Starševski čvek

presredek pri moškemu?

Default avatar
a mi lahko kdo razlozi po kmečko,kako to stimulirate tipu med odnosom?kje se točno nahaja?

ali je to vidno vzburjenje? hvala za pomoč,veliko mi pomeni


pa še to, al je katera videla,da separtneerju to stimuliranje NE dopade?
Default avatar
kako3 je napisal/a:
Med korenom penisa oz. testisi in anusom.
kako3 je napisal/a:
Običajno sproži orgazem.
kako3 je napisal/a:
Nekaterim se ne dopade stimuliranje anusa, za presredek pa še nisem opazila, da se kateremu ne bi dopadlo.
Default avatar
Stimulirat.... lizanje, prst, vibrator... vse kar češ... Kje se nahaja... a kje se pa tvoj presredek nahaja... Provokacija????
Jasno, da kermu tipu to ne bo všeč... mojmu je, pa še kako... ! Tam v tem predelu je vse skup zlo rajcajoče... paše, tko tipom, kot ženskam...
Jah, kako boš vidla... po odzivu, a ne... a bo stokal in se zvijal al pa ti bo reku spizdi s tem.... Pa joj, kok si stara ti to?
Default avatar
No, ne žali ljudi, če ne vejo kje je presredek. Sem ravnokar vprašala mojega če ve kje je to, pa je najprej vprašal kaj je to, potem pa še kje je to. Aja star je pa 27 let. Kaj zdaj, naj mu povem da se ti zdi butast, neuk, zaostal, retardiran???? Al je še premlad da bi vedel kje je presredek??
Default avatar
Presredovalka... a ti vedno tako napihuješ? Kdo žali???
Ej, če si končala OŠ pol je skor težko verjet, da ne veš kaj in kje je presredek... oprosti, no. Če ne prej, ko začne človek seksat, pa k kakšno knjigo sem in tja v roke vzame... pol... je težka, da ne bi vedel kaj je presedek... Ok, če seksata tko sam not pa ven, pa bog ne daj da se kdo koga dotakne, pol štekam, da ne veš kako bi tipu stimulirala ta predel, ampak, da ne veš kaj je to... kje je to... zakaj je to... jao... :-D Crkujem od smeha.... :-D :-D
Default avatar
23 let.


ne vem kako naj mu pridem do te točke? če je na meni, ne gre. če je za mano ga ne dosezem. Sploh mi ni jasno? ni provokacija? zakaj bi bila? a ve ste se rodile s tem znanjem?
Default avatar
No, glede na to da si funkcionalno nepismena, je bolj verjetno, da ti nisi končala OŠ. Prosim citiraj me, kje sem napisala da JAZ ne vem kje je presredek, kako se ga stimulira in vse kar naštevaš. Lahko pa dokončno crkneš od smeha. Tudi jaz bi, pa se mi zdi preveč žalostno, da ne znaš prebrati preprostega odstavka, ki sem ga napisala.
Default avatar
to pa res ni ... je napisal/a:
A to te naučijo v OŠ?? Tega pa res nisem vedela. Ali pa to pomeni, da si ti začela sexat takoj po OŠ??? A jej jej...
Default avatar
Ah... Nismo. Ampak eni pač eksperimentiramo, pa kakšno knjigo kdaj v roke vzamemo, pa mal po netu pogledamo... in je božansko...

Stimuliraš mu tako, da on leži, mu razpreš noge, dvigneš orodje in ta del, ki vodi do anusa je presredek.... Ok? Pol mu ta predel ližeš, poljubljaš, vmes zaideš še do anusa, mu ga ližeš, z jezikom greš not... dražiš presredek in anus s prsti, božaš, vzameš vibrator in mu masiraš presredek, vmašeš kondom ali rokavico uno ta tenko elastično, mu greš s prstom v anus, mu masiraš prostato... ma, mu bo prišlo, da se mu bo odtrgal...

Ko je on na tebi mu lahko prst v anus porivaš ali pa stimuliraš presredek...
Default avatar
to pa res ni ... je napisal/a:

bravo punca,tako se govori
Default avatar
presredkovka je napisal/a:
Haha, ti si pa res čustveno tako ranljiva in občutljiva, da jaaaao.... Ok, pa tvoj tip nima pojma... No, sam da ve, kaj mora kam vtikat in kaj mora na školjko pristavit, ko gre srat.

Kaj ste tko nedolžni, vaši sončki seksajo že v OŠ. A vi pa niste... a dej, dej... od sija me zvija.
Default avatar
Toliko je govora o ščegetavčku in ženski G točki, le redkokateri par pa si upa osvojiti moško G točko. Preberite, kako!
Zunanja masaža G-točke
Zunanja masaža moške G-točke je lahko prvi korak k novim dogodivščinam v vajinem seksualnem življenju. Moški, ki vam sicer popolnoma zaupa, se vendarle znajde v zadregi, ko vaša roka zaide preblizu njegovi zadnjični odprtini. Poleg predsodkov, ki se tičejo analnega seksa, mnogokaterega moškega skrbi higiena in tudi sam občutek mu je neprijeten. Občutek je namreč nov in že zaradi tega neprijeten. Zato je zunanja masaža G-točke zelo primerna, saj svojega moškega navadite na te občutke. Masaže se lotimo tako, da najdemo točko med anusom in začetkom mod. Ta točka se imenuje presredek in tu začnemo masažo. Dobro je, da uporabimo veliko sline ali lubrikant. Začnite z nežnimi krožnimi gibi in rahlim pritiskom, potem pritisk povečujte in spreminjajte način gibanja. Če namreč vseskozi ostajate pri istih gibih, se ga telo navadi in mu neha povzročati prijetne občutke. Pri tem ne pozabite stimulirati ostalega telesa, najboljša je kombinacija ročnega in oralnega zadovoljevanja. Dajte partnerju čas, da se na nove občutke navadi. Masaža ni namenjena doseganju orgazma, ampak povečanju intenzivnosti. Masaža presredka okrepi orgazem na tri načine. Ojača krčenje in utripanje predela sečnice, ki sega v prostato, krčenje prostate in krčenje mišic medeničnega dna. Masaža bo torej zelo okrepila njegov orgazem.
Bistveno pri masaži presredka je, da ste izredno nežne in pazljive. Urejeni nohti so nujni, uporabljajte le blazinice prstov, najbolje palca. Če hočete izvajati daljše gibe, skrčite kazalec in sredinec ter ju stisnite skupaj. Namažite ju s lubrikantom in s celotno površino srednjih dveh členkov izvajajte dolge gibe od anusa do mod. Če imate pri roki vibrator, je zelo priporočljivo, da ga uporabite kot pomoč pri masaži. Naj vse skupaj zveni še tako nenavadno in tehnično: Če ne bosta poskusila, ne bosta nikoli vedela, do kakšnih občutkov vaju lahko novi posteljni podvigi pripeljejo.
Notranja masaža točke G
Notranja masaža točke G pomeni, da se morate čim bolj približati prostati, ki smo jo prej stimulirali le skozi presredek. To najlažje storimo skozi zadnjično odprtino. Tu nastopi več različnih problemov. Zopet je najpomembnejša higiena. V pomoč si lahko nataknete tesne rokavice iz lateksa, seveda jih dodobra namažete z lubrikantom, kot tudi svoj prst, če boste raziskovali brez zaščite. Najbolje je, da partnerja počasi vodite do tega trenutka. Med spolnim odnosom mu masirate moda, uporabite kar svojo „mokroto” in masirajte predel presredka. Prst vam nehote lahko zaide tudi na predel zadnjične odprtine, ki ga počasi a vztrajno obiskujete z novimi porcijami naravnega lubrikanta. Moker občutek anusa je za moškega zelo prijeten in zadošča za sprostitev mišic. Ko predel navlažite, je mogoče najbolje, da partnerju nakažete, kaj nameravate in v krožnih gibih rahlo pritiskate svoj prst v anus. Mogoče prst samo nastavite in počakate, da si ga partner zaželi in sam začne sprejemati vase vaš prst. Tako boste vedeli, da ste na pravi poti, hkrati pa ne bo problema z mišicami zapiralkami. Ko vaš prst posrka vase, počasi začnete ukrivljati prste in s tem masažo notranje stene anusa. Začutile boste, da se na drugi strani stene nahaja kot kostanj velika žleza prostata. Bodite previdne in uporabljajte res mehke in nežne gibe. Ko se bo partner približeval orgazmu, vedite, da bo močan in da se bodo mišice zapiralke začele močno krčiti. V tem trenutku samo mirujte in potem počasi in nežno izvlecite svoj prst, nikar gane izvlecite na silo. Namesto prsta lahko uporabimo tudi mini vibrator, ki bo užitke vašega dragega še ojačal.
/vir:intimatemedicine/
Default avatar
to pa res ni ..., kaj ce bi rekli, da ti nisi nobena zenska, ampak en mali prostaski nedojebanec? Pa vecina se nas, btw ima pri seksu cist lepo brez izvajanja teh tvojih mokrih podrekanih sanj.
Default avatar
laurusnobilis je napisal/a:
Če si zavrta, si pač zavrta... Kakšne sanje? Ti si še sanjat ne upaš o tem... midva z mojim pa to prakticirava... Pa kaj je to tazga???? Ok, če si zavrta, pol ti res noben ne more pomagat... Ma, dej, mal po netu pobrskaj, al pa kakšno knjigo preber... sam pazi, da se ti ne boš zbudila iz sanj...
Default avatar
laurusnobilis je napisal/a:kako lahko tako obtozuješ nekoga,ki je samo pomagal? če tebe TO ne zanima, preskoči ženska,nismo vsi samo za misionarja
Default avatar
jaz3 je napisal/a:
Plosk, plosk... jaz3 hvala, vsaj ena normalna tle gor!
Misijonar... phahaha... to je blo pri 13 - ih aktualno, pa še takrat ne...
Default avatar
to pa res ni..... vsaka ti čast za zgornji post. Prvič sem nekaj pametnega prebrala,razumljivo napisano. . Hvala ti
Default avatar
Ne sanje, temveč praksa.

Ni za kaj, naj ti služi...
Default avatar
A prvic v zivljenju si nekaj pametnega prebrala, ko si brala od ta pa ni res, nedojebanega mulca, ki se dela, da je zenska, ene perianalne bebave sanjarije?

Super, si pa res nacitana, ni kej.