Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

kombinacija barv

Default avatar

sonce1

zanima me, če bi pasala skupaj barvna kombinacija:
temno modra srajca+črno kratko krilo+črne goste žabe+črni škornji?
Vedno me bega ali pašeta skupaj temno modra in črna?
Default avatar

dsimon1

Zelo odvisno od materiala, odtenka modre barve. Lahko gre, lahko pa tudi ne.
Default avatar

za moj okus - ne

Meni se tole ne zdi preveč v redu.
Default avatar

Marella

Ma tista modra na sliki ni tko fajn. Tista električno modra, ki je bila pred kratkim tako in, gre pa čisto fajn zraven.
Default avatar

andii

Ravno letos naj bi bila ta kombinacija hit. Če si si všeč, potem le obleci.
Default avatar

Fashionista.si

Modra in črna sta nepričakovana kombinacija, ampak znata izpasti prav krasno. Če je dobro nošeno, je taka prava damska kombinacija barv, tako npr. kot bela in smetanasta ali bela in kamelja, super.

Mogoče celo goste črne žabice zamenjaš s kakšnimi vzorčastimi, npr.

Slika

ali celo takimi

Slika

Bela in črna sta tako nevtralni, da si brez težav privoščiš hlačne nogavice z belimi pikicami. Če seveda tvoje počutje in priložnost to dopuščata.

lp,
Lenka
**********************************************************
http://www.Fashionista.si
Kaj naj oblečem?