Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

protivlomna vrata VAL

Default avatar

vaše izkušnje

Ima kdo od vas vrata VAL.?
Ste zadovoljni z njimi?
So res tudi protihrupna?

Je oddtehtal vaš denar vaša pričakovanja?

HVALA!
Default avatar

Rok-1

Imamo že dolgo. Mislim da ene 15 let... tako da težko ocenjujem koliko manj hrupa je - ker se ne spomnim več, kako je bilo prej.

Zaenkrat je vse OK.
Default avatar

vrrata

Kupili pred nekaj meseci in smo zelo zadovoljni. Sicer mislim da imaš varianto, ki je dražja za cca. 200 € in ki so protipožarna ter še bolj zadržijo zvok, ampak je ta osnovni model nam čisto ok.
gledali smo tudi pri vovko in še pri enem ponudniku, katerega imena se zdaj ne spomnim. vovko je sicer bil 150 € dražji, tisti drugi pa enako kot val. po moje so ta vrata vsa podobna, tako da z nobenimi ne moreš zgrešit.
Default avatar

Mojca99

Mi imamo že približno 10 let vrata VAL in smo zelo zadovoljni, pa tudi nekaj drugih sosedov v bloku je zadovoljnih s temi vrati. Naša vrata so še danes kot nova, pa še zdaj se spomnim, kako dober vtis so naredili na nas v VALu s svojim pristopom do stranke.

Od takrat ko smo nabavili vrata, imamo mir v stanovanju, prej pa nas je vedno motil hrup iz stopnišča, ki se ga zdaj sploh ne sliši več. Pa ko gre mož na poslovno potovanje, precej bolj mirno spim z otroki kot prej, saj se počutimo res varno.