Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kdo prodaja stanovanje v Kamniku?

Default avatar

4 sobno

Na portalu nepremičnin ne najdem nič pametnega. Iščemo stanovanje v okolici Mercatorja, 4 sobno, čim lepše, svetlo, recimo v kamniških dvojčkih, tistem rumenem bloku ali stolpičih od stanovanjskega sklada. tam vem, da se nekaj prodaja, ampak so 2 sobna stanovanja.

Če kdo ve - hvala
Default avatar

1, 2 sobno

Mene isto zanima, ampak za 1-, 1,5- ali 2-sobno.
Default avatar

4 sobno

teh velikosti jih imaš veliko se mi zdi. v stanovanjih od sklada (Ljubljanska) se prodajata 2 taki stanovanji, če se ne motim.
Default avatar

poglej pa bo

na nepremičnine net poglej, jih imaš polno. Ne vem al eni nič ne znate pogledat.
Default avatar

ja in

poglej pa bo je napisal/a:
Ja, kdo pa pravi, da niso že pogledali in da so tam vse ponudbe??
Default avatar

4 sobno

ja in, točno tako. Zelo veliko tam gledam, pa ni nič primernega. Sem to tudi že napisala. Včasih kdo prodaja, pa ne da oglasa, ali pa ga ne zna, noče,... Ali pa sosedje že vejo, da prodaja, pa še ni dal oglasa,... Kaj pa vem, mogoče ga pa kdo noče dat in skuša prodat tako po "ustnem izročilu".

Ne se takoj usajat.

Obstaja pa tudi možnost, da jaz za ta portal sploh ne bi vedela, se ti ne zdi? - mišljeno za poglej pa bo.
Default avatar

1, 2 sobno

4 sobno je napisal/a:
Kje pa pridem do podatkov od sklada? Na njihovi strani ne najdem. Sploh pa ne vem, če sem upravičena do tega... niso za sklad neke gromozanske čakalne vrste?
Default avatar

ja in

4 sobno je napisal/a:
Imaš prav. Na forumu sem že večkrat videla zasebne ponudbe za prodajo stanovanja, ki jih na nepremičninskih portalih (še) ni bilo.

Pa srečno z iskanjem!
Default avatar

SMlakar

Jaz prodajam stanovanje veliko 107 m2 in garažni boks. Sicer ni pri Mercatorju ampak pod Malim gradom (nadstandardna stanovanja). Veliko prostorno in štiri sobe in en kabinet. Dve kopalnici z banjo in wc. Lep pozdrav.

041/745-113

http://www.bolha.com/stanovanja-lj-okol ... las2480225
Default avatar

4 sobno

Ne, ne, ta stanovanja so že bila "razdeljena" po tem sistemu kot ti miliš. Sedaj se prodajajo kot vsa ostala. Nima več nobene veze s stanovnjskim skladom. Leta 2007 so se selili prvi kupci noter.
Default avatar

4 sobno

SMLakar, bi vas samo vprašala, ali je res, da je izolacija v teh stanovanjih (Mali grad) zelo slaba? Se mi zdi, da so se ljudje pritoževali nad stanovanji tam. Na katero stran je obrnjeno vaše stanovanje?
Default avatar

ja itak

4 sobno je napisal/a:
Valjda da ne bo noben, ki prodaja stanovanje, rekel, da je izolacija stanovanja slaba :)
Default avatar

SMlakar

Ja v bistvu je res, da je izolacija slaba vsaj bila je. Mi smo pred dvemi leti dodatno izolirali celo nadstropje in pod streho, tako, da se je zimska temperatura spremenila za 7 stopinj :-) in cena ogrevanja je ogromno padla. Res ogromno. Torej V osnovi je bilo slabo več ali manj pa so sami stanovalci poskrbeli za popravke oz. nekoč še Vegrad. Mi imamo duplex in temperaturo med 23 do 25 stopinj v zimskem času s tem, da ogrevamo minimalno, ker pač ni več potrebe. Bolj v večernem času, ko je hladneje. Poleti pa je prijetno, ker ima en del stanovaja dopoldansko sonce, zgornji del pa imaves dan. Zgornji in spodnji del stanovanja namreč nista sihrono en nad drugim temveč stanovanja gleda na vse konce :-) Za več info me prosim pokličite. LP
Default avatar

4 sobno

Se še z možem pogovrim, pa se vam potem oglasim za kakšen ogled.
Default avatar

Kamničan

Bi vas zanimalo stanovanje dupleks nad Mercatorjem?
Default avatar

velikost?

Kamničan je napisal/a:
Default avatar

4 sobno

Kamničan, seveda bi me zanimalo. Tudi ta lokacija nam je ok. Stanovanje najbrž gleda na Ljubljansko? Kakšna je velikost in cena?

Hvala
Default avatar

mya77

Jaz sem včeraj dala oglas na nepremičnine. Prodajam 2,5 sobno (otroška soba, spalnica, velika dnevna s kuhinjo in kopalnica) v pritličju. Stanujemo na Groharjevi, to je od Mercatorja proti Stolu 1km stran. Zraven sta vrtec in šola. če te zanima me kontaktiraj na ZS. Stanovanje je svetlo in mislim, da ima zelo funkcionalno razporeditev. Ima tudi balkon iz otroške (manjše sobe), in teraso iz dnev