Mladi, ljubezen in spolnost

idealni moški oz. idealna ženska...

Default avatar
Malo za razmišljat...Punce, kakšni naj bi bil vaš idealni moški in fantje kakšna naj bi bila vaša idealna ženska (tako karakterno kot vizuelno). No, saj vsi vemo, da ideali ne obstajajo, a zakaj ne bi pustili domišljiji proste poti, a ne.:-)))

Lp
Default avatar
Zdravo Sinthija

Kak gre? :-)))

Čist na hitro:

Karakterno:Poštena, prijazna, pametna,ljubeča, materinska, romantična, ženstvena,se pravi naboljše, kar človek (ženska) premore
Vizualno: Anja Tomažin - "nedeljsko popoldne" :-)))))))))))))

Pa pa, Mišek
Default avatar
temne lase, obvezno kratke, ni nujno da je zelo visok, mora bit pa vsaj višji od mene (kar ne bo težko, ker mam 163cm), malo bolj "pri sebi", niso mi všeč suhi tipi, vsaj za silo urejen (da se redno tušira...)
kar se karakterja tiče: zabaven, smisel za humor, razgledan... pravzaprav če bi imel kakšno napakico bi ga imela še rajši, čista popolnost je hudo naporna.
Pa tko fejst bi blo, če bi imel veselje do likanja...:)))
Default avatar
Mislim, da nam je na to vprašanje Sharkon lepo odgovoril (ponazoril)... sanje večine moških in žensk... :)))
Ampak meni taka ženska ni všeč...
Default avatar
Po moje kr mam idealnega tipa zame:) Vsak ima sicer napakice, ampak moj nima nobene take:)
Drugace pa mora biti
Glede znacaja: simpaticen, brihten, imeti mora smisel za humor, mogoce mal drzen:)))
Glede zunanjosti: ce res ne smem steti mojega, bi si odlocila za razlicico Ryana Phillippe:)
Default avatar
Zame je idealni moški nekdo, ki bi se 100% ujel z mano.Nekdo, ki bi bil urejen, nežen, romantičen, družinski človek, izobražen, razgledan, duhovit (da bi me s svojimi pripombami ali komentarji pošteno nasmejal), razumevajoč, spoštljiv do mene in moje družine, strasten.
Npr. po napornem dnevu v službi, bi me počakal ob šestih pred vrati pisarne z lepo rdečo vrtnico, mi namenil zapeljiv pogled in strasten poljub. In mi rekel, da me je počakal, ker ve, da sem se pošteno "nadelala" in bi želel preživeti večer samo z mano in banjico sladoleda (čokoladnega, ker ga imam najrajši), da se nekoliko sprostim.Potem bi se ves večer pogovarjala o najnovejši knjigi, ki jo je z užitkom prebral in ga je neznansko navdušila in bi želel del tega navdušenja deliti z menoj.Izrazil bi željo, da to isto knjigo tudi jaz preberem in delim svoje doživljanje le-te z njim.....Sledila bi seveda noč strasti...Zjutraj pa nežen poljub za dobro jutro in kava z zajtrkom, ki bi ga on pripravil...
Oh kako bi si tega želela...
In še bi lahko nadaljevala pri tem svojem sanjarjenju z odprtimi očmi...
Realnost je pri meni drugačna...
Kar se videza tiče pa nimam nekih posebnih zahtev, saj sem , na podlagi svojih dosedanjih izkušenj, ugotovila, da je "lepa skleda, vse prevečkrat prazna".
Mogoče bi si edino želela, da je višji od mene, vsaj za nekaj centimetrov.
Ali na tem forumu obstaja kaj pravih romantikov, ki resnično cenijo in ljubijo svojo partnerko in ji to pogosto tudi dokazujejo? In na kakšen način?
Lp vsem
mateja
Default avatar
je ta, ki ga imam ob sebi
Default avatar
Moj idealne moški mora biti pameten, formalna izobrazba me niti ne zanima glavno da si imava kaj povedat. Mora biti večji od mene (se sliši primitivno, ampak dejstvo je da me takšni privlačijo), kakšne barve so njegove oči pa lasje me tudi ne zanima, najbolj pomembno je da me privlači, torej mora biti sexi oz. meni se mora zdeti sexi….No to bi bilo pa tudi vse, nisem ravno zahtevna kaj ne???? Sinthija a nam boš ti tudi zaupala svoj ideal?
Default avatar
umetnik...
Default avatar
I love fantasy chats :))))

Tja vizualno preferiram temne tipčke - temni , obvezno kratki lasje (kjut so mi špičke oz. tko mal razmršen look), temnejša polt (tko da zgleda zagorelo), črne ali plave učke...Pol visok vsaj okoli 180 cm oz. večji če obujem tut 10 cm petke :)) Glede teleščka - u izi zdefiniranga oz. da se vidi da sm jst punca on pa dečko...kar se pa oblačenja tiče pa kak športno-eleganten look oz. to kar je zdej dost modern (kake sprane na trapez kavbojke, pleteni puloverčki,...) Evo to je čisti ideal...še najbližje so mu kak Keanu Reeves, Josh Hartnett...

Karakterno pa naj bi tipček obsegal hudičkasto plat - živahen, samozavesten, duhovit, zgovoren...tak ki bi znal divje plesat celo noč (a la lambada), uživat v družbi, ponočevanju, avanturist...Po drugi strani pa resen, ambiciozen fant ki bi se ukvarjal z mano in mi dal toplino, ljubezen... Kar je pa najbolj važno: bil zvest vsemu navkljub!!

Ahhhh jaaaa... :))
Default avatar
Ups, za sebe pa sem pozabila napisat.:-)))

Glede karakterja: komunikativen,da se rad pogovarja o čemerkoli,razgledan, ma smisel za humor, zna bit resen, vendar pa tudi včasih otročji, iskren, pozoren, ima rad živali, morje; pa tak s pozitivno energijo;..

Glede videza pa nimam nič točno določeno. Ko ga vidim, vem, da je to to. Je pa fajn, če ima športno postavo, da nima ljubavnega tepiha, pa da je vsaj tako velik kot jaz. No, če bi bil pa kakšna mešanica Mell-a Gibsona, Rickyja Martina in Brada Pitta, pa ne bi imela nič proti Še posebej, če bi znal z boki migat kot zna Ricky Martin..:-)))))))))))))

Lp
Default avatar
Idealna zenska: - majhna -> da ne zasede prevec
- grda -> da ti je kdo ne vzame
- z ocali -> da zgleda pametna
Default avatar
Ne verjamem v ideale ... Ideali so le lepa fantazija - in to naj ostanejo :-)

Drugače pa ... nežna, malček romantična (pa ne sedaj razmišljati v smeri neskončnega cukra :)), globokih oči, bistro, zabavno, da se lahko z njo pogovarjaš o milijonu in eni nepomembni stvari, pa ti vendar ni dolgčas, dekle ob kateri ti srce zatrepeta, ob kateri na trenutke čutiš v srcu tako toplino, da bi jo razdajal celemu svetu, dekle k kateri se priviješ in veš, da je nočeš več spustiti ... :) Kaj vem ... menda ne more človek našteti lastnosti, ki naj bi jih nekdo drug imel ... so le pobožne želje :) Vem le, da je ni lepše stvari od ljubezni (odpiram dežnik, preden se vsuje toča kamenja :)). Če poenostavim .... mora biti edinstvena, enkratna ... prava :)

In taka tudi je.

lp, ddot.
Default avatar
Vizualno??!!! MMMmm moram priznat da nimam nekih idealov.....oz. meril, nekaj me more pritegnit, vleč k njemu.... če bi vse moje tipe dal na kup, si niti malo niso podobni ........glede telejsa...skrbeti pa mora zase, športati..........glede oblačenja....športni stil........pa čevlji morjo bit hudi.........dobra sončna očala......

Karakterno:
- mora me spoštovati kot žensko
- bit radoveden
- da se veseli lajfa
- žurer
- zgovoren
- uživat v branju
- da rad debatira
- ljubeč
- pozoren
- nežen a hkrati strasten
- dati mi mora občutek da sem spešel, ena in edina
- ambiciozen
- uživač
- openmind
- avanturist - tu mislim potovanja ;)


Tko!
Rina
Tko!
Rina
Default avatar
Vauuuuuuuu, moram Anji povedat!!!! :))))

Tko!
Rina
Default avatar
Kaj naj, če mi je pa od vseh žensk najbolj privlačna.

Če je treba, se tudi ženim z njo ... he he

Lp, Mišek
Default avatar
khmmmmmmmmm ne vem če te moj frend ne bo prehitel.............je pa poleg privlačnosti tudi tok fajn oseba..........dobra, čuteča ...........

Tko!
Rina
Default avatar
No saj to smo že enkrat pisali pa vendar:

Priznam, zunanjost je pomembna, zato:
je fino, da je takšen bolj droben cukrček (ker tud sam nisem med velikani) z dolgimi ravnimi laski in temnejšo poltjo in da se vidi, da vsaj malo skrbi za svoje telo (čist rahla definicija mišic). Barva oči in las mi je vseena. Aja, pa da je urejena in da nekaj nase in ne kadi. Všeč mi je, če je tudi malo erotično zgoščena na pravih mestih :))

Po karakterju pa mi je pomembno da:
je prijazna, malo romantična, igriva, se pusti in zna razvajati, po duši športnica, ima svojo osebnost in se zna postaviti za svojimi stališči, da me že s s svojo prisotnostjo pomirja in razveseljuje, predvsem pa da se znajde v vsaki situaciji. Da ji je fino biti z menoj doma ob gledanju kakšnega filma na videu ali pa prežurat celo noč na housu :). Pa da lahko skupaj ustvarjava razne gurmanske užitke. Imeti mora smisel za humor in se rada smeje pa tudi to, da se lahko z njo pogovarjam kaj več, kot pa o make-upu, cunjcah in da samo ne opravlja kolegic...Odprta za nove stvari in je ne moti preveč, kaj bodo pa drugi rekli.
Najbolj pa to, da zna ljubiti, da je srčna in strastna, se zna predati in prepustiti in je poštena ter resna v svojih namerah.

Ideal pač...

Nekje najbližje so po zunanjosti te bunnyke:

Default avatar
Ha, moj idealen moski?

Kaj pa vem! Jaz mislim da je tako, da je ko srecas nekoga s katerim si srecen in bi prezivel z njim celo zivljenje, postane ta oseba tvoj idealen partner. Prej so ti lahko znacilnosti ali izgled, ki ga ta oseba ima, bil minus, sedaj pa je ravno to tisto zakaj ga ljubis in je tvoj ideal. Jaz mislim, da smo vsi za nekoga idealni partnerji in da je nekje idealni partner za nas.
Lahko fantaziramo o stvareh, ki bi rajsi videli da bi jih nas partner imel, ampak jaz mislim da je bolj pomembna kombinacija, to je tisto kar da pravo mesanico. Malo minusov in vec plusov, pa imas perfect combination.
Drugac pa mam tud jaz nekaj znacilnosti na zalogi, katere mora moj partner nujno imeti, da bi lahko bil moj, kot so naprimer, da me zna nasmejati, da je pozoren, da zna biti se vedno otrok, da ima sluzbo in se zeli vedno kaj novega nauciti, da zna biti tudi mocen in trden, da skrbi zase in da je strasten do vseh stvari v zivljenju, pa se bi verjetno kaj nasla.
Ampak kot sem prej rekla, lahko moj "idelaen" partner vse te zahteve podre in mi postavi nove ideale. Pa bo tisti idealen, v vsakem primeru dobis! He he he

Pozdravcek!

Marisy
Default avatar
tralala:)