Starševski čvek

Čevlji GEOX - slaba kvaliteta

Default avatar
Pozdravljeni želel bi vam opisati mojo izkušnjo z GEOX čevlji, ki sem jih letos spomladi kupil mojemu desetletnemu sinu. Torej otrokom vse najboljše, pa še lep model in ahh k vragu pa 75€, naj ma nekaj dobrega na nogi, ki raste in rabi kvalitetno obutev. Toda razočaranje je sledilo že po dobrem tednu saj se je fant začel pritoževati da ga bolijo noge točneje podplati, uff ja kaj pa je zdaj to, pa smo kupili še vložke za te čevlje in seveda nič bolje. Sedaj ležijo v kleti na dnu stalaže in me jezijo ker očitno nekdo pod krinko kvalitetne blagovne znamke prodaja sranjeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Aja boste rekli kako pa zdaj to da si tako hitro prišel do takšnega zaključka.
He he sedaj se namreč zanimiva zgodba šele začne, žena namreč dela v specializirani trgovini z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, kjer med drugim prodajajo tudi vložke za čevlje. Po naši odisejadi z GEOX čevlji je postala pozorna na stranke, ki so kupuvale vložke in ne boste verjeli, kar sedem se jih je zvrstilo v roku treh mescev, ki so ji zaupali da jih bolijo podplati oz noge in, da nosijo čevlje znamke GEOX, ja žalosto ampak resnično. Če imate tudi vi takšno izkušnjo z omenjeno znamko, jo opišite morda bomo tako dosegli, da bodo pri omenjeni znamki razmislili o kvaliteti svojih izdelkov. Ni mi teško dati več denarja za kvalitetneše blago, postanem pa prekleto jezen če mi nekdo prodaja škart in me pri tem še krepko po žepo udari.
Default avatar
Jaz in moji otroci že vsaj deset let redno nosimo GEOX in nismo imeli nikoli nobenih težav.

Tisto o ženi in njenih strankah, se mi zdi pa kar malo iz trte zvito. No, ja ....
Default avatar
smo zadovoljni z obutvijo Geox.

Lep deževen pozdrav
Default avatar
Tudi mi že nekaj let zelo zadovoljni. :)
Default avatar
še ene slabe izkušnje ne z njimi, pa smo že par let redni kupci. Otrokom se samo v teh ne poti noga ... Itak ni sile, če je kak nezadovoljen. Čevlji še prehitro izginejo s polic :-P
Default avatar
Imaš prav. Predvsem Geox za odrasle je poden. Otroški so mi ok - predvsem všečni - a jih tako ali tako ne nosijo več kot pol leta.
Default avatar
Ne samo, da se potijo noge, bolijo, čevlji tudi premočijo. In to tako premočijo, da otrok stoji v vodi. Ja, smo, več kot 10 let kupovali geox, pred 4 leti smo pa nehali, ker so čevlji poden, materiali katastrofa, sama plastika, ki ji tudi membrana čisto nič ne pomaga. Po uspešni reklamaciji v tujini, ko smo vrnili za prek 300 € čevljev in dobili vrnjen ves denar brez pardona, smo prešaltali na clarkse, ecco, za otroke pa elefantna, richterja - kvaliteta in sama izdelava čevlja je 5 x boljša kot od geoxa 8sploh clarks!) in tudi kak kos usnja zaide na čevelj, ne sam skaj in plastika. Cena je ca. 60-70% geoxa, zadovoljni smo pa veliko bolj.
Default avatar
Še ena zadovoljna družina z GEOX čevlji, že vrsto let! Pa še po zelo ugodnih cenah jih kupujemo v outletih village-jih v Avstriji in Italiji in v outlet factory trgovini v Italiji ;-) ( med 25-30 EUR za otroške, ženske in moške superge in športne čevlje in sandale, med 35-65 EUR za otroške, ženske škornje, moške čevlje, ženske salonarje, kakšni se pa tudi po 15 EUR znajdejo v košari ;-) Pa ne modeli iz pred petih let, kvečjemu eno leto stari modeli ;-)

Glej, se morda res zgodi, da je pri enem paru na 1000 parov morda malce bolj trdo usnje notranjega podplata -tako kot se zgodi, da je v eni seriji npr., "škart" kak pralni stroj, pa kak televizor, ......Dokler ga ne uporabiš, ne moreš vedeti.... Jaz v takem primeru pred prvo nošnjo uporabim mehčalec za perilo, ga nalijem malo čez noč v čevelj, anamžem oetnike, oziroma mesto, kjer tišči, zjutraj obujem, malo razhodim, pa je problem rešen !

Še dodaten namig: tvojega fanta morda bolijo noge zato, ker (pre)hitro raste - preverjeno pri nas! Tudi našega so, ker je sedaj v letih, ko zraste v povvprečju 7-10 cm na leto.....Neznosno ga v tem času bolijo podplati, sklepi in hrbtenica. V Geox čevljih, v čevljih drugih blagovnih znamk, ali brez ;-)))
Default avatar
Ni fora v tem. For aj ev tem, da pri nas nosimo 10 let stare geoxe (konkretno superge), pa so odlične, ne premočijo, ne švicaš, noga v čevljih res "živi". 2 lanska modela, skoraj enaka kot te, ki jih imamo - katastrofa. Totalno premočeni ob prvi plohi, noge bolele v njih za znoret. Pa mož in jaz res ne rasteva več :)) Glede na najino izkušnjo sta jih obula še otroka in rezultat je bil isti. Potem sem šla malo gledat deklaracijo - samo umetno usnje!! Poklicali sem v trgovino kjer smo kupili, prosila, če lahko uveljavim reklamacijo in so takoj pristali. Nesla sem komplet nakup nazaj, povedali so mi, da niti najmanj nismo prvi s tem problemom. Ko sem malo podrobneje pogledala deklaracije razstavljenih modelov sem opazila, da usnja skoraj ni. Morda vložek še, vse ostalo pa sam skaj. Kar imamo starih čevljev, smo zelo zadovoljni, novejši modeli so pa podn.
Default avatar
Zame je človek, ki da 70 evrov za obuvalo, ki bo v uporabi pol leta, itak malo ubrisan.
Default avatar
Sama sem sedaj ponosila tri pare čevljev Geox in nimam pripomb. Kot da sem bosa. Delam na terenu in mi udoben čevelj veliko pomeni. Sem pa govorila z eno žensko, ki ji pa ta občutek, da je kot bosa, ni ustrezal. So pa čevlji usnjeni, tako, da ne vem,, kje je ta plastika, ki jo opisujete. Imam ponovno ene ogledane, bodo oktobra ob plači.
Default avatar
[quote=""Tko je, pa nič drugače""]
Zame je človek, ki da 70 evrov za obuvalo, ki bo v uporabi pol leta, itak malo ubrisan.[/quote]tole je nekak sam tvoj problem :)
Default avatar
moj mož poravi da slabših čevljev še ni imel ( cena je bila 130 eur) ga bolijo podplati ,da ležijo v omari ...
jaz svoje tud ne maram nosit ,ker me tudi bolijo podplati v njih in eden od otrok tud toži da mu niso dobri ..
sem mislila da nam mogoče ne odgovarjajo ,pa je res mogoče kaj na kvaliteti ....
Default avatar
To so jajca. Čez dobre merrelke jih ni!
Default avatar
meni so geox premočile, sploh so pa modeli tako obupno grdi, sploh otroški, da ne vem kdo to sploh kupuje.

10-letnika s temi čevlji si pa sploh ne predstavljam - naši imajo skejtarce Vans,DC ..
Default avatar
Moj tamali je mahnjen na geox in ima vsako številko v dveh izvodih. Zaenkrat še ni nič rekel, da jih noče obuti.
Mož ima ene, za katere pravi, da slabšega čevlja še ni imel.
Tudi jaz imam ene, sicer semiš in so res totalno mehki in udobni.

Jaz osebno si kupim raje camper, ker so mi še boljši.

Tamali se pa tudi začenja ozirat po vansicah, disijevkah :)
Default avatar
cca. 8-10 let nazaj sem si kupila usnjene škorne od Geoxa v Massu. Men so bli tko hudo lepi in udobni, da je joj, morala sem jih met neglede na ceno. In sem jih nosila eno sezono (jesen zima), drugo sezono je pa podplat dobesedno počil, se razcvetel. Dobesedno luknja je bila spodaj. Halo? Res so bli udobni in res vredni vsake pohvale, do trenutka, ko so počili. Del pod prsti, tisti del k se najbolj zvija. Mislim, ko kupujem čevlje za 50€ in več, pričakujem, da jih lahko nisim vsaj dve sezoni, ker glede na to da so bili škornji, res niso bili redno vsak dan v uporabi. Bila sem razočarana in si jih nisem nikoli več privoščila. Za ta denar kupim vsako sezono po dva para škornjev.
Default avatar
Moj 10-letnik prisega na Geox, pa tudi sama nimam nič proti, saj se mu noga samo v teh ne poti.
Je nazadnje premeril še pa še športnih čevljev, pa smo na koncu spet pristali pri Geox.
Mož je tudi njihov pristaš, sestra tudi.
Sama pa nisem tako navdušena, saj so mi eni premočili po 3 letih nošnje, salonarji pa so se mi raztegnili. Tako ne moremo kar na splošno reči, da so zanič ali pa super - kakor za koga.

So mi pa v trgovini povedali, da mora membrana zdržat 1 leto, ne da bi premočili. Če se to zgodi, lahko reklamiramo.
Default avatar
Tudi jaz zadovoljna s Clarks gore-tex. Cena: Pol geox. Pa skeechers so tudi bomba. Nobeni cenovno ne dosegajo geox. Jaz na njih ne vidim nič všečnega. No, mogoče me odbija cena. :)