Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Na Rakovniku - ob 19.00 bo ples za mlade in manj mlade

Default avatar

Sveti duhovnik

O, kako lepo je bilo danes na Rakovniku, salezijanec Marko Košnik je povedal, kako nam sv. Bosko želi le optimalnega - spoznanj in usklajevanj s spoznanim . . .

30.1.2011

Oratorij Slovenija vabi na osnovno usposabljanje voditeljev oratorija, ki bo od 25. do 27. februarja na Brinjevi Gori. Usposabljanje je namenjeno voditeljem in animatorjem oratorija, ki sodelujejo pri vodenju oz. nameravajo v prihodnosti prevzeti vodenje oratorija ter so dopolnili 18 let. Prijave in informacije na naslovu: Petra Pucelj, 01/427-71-40, 031-313-031 ali na spletni strani www.oratorij.net/vvo-1.

Zagotovo imate že kakšno izkušnjo z redovnicami. Pa ste si jih kdaj že upali vprašati, ali so bile one tudi kdaj ljubosumne? Ste se že kdaj vprašali, kdo je po njihovem mnenju najlepši moški na svetu? Ali o tem sploh razmišljajo? Vse to in še več je s. Metko Kos in s. Romano Kocjančič namesto vas vprašala Taja Zuccato. Posnetek intervjuja poiščite na spletnem portalu MMC v družabni kroniki!

Za srednješolce, študente, mlade in malo manj mlade bo 30. januarja na Rakovniku ples ob prazniku don Bosca. Začel se bo ob 19h, s plesno delavnico za tiste, ki želite svoje znanje plesa malo osvežiti, plesalo pa se bo od 20. do 23. ure. Vstop je prost! Seveda pa ste dobrodošli tudi na vse druge programe, ki jih ob prazniku pripravljajo selezianci na Rakovniku! Več informacij na: 031/313-031 in [email protected].
Default avatar

Eno vprašanje

A lahko pride na ples mlad, homoseksualni par (22, 26)? Oba sva verna, eden od naju celo bivši ministrant. Hvala za odgovor.
Default avatar

Sveti duhovnik

Eno vprašanje je napisal/a:
A lahko pride na ples mlad, homoseksualni par (22, 26)? Oba sva verna, eden od naju celo bivši ministrant. Hvala za odgovor.
Seveda, vljudno vabljena, tudi vidva sta božji ovčici, se vidimo. Hvaljen Jezus!