Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Terme Ptuj - zadovoljni?

Default avatar

Turistka

V maju z možem planirara za nekaj dni v Terme Ptuj.

Ker še nisva bila v Termah na Ptuju, me zanimajo vaše izkušnje?

Hvala.
Default avatar

tja

Moje osebno mnenje je taksno, da je hotel kar lep, higiena in osebje pa bolj tako tako. Hrana podpovprecna.

Ne vem, ce imajo se enak sistem kot pred tremi leti, ko si na mizo dobil predjed, ki je bila fiksno dolocena in to stvari, ki jih ne je ravno vsak, na primer predjedi z zolco, ocvirki,... Pri nas otrok ne je taksnih zadev, pa bile s strani osebja vcasih grimase, ko sem vljudno prosila, da njegovo predjed odnesejo. Kvaliteta hrane nasploh bolj uboga, stvari od kosila so se marsikdaj znasle tudi pri vecerji.

Higiena v bazenih ni ravno blesceca. Poleg tega so nas ustavljali s cevlji, ki smo jih uporabljali izkljucno v bazenu, da smo jih morali sezuvati, ces da ne smes biti obut, ceprav se je na obutvi jasno videlo, da ni se ni videla asfalta/trave. Ni bil pa noben problem, ko so ljudje bosi hodili zunaj in nato nosili z bosimi nogami nesnago v bazen.

Osebje... tja, kot receno, tako tako.

Hotel sam je pa drugace lusten.
Default avatar

podobno mnenje

Mi smo bili v tistih hiškah in moram rečt, da so res uboge. Hotel pa mi je zgledal lep. Hrana, podobno kot je rekla že predhodnica. Malo ali nič izbire, kar posilijo te s hrano. Mi smo bili nad hrano razočarani. Prav tako pa me je motilo to z obutvijo. Meni enostavno ni hoditi bosa okrog bazenov in pika in mi je bilo to res čist mimo. Bazeni so tudi bolj skromni.
Jaz bi raje izbrala kakšne druge terme...
Default avatar

primus je fajn

Pojdi v Grand hotel Primus.
Hotel zlo lep, hrana odlična, tud bazen za mal namočit čist v redu, lepe savne ...
Moj sicer ne da kaj dost na toplice, pa mu je blo zlo všeč.
Default avatar

Zinks

Ko smo se decembra vračali s smučanja iz Mariborskega Pohorja, smo se ustavili v Termah Ptuj. Najbolj nas je motila garderoba, saj pol ključev ni delalo, ključi niso bili vsi označeni, skratka zmeda na višku. Znotraj še kar O.K. Smo potem šli še na malico- pa bo verjetno kar tako kot so napisale predhodnice: zelo povprečno do podpovprečno. Bi bilo bolje, če bi šli po sendvič v staro mestno jedro (bi še malo mesto ogledali).
Default avatar

nikoli več v terme ptuj

ta vikend smo bili v apartmaju v termah ptuj-katastrofa- res veliko razočaranje- kot so že predhodnice omenile hrana pod povrečjem, mrzla, kruh star, zvečer ob 19,15 uri določenih jedi sploh ni bilo več na razpolago, zjutraj zunanjih pogrinkov sploh ni bilo
apartma neočiščen, izredno slab inventar,čistoča v bazenih slaba, okolica zelo nerurejena in jasno se vidi da je vzdrževanje pri njih ena velika težava
kar pa me je najbolj motilo, je pa osebje, izredno neprijazni, arogantni, vse deluje izredno neorganizirano, občutek dobiš, da smo jim odveč
TERME PTUJ-NE ZAVEDATE SE DA SMO LJUDJE TURIZEM, IN PRI VAS ŠE DOLGO DOLGO NA TAK NAČIN NE BO DOBREGA TURIZMA
Default avatar

domačinka

V termah je zelo fajn, Primus je zelo drag za moje pojme drugač pa priporočam..
Default avatar

salanderr

Kamor pridem skušam ujeti utrip ljudi kateri je najbolj pristen na tržnici, lokalih, kjer se zbirajo lokalci. Čudoviti ljudje. Same terme, notranji del potreben prenove, unikatni domači oblečeni obiskovalci savne, zanimiv stik oblečenih in golega v savni, posebnost zunanja brunarica-savna. Po prenovi, katera je verjetno predvidena bodo terme izgubile svojo komunistično dušo. Upam, da ne domačnosti.

Res me pomirjajo in z vso dušo uživam tam.
Default avatar

dopustnicad

Terme Ptuj so zakon,ker imajo.ogromen kompleks bazenov in dovolj trave da si vsak v miru odpocije. Tja grem vedno z veseljem,zdijo se mi kot stajerske cateske toplice:-)
Default avatar

J.G.

Zanima me kakšen je kaj kamp v termah Ptuj, kako je urejeno za šotore in ali je pretirana gužva v tem času. Z družino imamo namen iti ta vikend ( 4.5. avg.). Hvala za informacije.
Default avatar

bazenarka

Z možem sva dobila za darilo dve nočitvi v vinskem sodu v termah Ptuj. Ker bi dopust želela podaljšati, me zanima če je bil kdo že nastanjen v vinski vasi in kako se je tam počutil.
Je v sodu tudi elektrika, je udobno, kako blizu in kakšne so sanitarije ... ? Hvala za odgovor, lp
Default avatar

Gabrijela67

Koliko pa je vstopnica za celodnevno kopanje?
Default avatar

kaly m

Pozdravljeni
Z fantom sva bila v bungalovih preko kuponkota v sredini marca, najina izkušnja je bila zelo pozitivna, hrana v restavracija 3vrste menijev zadovoljiva, zajtrk dober. bazeni ob restavracij zila zelo čisti, malo skromen notranji del, vendar dovolj. imela sva se zelo lepo, tako da naslednji teden odhajava k njim še v vinski sod (kupon kupljen preko 1nadan, cena dokaj ugodna 25e na osebo na dan z kopanjem in polpenzionom) tudi podaljšala sva z 2 na 3dni, upam da nama bo všeč tako kot nama je bilo prvič, greva pa v avgustu, tako da bova imela možnost probati še zunanji del bazenov.
glede na prvo izkušnjo terme Ptuj priporočam, in držim pesti da bo v drugo še tako dobro ali pa celo boljše. sporočim kako sva se imela ko prideva z dopusta.
Lp Kaly
Default avatar

kaly m

pozdravljeni
z fantom sva preživela 3 noči v sodu, ima elektriko, luč, posteljo 180cm ter dve police, ob postelji pa še cca 60cm prostora za kovček ter veliko okno z zaveso ter mrežico proti komarjem. za naju je bilo dovolj, ker tudi na splošno večkrat kampirava in vzameva z seboj samo kar potrebujeva. ob najinem obisku je bilo od 8 sodov zapolnjenih 6. in od šestih "sob" sta bila samo v enem sodu starejši gospod in gospa (z nenormalno OGROMNO prtljage ) zlo NEzadovoljna , ostalim je bilo všeč, resnično posebno doživetje, posebno ob večerih. sodi so zelo blizu WC-jev , stranišča so malo zastarela vendar uporabna, všeč mi je bila ločena stranišča od tušev (v Čateških je že ob dveh popoldne vse namočeno po WC-jih in zelo drsi ) zunanji bazeni so mi bili še posebno pri srcu, saj je bilo ogromno sence na velikem urejenem travniku, celo ležalniki so zastonj (v čateških 1 ležalnik 2e) . edino kar me je zmotilo je vsak dan enak zajtrk čeprav okusen, ter tudi večerja me ni pretirano prepričala, mnogo boljša hrana je bila marca očitno ker ni bilo sezone so imeli 3 menije in so pripravljal sproti hrano. tako da od 10 točk bi ocenila z 9točk. in naslednje leto se zagotovo vrneva v sod.
Default avatar

kupončki in popusti

podobno mnenje je napisal/a:
Mi smo bili v tistih hiškah in moram rečt, da so res uboge. Hotel pa mi je zgledal lep. Hrana, podobno kot je rekla že predhodnica. Malo ali nič izbire, kar posilijo te s hrano. Mi smo bili nad hrano razočarani. Prav tako pa me je motilo to z obutvijo. Meni enostavno ni hoditi bosa okrog bazenov in pika in mi je bilo to res čist mimo. Bazeni so tudi bolj skromni.
Jaz bi raje izbrala kakšne druge terme...
Od tegale zapisa je minilo že 5 let, stanje pa je samo slabše. V bungalovih ( bog ne daj,da greste tja) ne glede na nizko ceno 58 evrov na osebo s PP je stanje katastrofalno. Polomljena in smrdeča kopalnica, nikoli pomita tla, postelje iz leta 1983, oprema iz leta 1990, vse ostalo pa bog pomagaj.
V blitvo je primešan pomfri, riž je z včerajšnjimi ostanki zelenjave, hrana so torej pomije.
Na bazenih pa je ali neskončna gneča, ali pa pol naprav ne dela. Čistijo ne, imajo pa kar naprej ene akcije za lokalce. Te terme so namenjene lokalcem in upokojencem, izogibajte se jih. Je dosti boljših in leših predvsem pa cenovno glede na to kar dobiš bolj ugodnih. Tudi osebje ni prav prijazno, še več, ignorira te.
Pojdite kam drugam!

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net