Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator: Matjaž P. (jwslo)

zivljenje je lepo

Default avatar

Ona

Pozdravljeni,
samo o nekih problemih govorite in slabo mislite, pa dajte enkrat povedat kaj lepega se vam dogaja.
Jaz hodim v sluzbo.
naslednji teden grem na dopust.pa kako morje neki, nic od tega. lepo doma, pa kolo, pa lezanje v travi, pa uzivancija 100 na uro, ko ni treba misliti na nic drugega kot samo na to, da skuham kosilo in spet letim kam v naravo.
Imam ful dobrega moza, ki poleg vsega moskega dela tudi kuha, pospravlja in me nasploh ima rad, me spostuje in "neguje"!
Imam psa, ki je kot moj otrok, ki me razume, ko mi je hudo in s katerim lahko norim, ko sem srecna in gremo vsak dan 2krat na sprehod.
Imam zivljenje v prelepem kraju, ki ga imam rada (zivljenje namrec) in vem, da ga je vredno ziveti z osebo, ki jo ljubis, ki ti pomeni vse, ki ti daje smisel zivljenju. Bila sva otok vsak zase sredi morja. priplavala sva skupaj, se zdruzila in sedaj plavava skupaj naprej v nove case, v nove dni, v prihodnost, ki je samo najina.
Kak dan sem tako srecna, da bi lahko objela svet, poletela pod oblake in kricala,kako zelo rada imam zivljenje.
Za mano je kruta izkusnja, ko sem izgubila oceta, ki mi je veliko pomenil. Sam se je odlocil za to. En dan, ko smo zalovali, je bil tako zelo zelo lep soncen. Kako hudo mi je bilo, ko nisem mogla biti srecna tisti dan. ampak zivljenje gre naprej. z moskim mojih sanj, s ljudmi, ki me imajo radi in prijatelji, za katere vem, da so pravi, ko ti stojijo ob strani tedaj, ko si najbolj srecen in tedaj, ko si najboj na tleh. In imam ga Njega in rada ga imam ravno zaradi tega kar je on sam, kar sva midva, ko sva skupaj!
kaj mi manjka? morda kak SIT vec, morda kaka nora zelja, ki mi se polepsala zivljenje, ampak trenutno sem SPET SRECNA IN SPET BI LAHKO OBJEMALA SVET, LETELA POD OBLAKI, UJELA SONCE IN SE IGRALA Z NJIM.

samo to... niso samo problemi, povejte kako srecni ste, kako lepo je lahko zivljenje...

samo vasa klepetulja!!!
Default avatar

ta tretja

WOW!!! To si pa res full lepo napisala, bi se kr zjokala zraven ka je tolk lepo.
Seveda pa imam tudi jaz lepo življenje. Imam fanta s katerim sem srečna, starše s katerimi se krasno razumem (edina tukaj okoli, ki se razume s starši:)), brat je krasen, sestra tudi, ... vsakič ko posije sonce sem takoj dobre volje....:))
seveda pa so tudi denvi, ko si čisto na tleh in jaz sem največkrat samo zaradi tega, ker je moj dragi in potem sem jaz optimist, vendar postanem še jaz slabe volje. Sem pa 100% optimist, to mi dragi tudi velikokrat pove in velikokrat ga jaz spravim v dobro voljo samo z besedami :"Saj bo bolje, bodi optimist,...." Pa ne da bi se hvalila s tem, ampak tako je...Imam že celo življenje v načrtu:poroka, otroci, pes,...bla bla bla in zdaj samo upam, da se mi ne bo kaj pokvarilo, čeprav, tudi če se mi bo...bom optimistično pogledala na svet in se s tem tudi sprijaznila...:)
Torej sva že dve, ki uživata življenje s svojimi dragimi!!!:)
Hja, pa tudi talent za pisanje imava:))))
Lp
Default avatar

suzana

Ej to si pa tak leepo napisala.Ful sem vesela da tako jemlješ življenje in res vidiš samo pozitivne lastnosti le tega.Čestitam da ti je uspelo,marsikomu nikoli ne bo!Sem se kar malo zamislila ! Uživaj še naprej
Default avatar

rEgLa

Ma ja, sej....sej je lepo zivljenje pa vse..sam ko pridejo grdi dnevi, pac pridejo. Takrat lahko govoris, da bo sonce posijalo, samo to je ena k*** tolazba, ce se ti zdi, da se ti je podrl cel svet. Spostujem tiste, k jim rata, da nimajo takih dni. Jst jih mam in ko pridejo ni fajn, ampak sej se da prezivet. Pride sonce in pride dez, plima in oseka, zvezde in oblaki....tko nekak :)
Default avatar

Since1976

Life sucks :(
Default avatar

ena mala pika v velikem svetu

Ona! nisi edina ki tako lepo gledas na zivljenje! :)) evo mene! :))
jaz sem tudi taka, ampk nimam se moza (hehe malce premlada, saj stejem dobrih 18 let).

jemljem zivljenje s polno zlico, ne ubadam se s stvarmi in ne sekiram se za stvari, ki se mi še sploh niso pripetile! in tako bi moral poceti vsak!
nimam fanta, pa kaj za to, je barem bivsi tukaj, ki me razveseli že samo z nasmehom in pogledom.

imam starše, ki mi nudijo vse, vendar nism razvajena, razumemo se in se ne kregamo, vse se da doseci s kompromisi. edino kar mi malce manjka, je moj brat, ki studira v lj in bolj poredko pride domov, ker ima toliko posla, me pa vsaj poklice veckrat.

imam 9 super prijateljic, s katerimi sm dozivela marsikaj nepozabnega in komaj cakam da bom velika in napisala knjigo o nas :)) skupaj prenorimo vsako zurko, vsak party, pomagamo si, se skupaj zjocemo in do solz nasmejimo! letos nas zopet caka morje (kamor gremo samo me, brez tipov - kar je zlato pravilo:)) in zopet bomo dozivele nepozabno!

igram flavto, glasba je del mojega zivljenja in ta mi je ponudila, da sem videla ze dobrsn del sveta, ki sem ga prepotovala z godbo. glasba me pomiri in me raznori, ena redkih stvari, ki ti lahko naredi oboje:)

imam moznost da se izobrazujem in tudi soli sem hvalezna za vso mojo pamet in prijatelje in prijateljice, s katerimi sem gulila solske poti in premagala marsikatero tezavo.

imam hrano, zrak, vodo, sonce in srce in ama nista mi ne manjka, da ne morem biti nasmejana. in vem da sem popolna! vem da ne za vse, ampak za moje starse, mojga brata, za mojo ljubezen in moje prijateljice! in to mi zadostuje, saj se drugim ne rabim dokazovat.

vidis, Ona, tudi meni je lepo, primankuje mi nicesar ne. hvala ne znam komu! in rada bi, da je takih ljudi vec, se posebi na tem forumu!
pa lep pozdrav vsem skupaj!
caos