Starševski čvek

Kdo se boji testov na prisotnost prepovedanih drog?

Default avatar
Včeraj sem poslušal poslance. Zanimivo, da je vsa koalicija proti preverjanju prisotnosti prepovedanih drog v telesu. V Italiji so to naredili in ugotovili, da je bilo skoraj 40% poslancev pozitivnih na droge. Kdo ščiti koga ? Očitno eni jemljejo droge ali pa ščitijo neko osebo, ki jih jemlje. Kako lahko poslanci zavrnejo takšen dober predlog ? Kako so potem lahko kredibilni za nas navadne državljane, če pa odkrito preprečujejo, da bi se džankije in kokainaše odstranilo in jih dalo na zdravljanje ?
Default avatar
Jaz tudi ne razumem ljudi, ki jim dajo prav. Da je to njihova stvar itd itd...Mislim, halo??!!! Kaj ni droga prepovedna, zaboga? Dilanje pa kaznivo dejanje? Torej od koga kupijo? Od dilerjev! Kaj so dilerji? Kriminalci. Kaj so potem oni??? Kako nas bodo učili o moralnosti, poštenosti itd.

Za posrat ta naša vlada. Borut je pogorel na celi črti, vajeti sta prevzela Katarina in Gregor. No to je bil verjetno tudi njun namen. Si pa verjetno nista mislila, da bo šlo tako lahko. Borut pa si je zapravil kariero. Z lepoto pač ne kupiš sposobnosti in avtoritete.
Default avatar
Še ena populistična cvetka za pred volitve. Raja se bo naslajala nad tem, da eni NOČEJO, da se jih testira, torej so gotovo zadrogiranci in kriminalci. Premislek o splošnih standardih temeljnih človekovih pravic, ki jih predpisujejo mednarodne konvencije pač presega "malega človeka".

Recesija in resne težave države pa bodo grizle naprej.
Default avatar
A tebe v službi testirajo? Samo vprašam:)
Default avatar
Delodajalec ima pravico, da delavca testira. Samo toliko o tem. Delodajalec poslancem in ministrom pa je država, torej vsi mi. Me zanima zakaj toliko pristranskosti?
Default avatar
Tisti, ki ima z drogami opravka, ni navdušen, da ga testirajo.
Default avatar
Potemtakem se kršijo človekove pravice tudi, ko te policaji ustavijo in zahtevajo preizkus na alkoholiziranost. Kako lahko poslanci zagovarjajo dvojna merila! Za rajo ene, za izbrance druge.
Jaz pa dam prav tistim, ki zahtevajo, da se naše politike testira na droge, glede na to , kaj se dogaja pri nas. Ni normalno.
Default avatar
Ki je javna, imamo delo z ljudmi nas šef kadarkoli želi pošlje na teste drog. Za dobro jutro ali pa kdaj vmes dočaka alkotest.
Default avatar
Še dobro, da ima Slovenija toliko denarja, da si lahko privošči plačevanje takih neumnosti.
Kakšna kriza neki!
Default avatar
Zaradi neumnostih vladajoče oblasti, plačujemo vsi.....
Default avatar
V naši firmi nismo nikoli testirali za droge in alkohol. Od lani to delamo oz. na zdravniškem pregledu zahtevamo. In kaj smo našli: človek, ki se je javil za šoferja, ima hude probleme z alkoholom in je moral iti na zdravljenje.
Pa bodi pameten! Tele poslanici pa sami sebe varujejo, saj menim, da ima vsaj 30% poslancev opravka z drogo.
Sicer pa za vsako rit palca zraste!
Default avatar
... zakaj bi jih kdo zagovarjal, to mi razložite. Banda pokvarjena, mogoče ne čisto vsi, ampak večinsko pa.
Default avatar
No, upam, da to testiranje vključuje tudi testiranje na alkohol. Ker meni jih veliko deluje precej pijanih.
Default avatar
Če pride spet na oblast (bognedaj, a vse se lahko zgodi) spet JJ, boste vztrajali pri testih, al boste potihnili kot ponavadi?

Ja, res, tako kot pravi Morag - vas v službi tudi testirajo?
Default avatar
... pri testih :)) Kar naj pride.
Default avatar
Torej zagovarjate,da naj drogirani odločajo o usodi ljudi? Ljudje, ki podpirajo kriminal - zloraba drog in nedovoljen promet z njimi, odločajo o nas? Ne ga srat!
Ja, nas v službi tudi testirajo na droge in alko.
Default avatar
še dokaz več, da so vsi pri vrhu ene navadne svinje, delajo se čistune , so pa vse drugo prej kot to...verjemi da bi več ot polovica poslancev in še kdo imeli v sebi veliko koke in še česa, koka je dons sploh med tistimi, ki imajo denar nekaj obiajnega...to snifajo po lokalih ob določenih dneh, ko imajo svoje žurke, snifajo kjerkoli, bolj so izobraženi in razgledani bolj je to med njimi in in nekaj običanjega...fuj...pa tak svet!
Default avatar
Jaz se dam takoj testirat! Zakaj? Ker nimam česa skrivat. Ne pijem alkohola, ne kadim, ne uživam prepovedanih drog, še kave skorajda ne pijem. Menim, da ljudje, ki se nočejo dati testirat, sigurno nekaj skrivajo.
Default avatar
Jaz čisto nič ne skrivam, pa niti slučajno nisem navdušena nad tem, da bi mi delodajalec dal vsako jutro za pihat pred službo, ker se mi to zdi ponižujoče.
Default avatar
ja jst jih čist razumem da se bojijo tega testa... Tud jst bi se ga bala če bi uživala prepovedane substance...:)))