Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Spodnje perilo

Default avatar

Zinka

Dekleta, zanima me kašne barve spodnjo preilo nosite. Imate hlačke in modrček vedno iste barve? Kakšne modrčke najraje nosite - s kostjo, podložene, nepodložene... Kaj pa model hlačk - klasične, tangice, pumparice... Kaj pa material?
Fantje, vi pa povejte kakšno spodnje perilo najraje vidite na dekletu. Saj vem, da jo najraje videte brez, ampak mene zanima perilo, ki vam je všeč.
Default avatar

Spider

Jaz glede spodnjega perila na punci nisem izbirčen, lahko je praktično kakršnokoli.
Default avatar

drej

lahko ma normalne spodnje hlačke, da je ne zebe, maš pa prou, da je najbolš če je brez njih
Default avatar

drej

zinka, kakšne pa ti nosiš?
Default avatar

Blondy

Ne nosim vedno komletkov, ampak glavno da je iste barve. Drugače pa od modrčkov nosim podložene in push-up, za doma pa kake navadne samo s kostjo...za ven obvezno tangice, le če sem doma in ko spim imam navadne hlačke...rada imam čipkasto perilo, včasih tudi navadno..
Default avatar

lairee

hm, vseh barv, razen bele,rumene in zelene, z in brez kosti,nepodložene,naravni materiali, če se le da. komplete redko (nekak mi je bolj všeč, če ni vse isto, vendar v razumljivih kombinacijah), znamke pa skiny, lisca, schieser, top shop (samo tangice od njih).
Default avatar

Petra

Jst imam najraje čipkasto spodnje perilo (imam pa vse možne barve od bele, črne, rumene, rdeče, modre) in seveda najbolj pazim na to, da imam hlačke in modrček v isti barvi. Modrček pa obvezno s kostjo ! Imam pa tut veliko kompletov. Najbolj sem zadovoljna s spodnjim perilom od Lisce :))
Default avatar

makaronflajš

ah gate. sej jih itak koj dol vlečem k k men pride. je čist useen če jih nima
Default avatar

****

Jaz pa ne maram modrčkov s kostjo pa tudi podloženih ne. Če se le da imam hlačke in modrček enake barve.
Default avatar

Tyra

Tangice so zakon...imam jih mnogo, razlicni materiali, zadnje case se navdusujem nad cipkastimi:) Komplete imam tudi, samo mi je najbolj vazno, da se modrcek in tangice skladata...barvno vsaj...
Default avatar

Pingu

Ne maram čipkastih zadev. Se mi gravžajo. Ženska mi je najbolj sexi v kakšnem bolj športnem spodnjem perilu.
Default avatar

jože

Zinka, ti morš bit pa še zlo mlada, k take traparije sprašuješ.....brez zamere....najbolj važno je, da je perilo sveže-čisto, da punca diši po milu, ne po raznih "špricah"........ja to je zelo,zelo važno......tko da punce en nasvet od moškega ki ve kaj govori....VEDNO NOSITE SVEŽE SPODNJE PERILO IN SPEDENANO MUCO, KER NIKOLI NE VESTE, KJE VAS SREČA ČAKA....
Default avatar

žverca

:-):-):-)
Ti se pa zihr po vsakem lulanju žajfaš tam spodaj, a ne?! :-):-):-)

Pa nekaj v vednost - pa brez zamere:
glede na to, da se resnično spoznaš na vse igračke in variante na področju seksa, ti povem še nekaj glede mila - a se zavedaš, da je veliko žensk, ki niti najbolj nežnih intimnih mil ne prenašajo?! Takšne potem pri tebi resnično odpadejo, a ne?!
:-):-)
Default avatar

Darja

Pa Hygiea?
Drugač pa se strinjam s tabo... končno ena moška beseda! :)))
Default avatar

Darja

Zinka ti na to ne more odgovort, ker bi se razkrilo, da je moški.
Default avatar

Demie

Čisto odvisno. Obvezno tangice. Vseh možnih barv, čipkaste ponavadi. Ali pa s kakšnimi obrobami vsaj. Take čisto navadne mi niso všeč. Navadne hlačke samo doma, pa še to zelooo redko. Ponoči itak spim brez njih. Za spat imam najraje kakšne (moške) boksarce.

Modrček, podložen, s kostjo. Večinoma čipkast ob robeh. Redko komplet. Večinoma se barvno ujemajo tangice in modrček, ampak, če imam zgoraj bel pulover in spodaj črne hlače, je tudi modrček bel in tangice črne. In obratno.

Najljubše barve: črna, bela, vijolična, modra, bež, rdeča (zelo redko....).
Default avatar

lost

citiram iz knjige Jack in Amy (ne čist dobesedno, ker je nimam pri roki):
"...imam precejšnjo zbirko tangic, ki pa so bolj primerne za genitalno nitkanje, kot za kako resnejše udobje..."

tolk o tangicah.
jest prisegam na bombažaste gate, ki dobro pokrijejo rit. pa visoke morjo bit, da lohk majco not zatlačm.
Default avatar

jure 1

Zelo lepo, zelo seksi.
Default avatar

žverca

.....tudi ne!
Izgleda, da ima (za prijateljico gre, ne mene) tisto področje tako občutljivo, da ne prenaša nobenega preparata... Se včasih smeji in pravi, da če bi se slučajno namilila tam spodaj, bi se cel dan čohala kot nora....moški bi pa mislila, da se ji kaj lušta...:-):-)
Default avatar

jože

ŽVERCA, dobro ti je napisala HYGIEA. čimveč Ph....ampak važna je voda in to veliko vode....seveda pri meni definitivno odpadejo vse ki se iz kakrkšnih koli razlogov ne umijejo......lahko je še tako lepa in sexi, pa se mi ne dvigne, če smrdi, ali "diši" po kombinaciji švica in deo-kologne.......bbbrrruuuhhhhh.....ops....sory.....
kar pa se spodnjih gat tiče pa se mi zdi zelo pomembna udobnost in počutje in toplota in material, ki se da res oprati, kar pomeni obkuhati....vse različice tangic so za trenutno uporabo, tgorej za zapeljevanje, kar je zelo lepo za pogledat, ni pa nujno da tangice nosimo kar naprej-durh marš......veliko bi imel za povedati in imam, o SVILENEM perilu....drage moje, samo pomislite kako se svila pere...bbrrrrrrrrrr.................svila je za posebne priložnosti in spet ne za durh marš.....
najlepše je pa seveda nič....dve goli telesi skupaj v banji z polno pene se namakata, pljuskata šampanjčka, drug drugemu zdrgneta hrbtka pa še kaj drugega tudi, samo bolj nežno, potem pa veliko vode, da se pena spere...potem pa jo nesem mokro na svežo platneno rjuho in ji poližem vse kapljice s telesa.....vse kapljice......potem pa dolga pauza ob Bachovih fugah, al pa kakšnega Ravela.....Vivaldija........tko......