Starševski čvek

hotel Delfin poreč

Default avatar
KaKŠEN JE hotel Delfin Poreč ali je kdo imel še kosilo polni penzion ali se da zamenjati večerjo za kosilo plaža osebje, ali je kosilo samopostrežno kako se vam je zdelo.
Default avatar
V Delfinu smo bli ene 5 let nazaj. Lahko ti povem kako je blo takrat.

2 odrasla+otrok + polni penzion+ soba TWC balkon

Na recepciji kaos pri prijavi, v sobi dve postelji vsaka na svojem koncu, vmes prehod za na balkon. Tja so potem prinesli zložljivo posteljo za otroka, tako, da smo na balkon šli lahko samo čez posteljo. Omara brez polic in obešalnika, stara, razpadajoča, cunje smo imel cel teden v kovčku.

Ko smo prišli v sobo bi se najrajši kar odpravli domov, pa smo ostali zaradi otroka (razočaranje bi blo preveliko), saj njemu je vseeno kakšno je, samo da je na morju.

Hrana je samopostrežna (kar hočeš, kolikor hočeš). Plaža je pa kamnita, tako, da čevlji za v vodo so priporočljivi.

Zabava je pa ansambel na terasi hotela, ki vsak dan špila iste pesmi ob isti uri, doli v laguni kjer bi se pa kaj dogajalo so pa samo štanti, tako da je še za upokojence premrtvo.

Če bi podala oceno od 1-10 bi blo 2,7.
Default avatar
Sedaj je obnovljen, ampak sobe so še kar majhne. Hrana pa zelo vredu.

LP
Default avatar
... je v redu, sobe pa res mini small varianta.
Default avatar
Ali kdo ve ali se da zamenjati večerjo za kosilo
Default avatar
Mi smo bili lani v hotelu Delfin že petič .V hotelu,ki ima dve zvezdici ne morete pričakovati ne vem kakega udobja.Sobe so prenovljene pohištvo je novo,kopalnice niso prenovljene.Tudi nam so prinesli zložljivo dodatno ležišče za otroka(naš je star 3 leta) a je potem na balkon možno iti samo čez to posteljo.Mi smo postelji,ki sta vsaka na svoji strani združili skupaj in zložljivo posteljo vrnili in blem rešen.Obala je dokaj( lepa 50m oddaljena od hotela in posuta na novo z neostrimi kamenčki in je idealna za igro otrok.Zelo lepo so uredili plažo.Med obalo in hotelom so namestili otroška igrala v gozdičku in je res prijetno.Hotelski večerni bend pa ...stvar okusa.Mi smo bili zadovoljni z njim.V glavni sezoni imajo luštne otroške animacije pa razne dnevne delavnice žal ne v slovenščini.Sicer pa je v centru od štantov naprej v glavni sezoni živa glasba še pred dvema hoteloma.Je zelo veliko lepih sprehajalnih poti.Zelo lepo skratka.Hrana pa raznolika in kar v redu.Smo pa opazili,da je bila hrana boljša in samopostrežni zajtrk bolje založen pred leti,ko je bilo več Nemcev in Avstrijcev kot pa zadnja leta ,ko prednjačijo v hotelu Čehi pa Slovaki.
Default avatar
vecerjo se ne da zamenjati z kosilom sicer pa te pride kosilo za odraslo osebo ccca. 35 evrov vec za cel teden to niti eno dobro kosilo v gostilni ni tko da se splace met polni penzijon sploh ce imas otroke....
sobe so res mala varianta ampak sej v sobah v glavnem prespis...meni je bilo zelo lepo in smo dve zadnji leti dopustovali tam....

lp
Default avatar
V delfinu sva bila z punco dve leti nazaj. Ker sva šla na ''blef'', sva dobila sobo vendar sva na jo čakala do 15 ure, torej ni vse blo zasedeno, kot to govorijo na agencijah. Soba, katero sva dobila, je bila res majhna, vendar prenovljena in čista, kopalnica pa ni bila prenovljena, vendar tudi čista. Plaža je bila ok, vendar prepolna Čehov, Slovakov in POljakov, ki okupirajo celotno plažo in se derejo eden prek drugega, kot da so na nekakšnem vaškem pikniku, kar pa se same plaže tiče, je pa delno betonirana in kamnita, jaz sem bil vedno v kroksih, ko sem šel v vodo. Hrana je tudi bila ok, vendar so ob pol 9 pri večerji že začeli pospravljati. Bilo je vsega polno, vendar so ti kuharji, ki ti daji na krožnik, tako skopi da joj. Boljše je bilo pri zajtrku, tam si lahko vzel koliko ti je srce poželelo, pa tudi veliko vsega je bilo. Seveda pa so tu spet Čehi, Slovaki in Poljaki.... ki so spet na pikniku.... Polnijo si torbice, na krožnike nalagajo, kot da je zadni dan, na koncu pa itak pol pustijo, saj ne moreš več pojest kot lahko. Zvečer pa je tudi bol pusto. Lahko se sprehodiš dol po hribu proti ostalim hotelom, je par štantov, trgovin, vendar preveč ljudi za tako mali prostor.
Jaz osebno več tja za teden dni ne grem, čez vikedn pa še mogoče, pa še to izven sezone, ker ko začne sonce žjavit v sobo tam julija-avgusta, je nenormalno, jaz sem spal na blazini na balkonu, ker se svinjsko segreje. Kar pa se pa cene tiče, mislim, da sem takrat plačal na dan za osebo 32€, kar je seveda malo. Za kosilo pa sma jedla v gostilni na plaži, ki pa je tudi bolj v ''indijanskem'' stilu.
Upam, da sem komu pomagal pri izbiri, lep pozdrav.
Default avatar
No jaz sem letos gostoval v tem hotelu.Razen muzike,ki je bila od enih in istih cel teden(katastrofa),potem bi še pa dodal da ni miru ne zvečer kaj šele tam po 2 uri zjutraj(katastrofa),nekako te dve stvari sta me najbolj motile,se pa nebi več vrnil v noben hotel,raje apartma!