Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj • mag. Irma Hus, specializantka psihoanalitične terapije

Vprašanje za poročene ljubice / Telesna & Mentalna Higiena

Default avatar

Matej23

Imam vprašanje za poročene ljubice in ostale ženske, ki ste vezane, pa imate ljubčka s katerim seksate.

Berem te komentarje, v oči sta mi padla predvsem Poročena ljubica, Joži, in vse ostale, ki se tukaj pojavljate in moralizirate ter dajete nasvete.

Najprej bi dejal nekaj za uvod. Drage gospe in gospodične, spomnite se na začetke svojih zvez s partnerji, ki delijo z vami življenje, bile ste zaljubljene in ste partnerju obljubile zvestobo, pa ne tiste do smrti, ampak tisto drugo, da dokler bosta skupaj, si bosta zvesta. Ko in če pa ne gre, bosta šla vsak svojo pot naprej. Večina normalnih parov se dogovori zavestno ali podzavestno, da bodo stvari tako tekle v zakonu. Da ne govorim, da taka ureditev še močneje stopi v veljavo, ko se ljubezen dveh potrdi še s prihodom enega ali več otrok. Otroci vidijo starša skupaj, samo skupaj in vedno skupaj. Vse ostalo je za njih GROŽNJA njihovemu obstoju, in jih vse, kar ni tako, zaznamuje za vse življenje. To ni stvar diskusije, tako je.

Ker pa v praksi mnoge gospe niso zadovoljne s svojim življenjem, ker se ne odvija čisto po njihovih pravljičnih načelih iz kdovekaterega razloga (za vse, kar ni tako, kot smo si želeli, smo krivi sami), začnejo hudo jadikovati, češ, kakšen da je mož, one, uboge reve, pa družino gor držijo. To enostavno ni res. Ženska, ki je res zaposlena, za promiskuitetno obnašanje nima časa. Za to imajo čas razvajene "sodobne" ženske, ki imajo pomoč tako mož, kot babic in dedkov. Poznam tak primer, svakinja (poročena) odda otroke v varstvo k babici, potem pa na randi s poročenim tipom, medtem ko je njen mož dejansko cele dneve v službi. Ta ista babica ji pomaga tako pri pranju, likanju, pospravljanju in najpomembneje, vsakodnevnem varstvu otrok, dedi vozi otroke v vrtec, šolo, interesne dejavnosti itd. Kljub vsemu se na otrocih vidi, da so velikokrat zanemarjeni, ker se gospa mama prav malo briga za njih, ljubček jo pač precej "okupira". Z možem pa večni prepiri, in prelaganje krivde, ker pač nič ne štima. Ti prepiri se dogajajo samo za štirimi stenami, navzven prav zaigrano kaže videz popolne mamice in družine. Perfect family varianta. Ko je pa sama doma pa čik v ustih, telefonček v rokcah, sms-i šibajo 100 na uro, na obrazu pa izraz pomanjkanja in nesreče.

Odrasli ljudje bi obvezno morali prebrati nekaj o mentalni higieni. Tako kot pazimo, kaj nesemo v usta in kaj oblečemo nase, tako bi morali paziti, KAJ SI DOVOLIMO MISLITI. Če gospod ali gospa poročena ni zrela za zakon, naj v tega raje ne vstopa, ali čim hitreje izstopi, če se "zadeva" ponesreči. Ko se obljubiš, da boš svoje življenje gradil skupaj še z nekom, potem se ne morejo dogajati zgodbe "poročenih ljubic". Če pa ne gre, je treba prekiniti in potem graditi znova - s tretjo osebo. Me prav zanima, koliko časa bi te gospe še imele metuljčke, če bi ljubček in mož zamenjala svoje vloge za vsaj mesec dni. Ko bi morale živeti z ljubčkom in bi bil mož samo za popestritev. Kaj pravite? Bi še čutile metuljčke? Torej, ko nekomu obljubiš zvestobo moraš vso energijo usmeriti v zakon in ne v zabavo z ljubčkom. Prosim, gospe preberite si kaj o delovanju možganov. "Globoko ljubezen" se da vzpostaviti tudi s partnerjem in ne samo z ljubčkom. Seksualno energijo se da brez težav obnavljati tudi z možem, ne boste verjele. Lahko bi kdaj za spremembo namesto ljubčka, moža povabile na dnevni počitek, ali kakšen dan v kakšni koči v gorah, ali na morju. Kupite kakšen parfumček, ki vam deluje erotično za popestritev možu, mogoče erotično igračko, vsaj kakšen zapeljiv nasmeh, ki nič ne stane. Ste pomislile, da bi se potrudile in tisti divji seks, ki ste ga ničkolikokrat uprizorile na ljubčku, le tega storile na svojem možu. Mogoče kakšna erotična masaža, striptiz ali strasten malce umazan blowjob. Verjemite mi, da tega vaš mož ne bi kar tako pozabil. Niso samo ljubčki seksualno zanimivi in potrebni.

Zdaj pa k vprašanju. Tako kot skrbimo za mentalno higieno, bi morale drage gospe skrbeti tudi za telesno higieno. Kaj to pomeni? Znano je, da imajo ženske, ki si privoščijo ljubčka, ponavadi z njim s časom nezaščitene spolne odnose. Še več, takšne ženske ponavadi menjujejo tudi po več spolnih partnerjev zaporedno, pa tudi vzporedno. Takšne, "zalite s sokovi ljubimca" ponavadi pridejo domov, kjer jih velikokrat čaka mož, ki si tudi zaželi seksa s svojo ženo. In potem ji mož velikokrat dela tudi oralo, ne da bi vedel, da je njegova žena preko dneva imela "dnevni počitek" s svojim ljubimcem. Sledovi sperme v vagini ostanejo še nekaj dni, spermiji ostanejo živi v vagini do nekje treh dni ali celo več. Možje teh žensk, ki se javljajo tukaj, so velikokrat nezavedajoč okušali spermo ljubimca svoje žene (zagotovo mnogokrat z velikim navdušenjem, misleč, da je žena tako zelo "mokra med nogami", zaradi celodnevnega hrepenenja po partnerjevem dotiku). Zanimivo je to, da so ljubimci deležni stvari, ki jih žene s svojimi možmi nikakor ne bi počele. V praksi se je to velikokrat izkazalo, da je tako.

In vprašanje: katera od Vas, varajočih, je to storila ali še dela svojemu partnerju, ki ne ve, da ni edini v zvezi s svojo partnerko? ;)
Default avatar

joži*

Odlična pridiga za nedeljsko mašo. Amen... Alah... ali Ommm... ali karkoli že.
Default avatar

Puffle

Matej23- se popolnoma strinjam z vsem kar ste napisali.
Ampak mislim, da so te gospe/gospodične in ne smemo pozabiti na gospode, ki varajo tako egoistični, da jim je pravzaprav vseeno, kaj domov prinesejo- važno, da je njim luštno.
Default avatar

Matej23

Hehehe, Joži, jaz ne hodim k maši, ne verjamem v "prijaznega stričeka" z brado ta gori na nebu, mislim, da so stvari verjetno precej drugačne. Sprašujem po higienskih vidikih početja ljubic, mentalno itak ni nikakršne higiene.

Se pravi, da tako kot počneš stvari na mentalnem nivoju, se dogaja na telesnem nivoju?
Default avatar

Matej23

@Puffle, se strinjam, seveda velja isto za moške. Absolutno! In jaz tukaj ne zagovarjam moških, samo nalašč sem izpostavil ženske, ker tukaj na medovernetu najbolj moralizirajo poročene ljubice. Zdaj imajo možnost prebrati, kaj počnejo in se lahko zamislijo, kar se tiste, ki so packe itak ne bodo, ampak vseeno.
Default avatar

menepani

Matej23 - lepo napisano. Zanimivo se mi zdi, da so varajoči zelo "pogumni", večina se jih pa ne upa niti povedati partnerju, da varajo.

Mene osebno je groza ideje, da bi moja partnerka imela spolne odnose z nekom, to skrila pred manoj in imela spolne odnose še z menoj - gravž.
Default avatar

mirjana 73

Se delno strinjam stabo Matej.Edina izjema je,da imajo moški še več časa za lov. Ja poznam te "sodobne"ženske pod imeni Joci, Joži itd.To so ženske,ki vstanejo ob 5 zjutraj,vsaj po pripovedovanju mojega "dragega".(ha-ha sploh če je bila zunaj do 1 zjutraj).Jaz pa sem kao nesposobna.Ko pa se spomnim na telesno higieno, mi pa gre na bruhanje,ker te ljubice mislijo ,da njihov dragi doma ne sexa.Se zelo motijo.Sem se namreč spozabila,še danes mi je žal.
Default avatar

Matej23

Joži, tvoj molk in NEodgovor na vprašanje bom razumel. Svojemu partnerju si to storila.
Default avatar

Boom

Nekaj podobnega berem na tem forumu že drugič (verjetno od istega avtorja). Vključno s pozivom, da naj se javijo "tiste". Meni tole (bolj kot zaradi pogovora o neki dilemi) deluje kot nekogaršnji fetiš (da ne rečem perverznost).
Default avatar

joži*

Matej23 je napisal/a:
he he..... razumi, kakor je tebi ljubo.....meni je res popolnoma vseeno, kaj se dogaja v tvoji domišljiji.....
Default avatar

Matej23

@Joži in Boom. Tukaj ni razprava o fetišu ali moji domišljiji, ampak o tem, kaj ženske počnete svojim tipom. Meni je to oblika nasilja oziroma izživljanja nad svojim partnerjem. Upam tudi, da sam nisem bil kdaj žrtev tega nasilja. In o tem se je treba pogovarjati, da bodo gospodične in gospodje varajoči sploh prepoznali, kaj počnejo.
Default avatar

ahjejejej

Ah Matej ne beli si glave s takimi vprašanji, škoda časa za take dolge pisarije. Te puhoglavke ne mislijo na nič ker jih vodi njihov libido in nimajo niti kančka možgan. Isto se sprašujejo (pa še več primerov je) vse prevarane ženske. Nagravžno je res, se strinjam, ampak varalice so itak eni posebni ljudje, ki uživajo v lažeh. Največji problem je edinole v tem, da jih je težko prečitat, saj bi se jih drugače iskreni ljudje že davno znebili.
Default avatar

sterilna

Mene pa zanima, zakaj ti bereš te komentarje? Mogoče je pa to posledica prevelike mentalne higiene?
Default avatar

Matej23

Sterilna, res je. Vzdržujem mentalno higieno na najvišjem možnem nivoju, ki sem ga sposoben. Ena od posledic mentalne higiene je tudi ta, da ne varam svoje partnerke. In internet je izredno orodje, kjer se lahko učimo. Upam samo, da sem s tem prispevkom, če mu lahko tako rečem, poskrbel, da je katera od poročenih ljubic ali ljubčkov, začel/a razmišljati o svojem početju.
Default avatar

joži*

Matej23 je napisal/a:

Tole postaja vedno bolj zabavno.... iz pridigarja si se prelevil že v razsvetljitelja in odrešenika :)
Default avatar

joži*

Matej23 je napisal/a:

Naivnost ne pozna meja...
Default avatar

Matej23

@Joži, kaj te muči, poročena ljubica? Zaupaj nam.
p.s. razumem, da te malo jezi in da moja "delna diskreditacija" poročenih ljubic kliče po diskreditaciji mojega zapisa, pa vendar bi bilo lepo, če bi se držala teme.
Default avatar

snegi snegi

Kja pa se je ta Matej 23 spravil na Joži*?
Default avatar

snežkasnežinka

snegi snegi je napisal/a:
:)) mogoče jo je pa možek izsledil :))))
Default avatar

joži*

Matej23 je napisal/a:

Nič me ne muči, niti jezi...... prav lepo se zabavam ob tvojem pisanju, in to mislim čisto resno :)

Če pa upaš, da me boš sprovociral in iz mene spravil kake opolzke detajle, pa se motiš.
O podrobnostih iz mojega seksualnega življenja lahko samo fantaziraš, jaz ti ne bom olajšala dela......

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic
mag. Irma Hus , specializantka psihoanalitične terapije
Irma Hus