Forum.Over.Net

Starševski čvek

cepljenje-gripa

Default avatar

gripko bv

Se boste cepili?. Se je treba naročit za cepljenje, kako to poteKA.? lp.kOLIKO STANE? hVALA.
Default avatar

FriLLox

ne.
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

Gunnar

njet, če se do zdej nisem se tud v prihodnje ne bom, kar ti lahk povem okol tega je pa to, da se cepiš prot eni gripi, vseen pa zboliš za drugo...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

Barca

Še nikoli se nisem in se tudi letos ne bom.

Na zadnje sem imela gripo kakih 10 let nazaj, tudi lani se je nisem nalezla, pa sta bila v bolnici sodelavec in sestrična (njo sem celo sama peljala k zdravniku).
Default avatar

polenovka

Cepijo se samo naivci, ki verjamejo, da ne bodo zboleli, če se bodo cepili. HEHEHE..najbolj mi je bilo smešno, ko so povedali, da imajo še 60000 doz cepiva proti svinjski gripi, če bi se kdo želel še cepiti...da dol padeš od smeha, kakšna ponudba.
V službi imamo vsako leto gratis cepljenje, nikoli nisem šla in nikoli zbolela, pa delam z ljudmi.
Vse je v glavi in vse je odvisno kako skrbiš zase.
Default avatar

darja2

Pri nas se cepimo vsako leto in se bomo tudi letos. Zboleli nismo še nobeno leto. Nimam se za naivno. In zahvaljujoč tistim, ki se cepimo in mislim, da nas je vsako leto več, sodeč po čakalnih vrstah, se potem ne razvije epidemija.

Ne vem kako je drugje, pri nas se naročimo v ZD. Smo že naročeni za prihodnji teden. Koliko pa je letos cena, žal ne vem, ker se ne oziram na to.

Dopuščam pa pravico, da vsak misli in dela po svoje. Zato nikakor ne obsojam tiste, ki se ne želijo cepiti.
Default avatar

Seveda ne

Poznam kar nekaj ljudi, družin, ki se cepijo, pa ravno tako zbolijo. Pred kratkim so enega malčka cepili proti rotavirusu, pa je tudi zbolel in pristal v bolnici. Tako da ne, ne bom se cepila, niti kdo drug v družini. V tem času je važno samo okrepiti imunski sistem, s C vitaminom v raznih oblikah, z medom in gibanjem.,
Default avatar

darja2

Ja kako pa veš, da zbolijo za gripo??? Ali se gredo vsi, ki zbolijo testirati??? Ker le tako veš, da je gripa. Če zbolijo za simptomi podobnim gripi, še ne pomeni, da je gripa.

Drugače pa tudi cepljenje res nikoli ni 100% učinkovito. Samo v večini primerov pomaga, če pa že zboliš, zboliš sigurno za veliko blažjo obliko.