Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Neckermann Turčija

Default avatar

neckturcija

Ste dobili ponudbo Neckermanna za Turčijo? meni osebno se varianta novembra ne zdi draga, pride 700€ polpenzion za dva, s tem da se še celo da kopati takrat v Likiji?
Se bo kdo odločil in šel ali se vam zdi, da kaj ni v redu?
Default avatar

Hella

Je ok ali ni. Jaz sem plačala rezervacijo in greva z možem oktobra. Pravzaprav, gremo s prijatelji. Upam, da nam bo lepo.
Default avatar

Okicamana

Jaz tudi dobila - me mika - morda celo oktobra, ko mož praznuje 50 let!!! Ne potujem veliko, sploh ne na take destinacije, ne vem, če je kje fora.
Default avatar

skeptična

novembra? to je loterija. za krompirjeve počitnice je bila v kemru čist tuga, v hotelu nobene ponudbe hrane. za tak termin raje počakaj na last-min. čez neckerman agencijo pa nisem slišala še nič slabega.
Default avatar

Naivnica

Za september lahko potrdim, da so T poletne, a za Turčijo znosne (julija, avgusta namreč presegajo 40) - kakih 30-35, tudi 38 sem doživela. Za november pa si ne bi upala trdit, da se boste lahko kopali. Pobrskaj malo po internetu, ne kar nekaj na blef rezervirat, sploh za 700€ za tako obdobje, za tak denar polpenzion dobiš preko last minute tudi septembra. Turistov bo takrat zelo, zelo malo in zna bit, da bo večina stvari zaprtih, ponudba omejena, skratka mrtvilo. No, jaz še nisem dobila ponudbe od Neckermanna, a ko jo bom, bo romala takoj v koš. Za ta denar jaz dobim mnogo več pa ne novembra, ampak v višku sezone oz. septembra je v takih krajih še najbolje. Če imaš net za MON, ga uporabi še za kaj drugega in vsake toliko vtipkaj v google "last minute" pa se ti bo mogoče odprl nov svet. Sicer pa.... je vaš denar, delajte kot želite. Hočem vam samo povedat, da za vaš vložek v neckermann lahko drugje dobite več in bolje. Odločitev pa je vaša.
Default avatar

Okicamana

No, to so podrobnosti in finte, ki jih mi "ne potniki" ne vemo, nismo pozorni na take finte. Hvala Naivnica, si mi dala misliti, razmisliti.
Default avatar

helena 46

To, kar je pošiljal Neckermann niso počitnice ampak potovanje. Prijaviš se lahko od septembra do novembra, po lastni izbiri. Samo potovanje ni primerljivo z last min. ponudbo, ker si tukaj ogledaš od Pamukal, do starodavnih grobnic, voziš se z ladjo po (ne vem že kateri reki) in tako naprej. Sama ponudba ni slaba, res pa je, da ni čisto zastonj, kot so nekateri prebrali, je pa še vedno ugodna.
Default avatar

MeDo

Zdravo, mene zanima a je ta bon prenosljiv tudi na drugo osebo, namerč moj oče ga je dobil, pa ga najvrjetnje ne bo koristil??

LP
Default avatar

Naivnica

helena 46 je napisal/a:
To, kar je pošiljal Neckermann niso počitnice ampak potovanje. Prijaviš se lahko od septembra do novembra, po lastni izbiri. Samo potovanje ni primerljivo z last min. ponudbo, ker si tukaj ogledaš od Pamukal, do starodavnih grobnic, voziš se z ladjo po (ne vem že kateri reki) in tako naprej. Sama ponudba ni slaba, res pa je, da ni čisto zastonj, kot so nekateri prebrali, je pa še vedno ugodna.
No, potovanje in počitnice sta pa res dve različni stvari. Jaz sem razumela, da gre za nekakšne počitnice, zato sem tudi predlagala last minute varianto, ker res dobiš ceneje. Sicer so tudi tu na voljo izleti do Pamukkal, Kapadokije in še cel kup drugih, ki jih naše agencije kar drago zaračunajo, lokalne so cenejše. A kljub temu, če vse skupaj sešteješ, mogoče ta ponudba ni tako slaba. Sem iskala na Neckermannovi strani pa nisem nič našla. Domov pa od njih nisem še nič dobila. Vsekakor bi morala videt njihovo ponudbo, da bi presodila. Potovanja so res dražja, a kljub temu menim, da se da prit skoz ceneje. Predvsem je pa odvisno od tega, kaj si ti želiš od tega potovanja oz. počitnic (no, tiste, ki razmišljate o odhodu in še niste odločene).
Default avatar

rosie

Jaz sem bila že 2x na takem potovanju, prvič mislim, da l. 2001, drugič pa par let kasneje.

Prvič smo bili mislim da 3 dni nastanjeni v hotelu5* , v bližini mesta Side, 4. dan smo se odpeljali v Pamukkale, tam prespali in se nato vrnili v hotel 4* v bližini Kemra. Vmes je bilo vsak dan veliko ogledov, vozili smo se z avtobusi, videli res veliko. Spomnim se, da jo bila cena takratnih 36.000 sit/osebo.
Ko sva šla spet čez nekaj let, je bila cena okrog 50.000 na osebo. Midva sva za prva dva dni najela avto in sama raziskovala, nato šla s skupino v Pamukkale, kjer smo spet prespali, se z njimi vrnili v en drug hotel, spet v bližini Kemra in najela avto še za 2 dni.
Je pa bilo obakrat ogromno Slovencev.
Meni se zdi, da se za ta denar težko dobi kje drugje toliko kot tu.
Aja, še to, vodiča sta bila fenomenalna, je pa vodenje v nemščini, na posebno prošnjo na kratko tudi v angleščini. Morda imajo zdaj že slovenske vodiče, takrat, ko sem bila jaz, je bilo tako.
Default avatar

helena 46

Tukaj je obljubljeno vodenje v slovenskem jeziku in polet z Brnika. Glede na to, da so vsi ogledi - torej vsi prevozi z avtobusom, vstopnine, vožnja z ladjo itd všteti v ceno, to ni tako slaba varianta.
Default avatar

neckturcija

Hvala vsem za info. Sem medtem že plača in ti prav novembra. Se mi zdi, da bo tam še dovolj toplo, da bo potovanje krasno. Gre pa res prav za potovanje in ne za počitnice, vidiš ogromno, vsak dan si na poti, vsak dan nekaj drugega. Ker zna biti pri nas novembra že prav mrzlo, bo to kar prijetno potovanje. Me pa tudi ne moti, če bo po destinacijah mrtvilo, ker bo morda še celo kaj ceneje za kupit :)))).

Če gre še kdo novembra (je samo en termin od 19.-26.11) se pa vidimo!
Default avatar

Darci

lep pozdrav jaz sem tudi dobila od neckermana pa še kar oklevam,nikoli se še nisem peljala z avionom,niti bila tako daleč,tako da ne vem kaj narediti,če bi šla bi pa šla konec novembra lp
Default avatar

neckturcija

Darci, jaz sem bila na podobni turi po Turčiji leta nazaj, ampak je bilo fantastično!!!! Zato grem spet. Avion je en dva tri, potovanje pa je ful zanimivo, ogromno zveš o deželi, ogromno vidiš, Turčija je izredno zanimiva država, tako da nikar ne oklevaj. Pa še splača se,. kolikor sem zračunala :))
Default avatar

ninaS

ZDRAVO,

SAM PROGRAM POTOVANJA JE FANTASTIČEN. MALO PA SEM SKEPTIČNA, NE VEM ČISTO, ALI JE VSE OK ALI NE. PRIJATELJI ME OPOZARJAJO, DA GRE NECKERMANNU ZELOOOOO SLABO. TUDI AGENCIJA, KI ORGANIZIRA POTOVANJE, JE POPOLNA NEZNANA - NIKAL V MARIBORU. ALI JO KDO POZNA? JE ŽE KDO POTOVAL Z NJIMI?

SICER SEM PA NAVDUŠENA NAD PROGRAMOM. V KRATKEM ČASU VIDIŠ VELIKO ČUDOVITIH KRAJEV.
Default avatar

Sveža informacija!

Meni se zdi cena potovanja tudi zelo ugodna, program čudovit, ker pa je agencija NIKALd.o.o. zame čista neznanka, so se pojavili dvomi in sva z možem sklenila, da še pri Neckermannu povprašava, kako je s tem izletom. Mož jih je poklical danes in izvedel, da Neckermann ne stoji za tem izletom in da je agenciji NIKAL le posredoval naslove svojih kupcev - zanimiv odgovor. Seveda sedaj gruntava kaj narediti, naj greva v to, da se prijaviva in plačava akontacijo, nato pa 45 dni pred odhodom celoten znesek potovanja?! Kaj pravite tisti, ki še razmišljate o tem potovanju?!
Default avatar

helena 46

Ne razumem, kako je Neckermann samo posredoval naslove svojih kupcev, če pa je Neckermann bil tisti, ki nekaterim kupcem podarja to potovanje (z nekaj doplačili).
Default avatar

Sveža informacija!

"helena 46", preverite še vi, me prav zanima, kaj bodo povedali vam. (Pri Neckermannu)

To ugodno ponudbo sva z možem preverila in na najino žalost je pač informacija takšna kot sva jo posredovala. Mož naj bi bil tudi med tistimi, ki mu je to potovanje podarjeno, jaz bi šla pa zdraven za doplačilo. Seveda se poraja vprašanje, je takšno oglaševanje sploh dovoljeno, saj je očitno da Neckermann ne podarja nič in bi bilo prav, da sami tudi vsem nam pojasnijo, kako je prav zaprav s tem potovanjem, saj je tu ogromno nejasnega.
Pa še to kot dodatek termin, ki ga je navedla "neckturcija": Če gre še kdo novembra (je samo en termin od 19.-26.11) se pa vidimo se ne ujema z dvema terminoma za november na ponudbi, ki so jo poslali mojemu možu. Torej lahko sklepam, da v novemru ponujajo tri termine in ne enega, kot omenja "neckturcija". Ja vprašanj je kar veliko in dobro bi bilo, da se dobi tudi ustrezne odgovore, da ne bo kasneje šlo kaj narobe.
Default avatar

helena 46

Preden sem jaz vplačala 25 % (prvi termin v septembru po ponudbi) sem dobila informacijo pri Neckermannu, da je pač Neckermann z agencijo Nikal podpisal pogodbo in da bo za vsakega kupca, ki mu je "podaril" potovanje, pač nakazal tisti denar omenjeni agenciji in da je potovanje organizirano v sodelovanju obeh agencij. Sedaj pa moram tudi jaz še preverit, preden nakažem še ostali znesek, kako je s to stvarjo. Ne vem pa, če imajo take pomisleke vsi tisti, ki so vplačali potovanje, saj je "baje" že vse polno.
Default avatar

HeavyBee

pozdravljeni helena! torej tudi vi greste 17. sept? Jaz sem prejšni teden klical nikal, če so še živi (kar glede na internetno stran ne izgleda), vendar mi je gospa na telefonu zatrdila da je vse v redu, odhod zagarantiran in da nimam kaj skrbeti... Tako da res zgleda da bo treba vplačati se preostalo... in potem upamo na lepe počitnice! lp H.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net