Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Konec maja se odpravljamo na izlet v Legoland, Hellabrunn ZOO in pa ZOO Salzburg.
Spati v bližini Legolanda ni problem, to najdem, kaj pa kasneje nekje na poti med Salzburgom in Muenchnom? Ima katera kakšen izdelan potovalni načrt za tak izlet?
V katere terme še kasneje ali pa morda še Wörthersee?
V Avstriji in Nemčiji pa res ni problem najt kakšen prijazen gasthaus, v hostlu res še nisem bla, ampak verjamem, da je v kakšnem takem gostišču bolj prijetno. Enkrat sva na robu Salzburga (celo v bližini P+R) našla en tak luštkan kmečki turizem, soba + kuninjica zraven, ful poceni. Pa zjutraj dobiš sveže dišeče kajzarce za zajtrk ...
Midva v Avstriji in Nemčiji nikoli ne rezervirava, enostavno greš dol z avtoceste skoz kakšne vasi in se vse živo najde. No, če bi potovala z otroki, bi najbrž tudi vnaprej rezervirala.
Poišči kakšne privat sobe. Pogosto kakšni upokojeni pari hišo spremenijo v penzionček in oddajajo par sob. Ponavadi nudijo tudi zajtrk. Mi smo na ta način dvakrat prenočili v Nemčiji in bilo je zelo poceni. Res pa je, da smo bili sami odrasli.
Poišči kakšne privat sobe. Pogosto kakšni upokojeni pari hišo spremenijo v penzionček in oddajajo par sob. Ponavadi nudijo tudi zajtrk. Mi smo na ta način dvakrat prenočili v Nemčiji in bilo je zelo poceni. Res pa je, da smo bili sami odrasli.
V Nemčiji in Avstriji so vse sobe za prespat privat )
Pa ni nujno, da so glih upokojenci, tud mladi oddajajo sobe. In čisto zmeraj nudijo zajtrk (vsaj jaz še nisem naletela na spanje brez zajtrka).