Starševski čvek

črna barva siv narastek

Default avatar
Imam močne in goste črne lase. So res močni, debeli. Seveda tudi niso več vsi črni, ampak imam že siv narastek. Pa nikakor ne najdem dobro prekrivne in obstojne barve, ki bi mi prekrila sive lase. Ponavadi kupujem tisto od Schwartzkopfa v rdeči škatli, zadnjič sem poskusila eno v eni bolj bež škatli, pa mi je barva že čez par dni kar dol padla. Sedaj testiram Syoss. Barvati se moram nekako na 3 tedne, ko res nisem več za v javnost.
Katero barvo bi mi priporočale, da ste z njo zadovoljne za prekrivnost sivih las in obstojnost.
Default avatar
Jaz po mojem uporabljam isto to od švarckopfa in se mi zdi, da kar v redu prime. Ampak veliko boljše je, če me seveda frizerka, tudi narastek se opazi precej kasneje, kot ko se sama.

Zdej na škatli kar piše, da prekriva tudi sive lase. Obvezno mora biti trajna barva, vse ostalo je za sive lase lari fari.
Default avatar
Tudi jaz imam takšne lase in sem kar nekaj let uporabljala Casting od loreala. Sprva sem se barvala na rdečkaste odtenke in je bilo vedno v redu, tudi črna je dobro prijela, problem so bili rjavi odtenki. Potem pa mi je frizer predlagal, naj poskusim s svetlejšimi odtenki, ker bo tudi narastek manj opazen. In res, sedaj sem že na temni blond od Syossa in sem zelo zadovoljna. Narastek je res bistveno manj opazen.
Default avatar
Pri moji temnejši polti in ogljeno črnih obrveh bom kar pri črni ostala :) Čeprav sem že razmišljala, da bi prešla na temno rjavo. Rdečkasti toni mi ne pašejo, zgleda kot obšlesana rjavkasta barva.
Default avatar
Tudi temno rjava bo izgledala kot črna. Vsaj pri meni je tako! In vse obstojne barve mi prekrijejo sive lase, razen Palete pa še tisti Country ali nekaj podobnega.
Default avatar
INOA od loreala samo se jo dobi samo v frizerskih salonih!!! PRIPOROČAM!
Default avatar
inoa barva je napisal/a:
EPP :P

Takole je: ČISTO VSAKA črna barva, ki je kot komercialna barva trenutno na voljo na tržišču, ti bo dobro prekrila sive lase brez izpiranja. To pa zato, ker je črn pigment najmočnejši. Lahko ti povem, da smo usešno doma prebarvali korenčkovo rdeče barvane lase z ogromno rdečega pigmenta na vranje črno brez težav. Uporabljena barva Syos.Biti mora skupina III, torej obstojna, ne prelivi. Pa naj bo Schwartzkopf, Loreal, Syos, Ilirja, Revlon, ipd.ipd.....
Default avatar
Še pomemben podatek -za intenzivnost temnejših barv je potrebno uporabiti dva (!) zavitka, ne samo enega pri prvem barvanju, pri barvanju narastka pa potem le enega!
Default avatar
Živjo,

jaz sem poskusila že več barv. Najboljša je Keune, mi res prekrije sive lase in je obstojenejša kot druge. Res, da je malo dražja, ampak jo imam za dvakrat, ker si barvam samo narastek in ne celotne površine las. Pa še sama se barvam in res ne teče pri straneh dol, niti ne smrdi tako kot ostale. Res priporočam, ker imam tudi sama temne lase in je super. Ne zamenjam.