Politični čvek

Skrpucala Celovški dvori in aroganca Stanovanjskega sklada

Default avatar
61 m2 - en velik skupen prostor , velika terasa.
Absolutno nefunkcionalno.
http://www.vegrad-nepremicnine.com/inde ... _stan=3753

48 m2 - isti drek, samo manjše
http://www.vegrad-nepremicnine.com/inde ... _stan=3823

76m2
uspeli so umestiti celo eno spalnico
http://www.vegrad-nepremicnine.com/inde ... _stan=3831

Naj dodam, da poznam stanovanja, v katerih je na 44m2 lahko spalnica, prehodna dnevna in kuhinja, da o tem da lahko na 65 m2 prav funkcionalno 2 do 2,5 sobno stanovanje.

Zato se mi skrajno neodgovorno, da Stanovanjski sklad plačuje takšna skrpucala in se potem skriva za vehementnostjo, če vam ni všeč, pa pustite. Potem tako ali tako stanovanja ne potrebujete. Aroganca na kvadrat in poniževalno do tistega, ki druge izbire tako ali tako nima.
Default avatar
Upam, da bo svoje mnenje povedala avtorica, ki z družino živi na 21 kvadratih in jo zanima, ali lahko kandidira za kako občinsko varianto. Pa kdo, ki ima v lasti recimo enosobno stanovanje, tam prebiva z družino, kredita iz tega ali onega razloga ne more dobiti, za občinsko stanovanje pa nima niti osnovnih pogojev, ker je že lastnik nepremičnine.
Default avatar
...se pridružujem mnenju...včeraj sem ravno tako dala link takega stanovanja....

http://www.vegrad-nepremicnine.com/inde ... _stan=3776


mslim, pa koga imajo za norca....stanovanje kao 183 km...in ne premore ene same otroške sobe, ima pa enormo teraso....


....in tisti, ki potrebujejo stanovanja, so večina familije z otroci.....res, bolno do konca...

lp
Default avatar
me zanima za kok prodajajo ta 2 stanovanja....
Default avatar
tinka-marinka je napisal/a:
vsa 3 sem hotla napisat
Default avatar
anibas* je napisal/a:
hahaha tole je pa men kr mal smešn in imaš čist prav...sem skor dol padla k sem vidla...
Default avatar
tinka-marinka je napisal/a:
pa saj je cena objavljena pri vsakem posebej...malo bolje poglej :))
Default avatar
Mnenje je napisal/a:
Aroganca na kvadrat je to,da tisti, ki so uspeli na razpisu, ker prej niso imeli kje stanovati, sedaj izbirajo arhitekturo, pa opremljenost, pa lokacijo. Vse to se dobi za denar na trgu, podarjenemu konju pa se ne gleda v zobe. Še vedno lahko vsi, ki so dobili taka stanovanja, odklonijo podpis pogodbe in gredo v podnajem/nakup. Če pa iz denarja, ki ga kot davkoplačevalci prispevamo, dajo streho nad glavo tistim iz kleti, pa šotorov pa lukenj, v katerih so prikazovali svoje bivanje v času razpisa, potem lahko to sprejmejo in so veseli ali pa odklonijo in še naprej stanujejo tam, kjer so doslej, če je tam bolje. Le kaj ste ljudje pričakovali, hišo, več sobno stanovanje, kot vam pripada! Preberite kdaj, kakšne so uzance, potem pa ...
Default avatar
anibas* je napisal/a:
joj soriii pa res....
Default avatar
67 m2 - en prostor????????????''' Pa ker ****** kaj takega naredi?! Moja tašča ima 59 m2 veliko TROSOBONO stanovanje - in sploh ni majhno!! 15 m2 špajze??? Ne morem verjet!!! Tega arhitekta bi blo treba naheftat na pročelje teh dvorov!
Default avatar
To sam vi ne razumete ... so tudi ljudje, ki imajo denar in so ljudje, ki ne rabijo otroške sobe in so ljudje, ki želijo veliko teraso. Nočejo vsi živeti stisnjeni na 40 m2 s prehodno dnevno sobo in kuhinjo. Eni so celo drugačni od vas monovk. Kot sem rekel - vi pač tega ne razumete ...
Default avatar
je pa tri sobno predelano iz dvainpol sobnega, veliko je 62 kvadratov in je izredno funkcionalno: ima dolgo in ozko predsobo ki je prehodna , v njej dovolj prostora za omarice s čevlji, na koncu manjša kopalnica z wc-jem, umivalnikom in tuš kabino ter pralnim strojem. Na levi strani sta otroška soba in spalnica, na desni pa kuhinja in dnevna soba. Kuhinja ima 7 kvadratov, dnevna soba 11, obe sobi 18 kvadratov, kopalnica nekaj več kot 4 in predsoba nekaj manj kot 4. Smo pet članska družina. Tkih stanovanj ne delajo več. Blok pa je star 54 let.
Default avatar
Shramba je večja od spalnice??????????????????????????
Default avatar
Aroganca na kvadrat je to,da tisti, ki so uspeli na razpisu, ker prej niso imeli kje stanovati, sedaj izbirajo arhitekturo, pa opremljenost, pa lokacijo. Vse to se dobi za denar na trgu, podarjenemu konju pa se ne gleda v zobe. Še vedno lahko vsi, ki so dobili taka stanovanja, odklonijo podpis pogodbe in gredo v podnajem/nakup. Če pa iz denarja, ki ga kot davkoplačevalci prispevamo, dajo streho nad glavo tistim iz kleti, pa šotorov pa lukenj, v katerih so prikazovali svoje bivanje v času razpisa, potem lahko to sprejmejo in so veseli ali pa odklonijo in še naprej stanujejo tam, kjer so doslej, če je tam bolje. Le kaj ste ljudje pričakovali, hišo, več sobno stanovanje, kot vam pripada! Preberite kdaj, kakšne so uzance, potem pa ...[/quote]Se strinjam. Podarjenemu konju se ne gleda na zobe. Če dobiš tako veliko in še novo stanovanje zastonj, se nimaš kaj pritoževat. Meni država ni nikoli podarila niti 1€, sem pa kupila stanovanje tu v Celovških dvorih in bomo zdaj zaradi stečaja zgubili 40.000€, to pa je sramota, ja....
Default avatar
Mnenje je napisal/a:
Se strinjam, a ste sploh pogledale?

Pri stanovanju 48 m2, sploh ne moreš odpreti vrat do konca, ker se butnejo v posteljo, da ne govorim o tem, da ni okoli mize ni prostora za odmaknit stol, ker se spet butneš v posteljo.

Ste opazile velikost kuhinje? Prostora je točno za enojno korito, polovični štedilnik in hladilnik. O kakšnem pomivalnem stroju se lahko najbrž samo sanja, ker ga ni kam postavit.

Branite jih kolikor hočeta, ampak se strinjam, da je neodgovorno od stanovanjskega sklada, da je kupil tako nefunkcionalna stanovanja. Ker se dobijo na trgu tudi bolj funkcionalna. Ker tala dejansko niso za nikamor.
Default avatar
67 m2 - en prostor????????????'''

Jah, saj ni. Odstej shrabo, ki je najbrz v kleti, pa lozo in atrij, ki sploh ne vem, kaj delata pri kvadraturi stanovanja zraven, pa prides na 47 m2.

Kar je sicer se vedno kretensko in obupno slaba razporeditev, ampak tako hudo pa vendarle ni.

Ampak - btw - a Vegrad to se vedno prodaja in oglasuje, ali kako?!?
Default avatar
LX je napisal/a:
Mislm sorry, no, pejd z dvema najstnikoma na 67 m2 in spi z njima sredi piskrov in loncev! 4 članski družino je načeloma 67 m2 iber zadost, glednao po kvadraturi. In tole JE 67 m2 - samo kakšnih.....

Gre se ravno zato, da noben od "socialcev" ne rabi 18 m2 lože, pa 15 m2 špajze, pa 90 m2 terase.... fak, 90 m2 TERASE!!!! 90 m2 terase si bo omislil nekdo, ki be se rad šel nju jork sred ljubljane in ne ve, kam bi dnar vtaknil, normalni zemljani pa rabimo kuhinjo, dnevno, spalnico in večino otroško sobo. Pa ajd, če je že kuhna in dnevna skupaj, ok. Ampak da moraš v istem prostoru spat, kuhat, jest, pa recimo da nimaš več ravno 3- 4 leta starih otrok - ma lej, jaz bi investitorje in arhitekte dala v tak brlog, pa naj uživajo v njem! Katatsrofa, kaj se plačuje in kupuje z našim denarjem!!!!!
Default avatar
[quote=""naše stanovanje""]
je pa tri sobno predelano iz dvainpol sobnega, veliko je 62 kvadratov in je izredno funkcionalno: ima dolgo in ozko predsobo ki je prehodna , v njej dovolj prostora za omarice s čevlji, na koncu manjša kopalnica z wc-jem, umivalnikom in tuš kabino ter pralnim strojem. Na levi strani sta otroška soba in spalnica, na desni pa kuhinja in dnevna soba. Kuhinja ima 7 kvadratov, dnevna soba 11, obe sobi 18 kvadratov, kopalnica nekaj več kot 4 in predsoba nekaj manj kot 4. Smo pet članska družina. Tkih stanovanj ne delajo več. Blok pa je star 54 let.[/quote]

No, jaz imam na 62 kvadratih kuhinjo, kopalnico, shrambo, balkon, spalnico, dnevno sobo in 2 otroški sobi. Stanovanje je tretirano kot 2 + 2 - 2 sobi + 2 kabineta in je super funkcionalno. Res, da so kopalnica, kuhinja in shramba majhni, vendar to, da imata otroka vsak svojo sobo, odtehta. Je pa blok star 47 let. Tudi takih ne delajo več.
Default avatar
[quote=""ena žalostna""]
Aroganca na kvadrat je to,da tisti, ki so uspeli na razpisu, ker prej niso imeli kje stanovati, sedaj izbirajo arhitekturo, pa opremljenost, pa lokacijo. Vse to se dobi za denar na trgu, podarjenemu konju pa se ne gleda v zobe. Še vedno lahko vsi, ki so dobili taka stanovanja, odklonijo podpis pogodbe in gredo v podnajem/nakup. Če pa iz denarja, ki ga kot davkoplačevalci prispevamo, dajo streho nad glavo tistim iz kleti, pa šotorov pa lukenj, v katerih so prikazovali svoje bivanje v času razpisa, potem lahko to sprejmejo in so veseli ali pa odklonijo in še naprej stanujejo tam, kjer so doslej, če je tam bolje. Le kaj ste ljudje pričakovali, hišo, več sobno stanovanje, kot vam pripada! Preberite kdaj, kakšne so uzance, potem pa ...[/quote]Se strinjam. Podarjenemu konju se ne gleda na zobe. Če dobiš tako veliko in še novo stanovanje zastonj, se nimaš kaj pritoževat. Meni država ni nikoli podarila niti 1€, sem pa kupila stanovanje tu v Celovških dvorih in bomo zdaj zaradi stečaja zgubili 40.000€, to pa je sramota, ja....[/quote]


Ej, če komu kaj ne paše, ne rabi vzet stanovanja. Jaz bi bila vesela, da mi nekdo za 180 € najemnine preda novo stanovanje.
Default avatar
tinka-marinka je napisal/a:
CENE SO NAPISANE ZRAVEN. Poleg tega ne vidim kaj je spornega na unem stanovanju z ogromno teraso. To je idelano za par brez otrok, ki hoče živet v mestu in si pač na terasi uredi svoj kos narave. Eh, sej niso vsi na tem svetu obsedeni z otroci in ne rabijo 6 otroških sob.