Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Rjavolaske VS blondinke

Default avatar

sprašujem se

Imajo moški raje blondinke ali rjavolaske?

Kaj menite?
Default avatar

Gunnar

tiste k nimajo slame v glavi, take se pa najdejo med enimi in drugimi in tretjimi in četrtimi...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

Jao...

Mislim, to posploševanje!. Enemu je rjavolaska, drugemu črnolaska, tretjemu taka, ki ima vsak teden drugačno barvo las, odvisno, kako se s kakšno ujame. Kot da so lasje ključna zadeva.
Default avatar

okgh

V končni fazi mislim, da je vsem vseeno.

Blondinke niso samo 180, dolgih las, plavih oči in z idealnimi proporci.
Default avatar

TVslo2

Trenutno na TVSLO2 film kjer sem slišala full hud komad......ravno tako, brinete, blonde itd...sam refren pa ima.....but only the read head do the ''dirty'' job :)))
Default avatar

čupava

En stereotip velja, da se najbolj ozirajo za svetlolaskami. Če drži, bi bilo pa težko ugotovit. Vse barve namreč najdejo dedca zase. Meni so najbolj atraktivne temne črnolaske in seksi blondinke. Rjave in rdeče pa manj. Govorim o naravni barvi las. Če so lasje pobarvani, to nikoli ne deluje enako, kot naravno. Umetna blondinka ali črnolaska nikoli ne more doseči originala. Je le bled približek. Si pa z barvo, največ za dva odtenka drugačno od svojih las, lahko pojavo naredijo še bolj atraktivno.
Default avatar

prioritete

1. vsebina v glavi
2. dolzina
3. barva
Default avatar

Rok-1

sprašujem se je napisal/a:
Imajo moški raje blondinke ali rjavolaske?

Kaj menite?
RJAVKE! Oz. ČRNE!
Default avatar

rozirozinica

Skoraj vsaki peti moški od tri tisoč sodelujočih je mnenja, da so blondinke privlačnejše od temnolask in približno polovica vprašanih je dejala, da bi na zmenek raje povabilo svetlolasko. Več kot polovica pa je na vprašanje s kom bi se raje poročili odgovorila, da bi izbrali temnolaso žensko. Dejali so, da so te bolj rahločutne, ljubeče in čustvene. Ter da se tudi pri skrbi za dom in pri kuhanju bolje odrežejo.

http://www.dnevnik.si/novice/estrada/1042218750