Starševski čvek

Rjavolaske VS blondinke

Default avatar
Imajo moški raje blondinke ali rjavolaske?

Kaj menite?
Default avatar
tiste k nimajo slame v glavi, take se pa najdejo med enimi in drugimi in tretjimi in četrtimi...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar
Mislim, to posploševanje!. Enemu je rjavolaska, drugemu črnolaska, tretjemu taka, ki ima vsak teden drugačno barvo las, odvisno, kako se s kakšno ujame. Kot da so lasje ključna zadeva.
Default avatar
V končni fazi mislim, da je vsem vseeno.

Blondinke niso samo 180, dolgih las, plavih oči in z idealnimi proporci.
Default avatar
Trenutno na TVSLO2 film kjer sem slišala full hud komad......ravno tako, brinete, blonde itd...sam refren pa ima.....but only the read head do the ''dirty'' job :)))
Default avatar
En stereotip velja, da se najbolj ozirajo za svetlolaskami. Če drži, bi bilo pa težko ugotovit. Vse barve namreč najdejo dedca zase. Meni so najbolj atraktivne temne črnolaske in seksi blondinke. Rjave in rdeče pa manj. Govorim o naravni barvi las. Če so lasje pobarvani, to nikoli ne deluje enako, kot naravno. Umetna blondinka ali črnolaska nikoli ne more doseči originala. Je le bled približek. Si pa z barvo, največ za dva odtenka drugačno od svojih las, lahko pojavo naredijo še bolj atraktivno.
Default avatar
1. vsebina v glavi
2. dolzina
3. barva
Default avatar
sprašujem se je napisal/a:
RJAVKE! Oz. ČRNE!
Default avatar
Skoraj vsaki peti moški od tri tisoč sodelujočih je mnenja, da so blondinke privlačnejše od temnolask in približno polovica vprašanih je dejala, da bi na zmenek raje povabilo svetlolasko. Več kot polovica pa je na vprašanje s kom bi se raje poročili odgovorila, da bi izbrali temnolaso žensko. Dejali so, da so te bolj rahločutne, ljubeče in čustvene. Ter da se tudi pri skrbi za dom in pri kuhanju bolje odrežejo.

http://www.dnevnik.si/novice/estrada/1042218750