na plaži kot pa da ležimo nekje kot sardine. Ja, tudi nudisti smo raje na osamljenih plažicah (kjer ne motimo nenudistov, ki razmišljajo takole kot je to prikazano v zgornjih odgovorih). A včasih pač ne moremo priti do svoje osamljene plažice in smo pač na plaži, ko nas je malo več. Sicer pa bi bile tudi meni osebno nekatere prenatrpane nudistične plaže za bruhat, tako kot so mi to prenatrpane običajne plaže... Ampak prenatrpano nudistično plažo že težko najdeš :);
- grši od kocin so mi čiki na plaži - te pa itak najdeš povsod, torej tudi na nenudističnih;
- na nudističnih plažah se ne obremenjujemo s tem, kakšne postave imamo ali nimamo. Bistvo je v svobodi duha in telesa. Torej ne grem na nudistično plažo zato, če imam postavo še kar :)

Pa verjetno bi se še kaj našlo, pa se mi ne da več...
Default avatar

jaz takole

nudistka je napisal/a:
Nimam nič proti nudistom, sem samo svoje mnenje napisala.
Itak pa se meni studi stoli v bifejih nekako gabijo, ker sedijo na njih pač v kopalkah in ...

No skratka nisem tako butasta, da ne vem kaj je to nudizem, tudi sama sem se večkrat sončila gola, samo v res osamljenih zalivih otokov, kjer nas je bilo pač na vsake 100 metrov nekdo.
Kdo pa ne ve kaj je nudizem? In kdo tega ni vsaj enkrat v življenju videl?

No vsak po svoje, ja seveda so vsi pobriti ja, to pa ja, saj hodim zraven nudistov na plažo in vidim kako so pobriti. Tako da ja - so kocine ja!
O postavah jaz nisem nič govorila, ker me to res ne zanima na morju - ja mogoče mi pade v oči kakšen fejst fant, to pa ja.
Default avatar

pa še lepa plaža je tam

ofca je napisal/a:
Baby, hecam se;) meni je res vseeno, itak, da morajo imet nudisti plažice. Res pa nisem tip za take plaže.
Nudistka, v Kanegri (pri Umagu) je fkk kamp, če ti kaj pomaga.


LP!
Default avatar

nudistka

jaz takole je napisal/a:
Razumem in se v celoti zavedam, da obstoje različni pogledi na to tematiko in tole se sedaj sliši drugače kot tisto zgoraj. Tudi sama nimam nič proti 'ta oblečenim'. Verjamem, da si vsak naredi po svojem okusu oziroma kakor mu je ljubše in nikakor ne mislim, da je nudizem edina prava stvar. Sem le proti napadanju na eno ali drugo in menim, da smo se sedaj čisto lepo zmenile in razumele (in to je prav redkost za tale forum, se mi zdi :)
Hvala za namig za Kanegro - to pa poznam :)
Lepe počitnice torej vsem - pa če nudistične ali s kopalkami :)
Default avatar

DRRR

V Polyneziji ni več izključno FKK...sicer je za plačat ampak tam vidiš in nagce in kopalkarje...je pa definitivno ena najbolj mirnih in normalnih plaž okrog Umaga..
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar

Morag

"Jaz takole", ti pač ne boš nikoli nudistka, pa ne zaradi tega, ker se ti gabi, ampak zaradi tegale: " Pa se ne bojim slečt, ker zgledam dobro. "Pa ne bom nič razlagala, nudisti bodo že razumeli. Drugače so pa nudistične plaže, WC itd.. vedno in povsod veliko bolj čiste kot oblečene. Zakaj, pa pravzaprav ne vem.