Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

hotel Delfin poreč

Default avatar
KaKŠEN JE hotel Delfin Poreč ali je kdo imel še kosilo polni penzion ali se da zamenjati večerjo za kosilo plaža osebje, ali je kosilo samopostrežno kako se vam je zdelo.
Default avatar
Delfin je edini hotel v Zeleni laguni, ki še ni obnovljen (no, vsaj lani še ni bil), zato so cene zelo simpatične, vendar, če ste navajeni razkošja (klima, hladilnik itd.), tega ni............. . Sobe (dvoposteljne) niso ravno razkošne. Koliko vas pa je? Za polni penzion sicer ne vem, je pa verjetno vse stvar dogovora, vendar kolikor poznam večerjo po teh hotelih, ravno ni za dol past:). Plaža je sicer takoj pod hotelom, veliko sence, imaš pa ogromno prostora, ker je to takoj poleg dveh avtokampov - Zelene lagune in Bele uvale. Plaža pod hotelom je, sploh če imaš majhne otroke, kar prijetna, saj je dostop do morja čist simpl, se lepo spusti v vodo, nasut je malo debelejši kamen - drugače je v tem koncu plaža bolj kamnita.
Default avatar
V delfinu sva bila z punco dve leti nazaj. Ker sva šla na ''blef'', sva dobila sobo vendar sva na jo čakala do 15 ure, torej ni vse blo zasedeno, kot to govorijo na agencijah. Soba, katero sva dobila, je bila res majhna, vendar prenovljena in čista, kopalnica pa ni bila prenovljena, vendar tudi čista. Plaža je bila ok, vendar prepolna Čehov, Slovakov in POljakov, ki okupirajo celotno plažo in se derejo eden prek drugega, kot da so na nekakšnem vaškem pikniku, kar pa se same plaže tiče, je pa delno betonirana in kamnita, jaz sem bil vedno v kroksih, ko sem šel v vodo. Hrana je tudi bila ok, vendar so ob pol 9 pri večerji že začeli pospravljati. Bilo je vsega polno, vendar so ti kuharji, ki ti daji na krožnik, tako skopi da joj. Boljše je bilo pri zajtrku, tam si lahko vzel koliko ti je srce poželelo, pa tudi veliko vsega je bilo. Seveda pa so tu spet Čehi, Slovaki in Poljaki.... ki so spet na pikniku.... Polnijo si torbice, na krožnike nalagajo, kot da je zadni dan, na koncu pa itak pol pustijo, saj ne moreš več pojest kot lahko. Zvečer pa je tudi bol pusto. Lahko se sprehodiš dol po hribu proti ostalim hotelom, je par štantov, trgovin, vendar preveč ljudi za tako mali prostor.
Jaz osebno več tja za teden dni ne grem, čez vikedn pa še mogoče, pa še to izven sezone, ker ko začne sonce žjavit v sobo tam julija-avgusta, je nenormalno, jaz sem spal na blazini na balkonu, ker se svinjsko segreje. Kar pa se pa cene tiče, mislim, da sem takrat plačal na dan za osebo 32€, kar je seveda malo. Za kosilo pa sma jedla v gostilni na plaži, ki pa je tudi bolj v ''indijanskem'' stilu.
Upam, da sem komu pomagal pri izbiri, lep pozdrav.
Default avatar
Hotel Delfin je prou fajn za vse, ki niso loaded z denarjem in ki niso prenapihnjeni z luksuzom. Sobe so čiste, res da nič kaj posebne, ampak kaj pa lahko pričakuješ za toliko nižjo ceno kot drugje. Hrana je dobra in ni tko kot je napisano v predhodnem komentarju. Kuharji niso prav nič skopi - dajo ti toliko kolikor želiš (meni so vedno bili nasmejani, prijazni in če sem želela dva kosa zrezka sem tudi dobila). Da je vroče v sobi je pač treba vzet v zakup ker ni klime in pa ker si vzel sobo na morsko stran kjer skos žge sonce vanjo. Sama sem že šla dve sezoni v ta hotel in po vsej vrjetnosti bom šla še enkrat. Plaža je fajn, gužve pretirane ni, ljudje so vljudni. Zvečer pa imaš tudi veliko reči za počet sam mal morš it vn iz sobe in si razgledat okolico - imaš sprehajalno pot skozi gozd kjer je prijetno in manj vroče ob morju, polno štantov in lokalov in ostalih hotelov kjer se vedno kaj dogaja. V neposredni bližini je pa tudi diskoteka tako da mirne volje se zabavaš in ti ni potrebno z avtom nikamor. Seveda če pa je želja po luksuzu in višji ponudbi pa je potrebno tudi več dnarja odštet. Meni je Hotel Delfin fajn in ga priporočam. Lp
Default avatar
Delfin je za 2** super hotel, posebej hvalijo hrano, sobe so prenovljene (razen kopalnic!), je velik, se dogaja, bazen, plaža pa pač takšna kot v Istri povsod - beton in kamen.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net